Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Iyi akşamlar arkadaşlar
Size bir sorum olacak bana dün 3.gunumde klomen verdi hemen bu akşam başla dedi haftaya çarşamba bitiyor çarşamba günü gel dedi. Bu aşamada neler yapacak klomen in bittiği gün yani adetin 12.günu cevaplarniz için şimdiden teşekkür ederim

Yumurtaliklarin büyüdü ise muhtemelen catlatma iğnesi verecek ınş

O gün mü igne yapıyor peki pko teşhisi konuldu tembellik vardı çok üzülüyorum Allah herkesin hakkında hayirlisini versin

Her gün bir bardak icsek işe yarar mı çok üzülüyorum Allah biliyor gene ama evlenirken gelinlik düğün hazirlikla ilgili şeyler dikkatimi şimdi sokakta televizyonda internette hep bebeklerle ilgili şeyler hep gözüme sokuluyor gibi

Çok iyi anlıyorum seni bnm 10 yıl anne olamadım 1kizim var su an 7yasinda bi kere olsun arkası gelir ınş rabbim sana da anneliği taddirir doktorum iyi mi nerde ıst daysan çok iyi bi doktor onerebilirim ben önce allah sonra. Drm sayesinde anne oldum

Bingöl deyim Elazığ Medical parkta tedaviye gidip geliyorum. Üstelik yatılı okulda öğretmenim insanlar 5 buçuk yaşında çocuklarını yatılı veriyorlar 1.sinifa isyan etmiyorum ama sabrim yok artık istiyorum ben de

Haftaya çarşamba işte 12.günu oluyor çok değişik bir doktorum var kafasındaki tedaviyi paylasmadi aşamalar geldikçe neler yapacağımızı söylüyor pko olduğumu bile ısrarlı sorularım üzerine öğrendim

merhabalar..

benim doktorum iğne vermedi.. klomen tedavisini 4 ay uygulanacak şekilde anlattı.. bu süre zarfında gebelik gerçekleşmezse farklı bi tedavi uygularız dedi ama nsl bişi olacağından bahsetmedi.. iğne yapılmayacak olmasının nedeni ne olabilir ki?

bir de eğer 28. günde regli olursam bugün

Allah razı olsun inşaAllah yaa çok istiyoruz üzülüyoruz hayırlısı
Aminn inşaAllah klomen işe yaramis 1 yumurtam büyümüş beklemiyordu herhalde doktor da şaşırdı pko engel olur diye tahmin ediyordu klomen tedavisine cumartesi 12.gün gel çatlatma iğnesi vurucaz dedi. Ama başka bir sorun çıktı eşim daha yeni muayene oldu ufak çapta varikosel çıktı onun doktoru 15 dk lik operasyonla alabiliriz dedi benim doktorumda gebeliğe engel değil bu kadar büyük değil gebeliğe engel olacak kadar değil dedi hayırlısı Allahtan

Pardon cumartesi 15.gun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…