- 12 Ağustos 2014
- 870
- 494
- 37
hayırlsı herşeyin üzülme sakınn rabbim hayırlı evlatlar versin bizlere3 kere denedim sonuç negatiff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlsı herşeyin üzülme sakınn rabbim hayırlı evlatlar versin bizlere3 kere denedim sonuç negatiff
amin canım başta üzülüyodum ama şimdi kabullendim rabbime teslim oldum inş.rabbim yüzümüzü güldürürhayırlsı herşeyin üzülme sakınn rabbim hayırlı evlatlar versin bizlere
3 kere denedim sonuç negatiff
amin canım başta üzülüyodum ama şimdi kabullendim rabbime teslim oldum inş.rabbim yüzümüzü güldürür[/QUOamin canım inşallah
Slm canim bende bir yildir evliyim ama daha bebis yok bu ay bende igne pldum insallah tutar yoksa gelecek ay rahim filmi cekilecegim buarada adanadanmisin
Canim ben adet oldum benimde iki tane olusmustu ama tutmadi adet bitince film cekilecegim cok korkuyorum canim ya sen hangi doktora gidiyosun ben aslen hatayliyim adanada okudum evlendim yani yari adanaliyim :))İnşallahhhh Allah gönlümüze göre verir yaa ben bu ay bayaa ümitlendim olmazsa çok yıkılacağım.Klomenim bitti benim de.Doktor çatlama olmuş dedi çatlatma iğnesi yapmadı.yumurtamın biri 22 biri 24 ml idi. gün vermişti ilişki için.bugün tekrar gittim kontrole çok güzel bi gelişme sıvı oluşmuş dedi ve progestan yazdı.10 gün kullancakmışım.12. gün de tekrar gitcekmişim test yapcakmış . Olmazsa da ben de rahim filmi çektiririm sanırım Ewet Adanalıyım ben de hemşerim :)
Canim ben adet oldum benimde iki tane olusmustu ama tutmadi adet bitince film cekilecegim cok korkuyorum canim ya sen hangi doktora gidiyosun ben aslen hatayliyim adanada okudum evlendim yani yari adanaliyim :))
Ayy gercektenmi cok guzel hemseriyiz ozaman hic uzulme canim ya demekki zamani var diye dusun moralini bozma ben artik uzulmuyorum kismet diyorum yarina film cekilecegim insallah bisey cikmaz siz nezamandir ugrasiyosunuzOfffff deme yaaa Hayrılsı bebeim üzme kendini dicem ama kendimden biliyorum üzülüyosundr benim adetim 19 unda.bi haftam kaldı benm de.Bu defa da yılkıp ağlayacağım,biliyorum ;(
Hımsss, Gelinimizsin demek D: Biliyo musun ben de aslen Hataylıyım :)Canm ben de Gebzedeyim maalesef.Buraya kurduk yuvamızı.Medical Park'a gdiyorum
biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık.1 yıl 1 ay oldu evleneli işte.önce gitmiştim bikaç defa kist olduğunu sölemişti dr. 2 ay doğum kontrol habı kullandım.snra zamana bırakmıştık.Daha geçen ay ciddi anlamda gidip geldik, yumurta takibi yaptırdık işte.o yüzden çok ümitliyim bu ay.Ama hiç bi belirti yok bendeAyy gercektenmi cok guzel hemseriyiz ozaman hic uzulme canim ya demekki zamani var diye dusun moralini bozma ben artik uzulmuyorum kismet diyorum yarina film cekilecegim insallah bisey cikmaz siz nezamandir ugrasiyosunuz
kızlar merhaba 15 aylık evliyim ve 10 aydır korunmadan ilişkiye giriyoruz tutmuyor. eşimde bende doktora gittik ikimizdede sorun çıkmadı. yumurta takibi yaptı ve yumurtalıklarım büyüyor çatlıyor gayet sağlıklısın dedi ama olmuyor birtürlü. bu ay yumurtlama dönemimde yani 13.gün çağırdı çatlatma iğnesi yapcam dedi. çatlatma iğnesiyle hamile kalan varmı acaba?
Ama büyüyor çatılyor demiş dr. niye çatlatma iğnesi yapcak ki :S canm ben klomen kullandım büyüdü.Dr kendiliğinden çatlamasını bekleyelim önce dedi.Sonraki gidişimizde de iğneye gerek kalmadı kendiliğinden çatlamış dedi ve ilişki gülneri verdi.İnşallah bebiş isteyen tüm anne adaylarına Allah nasip eder...
canım hayırlı olsun bebiş geliyor galiba...çatlatma iğnesi olmadan da hamile kalındığını bilmiyordum ben eylülde kullanmıştım yeteri kadar büyümedi 17mm oldu o yüzden iğne yapmamışlardı bugünlerde adet olmam lazım olunca bende klomen kullanıcam inşallah benimki de büyür de bebiş gelirmerhaba kızlar bende bu ay ilk kez klomen kullandım haftaya adet günüm 1 yumurtam oluştu ve kendisi çatladı sonucu paylaşırım sizinle.