Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Kızlar ya geçen ay çatlama iğnesi oldum yumurta ağrısını iyi bilirim olmadı nasip regl oldum dün sabah bitti regl ama bugun yumurtalarimda ağrı var eğilip kalkarken batma hassasiyet felan akintimda var acaba yumurta olduda çatliyor mu anlamadım varmı vana yardimci olabilecek

Merhaba arkadaşlar.Ben de aranıza yeni katılanlardanm.1 yıllık evliyiz.Hiç korunmamaıza rağmen hamile kalamadım.Eşim varikosel ameliyatı oldu 5 ay önce değerleri normale döndü.Bende de polistik over var.Süt hormonum da 62, yüksekmiş yani.dostinex kullandım 19 a düştü.Doktor klomen yazdı.Adetimin 5. günü yani dün başladım.30 ekimde kontole çağırdı.Allah herkesin gönlüne göre versin... Gelişmeleri yazarım buraya

inşallah en kısa zamanda sevindirici hberi alırız hepimiz

ben de bu ayın 8inde çatlatma iğnemi oldum ayın 10unda kontrolümde dr. iki yumurtanın da çatladıgını söyledi.. şuan beklemedeyim.. kasım 2 de adet olmam gerek inşallah olmam..
bir de sizce ne zaman test ypmalıyım sabredemyorum:)

Kızlar sizde son durumlar neler? Benim klomendeh hatıra kalan kist gitmemiş tekrar doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bakalım bu ay gidermi.ama kafam rahat allah en hayırlı zamanda nasib eder inş

Kızlar sizde son durumlar neler? Benim klomendeh hatıra kalan kist gitmemiş tekrar doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bakalım bu ay gidermi.ama kafam rahat allah en hayırlı zamanda nasib eder inş

Cnm regl 3 gün kaldı beklemedeyim ben seni merak ediyordum bak buldum seni :)

Kızlar benimde bir sorum olcak bgn çatlatma iğnesinden sonra 7. günüm ve beyaz akıntılarım kasıklarımda çekilme oluyor anlamadım

Slm canim bende bir yildir evliyim ama daha bebis yok bu ay bende igne pldum insallah tutar yoksa gelecek ay rahim filmi cekilecegim buarada adanadanmisin

slm kızlar, ya bu ay ilk defa klomen kullandım adetimin 11. günü ama yumurtalar 12 mm ve yeterli büyüklükte deil. daha büyüyebilir mi böyle kalır mı acaba?

selam ben 2 aydır klomen kullanıyorum ılk ay 2 yumurtam olustu ancak gebelik olmadı.tekrar ıkıncı ay klomene basladım 12.gun gittiğimde 6 adet yumurtalığım oluşmuş 4 tanesi 20 mm 2 tanesi 18 mm capında doktorum coğul gebelik olabileceginden korunmamı söyledi napcagımızı bilmiyoruz.ayrıca kanamam var ara ara ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyo sizce normalmi bilginiz varmı paylaşırsanız sevinirim

Arkadaslar. Bir arkadasim icin bilginize ihtiyacim var.
Eslerin ikisine de her test yapildi. Ikisinde sorun yok. Duzenli iliskiye ragmen de 1 yildir bebekleri olmadi. Dr gecen ay klomen vermis bir de seker ilaci adini bilmiyrm. Ama ne yumirta takibi yapmis ne de igne vermis. Gebelik olusmadi. Bu ay da klomen kullandi 1 kutu, suan 11.gununde ve dr hic yumurtasinin olusmadigini soylemis ve tekrar 1 kutu daha vermis. Olmazsa klomen yerine ignelerini deneriz demis. Bu igneler hakkinda bilgisi olan var mi (catlatma ignesi degil sordugum)..

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ben yukarda bi paylaşımda bulunmuştum.bunun harici bugün doktora gittim soldaki yumurtamın biri kaybolmuş çatlamış dedi doktor diğeri ise 55 60 mmboyutuna ulaşmış inşallah çatlamaz çok ağrı yapar dedi inş kiste dönüşmezler.ben korunmak istemiyorumda aslında sizce napmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…