- 1 Ocak 2015
- 45
- 10
- 34
Yumurtaliklarin büyüdü ise muhtemelen catlatma iğnesi verecek ınşIyi akşamlar arkadaşlar
Size bir sorum olacak bana dün 3.gunumde klomen verdi hemen bu akşam başla dedi haftaya çarşamba bitiyor çarşamba günü gel dedi. Bu aşamada neler yapacak klomen in bittiği gün yani adetin 12.günu cevaplarniz için şimdiden teşekkür ederim
O gün mü igne yapıyor peki pko teşhisi konuldu tembellik vardı çok üzülüyorum Allah herkesin hakkında hayirlisini versin
O söylüyor iğne yaptırır bugün felan diyo ilişkisaatini felanO gün mü igne yapıyor peki pko teşhisi konuldu tembellik vardı çok üzülüyorum Allah herkesin hakkında hayirlisini versin
Inş çok düşünme bide hapa başlayınca soğan suyu da iç çok faydası oluyor soğan kuru yap iki kere yap günde. Çünkü hap iğne kadar etkili değil soğan suyuylada takviye yap ınş buyurInsaAllah büyür istenildiği kadarda istenilen sonucu elde ederiz
Çok iyi anlıyorum seni bnm 10 yıl anne olamadım 1kizim var su an 7yasinda bi kere olsun arkası gelir ınş rabbim sana da anneliği taddirir doktorum iyi mi nerde ıst daysan çok iyi bi doktor onerebilirim ben önce allah sonra. Drm sayesinde anne oldumHer gün bir bardak icsek işe yarar mı çok üzülüyorum Allah biliyor gene ama evlenirken gelinlik düğün hazirlikla ilgili şeyler dikkatimi şimdi sokakta televizyonda internette hep bebeklerle ilgili şeyler hep gözüme sokuluyor gibi
Üzülme olur ben inanıyorum ne zamk gidicemde doktora gelişmeleri yaz canimAllah razı olsun inşaAllah yaa çok istiyoruz üzülüyoruz hayırlısı
Aminn inşaAllah klomen işe yaramis 1 yumurtam büyümüş beklemiyordu herhalde doktor da şaşırdı pko engel olur diye tahmin ediyordu klomen tedavisine cumartesi 12.gün gel çatlatma iğnesi vurucaz dedi. Ama başka bir sorun çıktı eşim daha yeni muayene oldu ufak çapta varikosel çıktı onun doktoru 15 dk lik operasyonla alabiliriz dedi benim doktorumda gebeliğe engel değil bu kadar büyük değil gebeliğe engel olacak kadar değil dedi hayırlısı AllahtanAllah razı olsun inşaAllah yaa çok istiyoruz üzülüyoruz hayırlısı
Pardon cumartesi 15.gun oluyorAminn inşaAllah klomen işe yaramis 1 yumurtam büyümüş beklemiyordu herhalde doktor da şaşırdı pko engel olur diye tahmin ediyordu klomen tedavisine cumartesi 12.gün gel çatlatma iğnesi vurucaz dedi. Ama başka bir sorun çıktı eşim daha yeni muayene oldu ufak çapta varikosel çıktı onun doktoru 15 dk lik operasyonla alabiliriz dedi benim doktorumda gebeliğe engel değil bu kadar büyük değil gebeliğe engel olacak kadar değil dedi hayırlısı Allahtan
benimde 22 ci gün catlatma iğnesi olmuştum ınş hamile haberimize duyarız çok sevindim yumurtanın büyümesine esinede acil sifalar dilerim Allah yardımcınız olsunPardon cumartesi 15.gun oluyor
Allah razı olsun ☺ bir tane de olsa olacağı varsa olur biliyorum Allah da istiyor bunu hayırlısı ondanbenimde 22 ci gün catlatma iğnesi olmuştum ınş hamile haberimize duyarız çok sevindim yumurtanın büyümesine esinede acil sifalar dilerim Allah yardımcınız olsun