- 12 Ağustos 2014
- 870
- 494
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım mesajını yazalı çok olmuş ama ben eylülde klomen kullanmıştım ve 17mm olduydu doktor artık bidahaki aya bakarız demişti çatlatma iğnesi vurdurmadı sana bunu söylemelerine şaşırdım çünkü 20mm de vuruluyo genelde nedir durum bebiş varmıarkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım 2 yıl 2 aylık evliyim. ilk yıl korundum ve sonrasında bebek istedik ama olmadı polikistik overim vardı. bu ay klomeni günde 3 defa kullandım adetin 5. günü başladım dün adetimin 14. günüydü yumurtalarım 16 mm büyümüş bugun 15. gün. çatlamazsa pazartesi iğne yapalım dedi doktor korkuorum. benim durumumu yaşayan varmı hamiş olma ihtimalim olurmu
Kizlar bugun catlatma ignesi oldum dua edin bebis gelsin cok heyecanliyim
Insallah:) bende bu sabah vuruldum hepimiz icin hayirlisi olsunBende cumartesi iğne oldum.Sabırsılık ve biraz korku ile bekliyorum.iİnşallah iyi sonuçlar alırız
Insallah:) bende bu sabah vuruldum hepimiz icin hayirlisi olsun
Bende cuma gunu oldum canim insallah meleklerimiz bu ay gelir birbirimize olumlu yada olumsuz haber verelim canimBende cumartesi iğne oldum.Sabırsılık ve biraz korku ile bekliyorum.iİnşallah iyi sonuçlar alırız
Beamin canım.Senin ilkmi
2sene oncede tedavi gormustum 4.ayimda hamile kalmistim fakat kaybettik bebegimiziamin canım.Senin ilkmi
Be
2sene oncede tedavi gormustum 4.ayimda hamile kalmistim fakat kaybettik bebegimizi
Bende cuma gunu oldum canim insallah meleklerimiz bu ay gelir birbirimize olumlu yada olumsuz haber verelim canim
Karnim agriyo ara ara kasiklarim agriyo hemsire arkadaşım var ona sordum olabilir agri dedi adetime cok var 7aralikta olmustum gene gecikmezse 7sinde adet olmam lazim insallah adet olmam hamile kalırimAmin canım inşallah.Rabbim yüzümüzü güldürsün.Sende ağrı sızı varmı
canim cok sagol allah hepimizin gonlune gore versin insallahrabbim bu sefer nasip etsin inşallah canım
Karnim agriyo ara ara kasiklarim agriyo hemsire arkadaşım var ona sordum olabilir agri dedi adetime cok var 7aralikta olmustum gene gecikmezse 7sinde adet olmam lazim insallah adet olmam hamile kalırim
Hadi ya 15gun snra belli oldugunu bilmiyodum ins cnm degil bi hafta bigun bile beklemek istemiyorjm aadetim gecikir gecikmez test yaptircam insallahinşallah canım.Bendede karın ve kasık ağrısı var.Benimde adetime çok var 10 aralık ama buradan okuduguma göre iğneden sonra 15.günde anlaşılıyormuş.