canım daha çok erken 14 gun gecip o testte cıkmayan sonra kan tahlilinde gebe oldugu ortaya anneler var burda gec dollenme olunca oyle oluyormuş İnşallah bebegin senınledir canım Rab'im dualarını kabul eylesin
ayy inşallah rabbimm hepimize hayırlı evlatlarnasip etsin yüzümüz güler inşallah çok zormuş bu durum her ay umutlanıyorum olmayıncada hayal kırıklığı en çokta eşim üzülünce daha çok üzülüyorum ikinci gün hala sancım var adetimde çok düzensiz ne yapayım bilmiyorum
bendede akıntı var canım ama adetime daha 1 hafta var iğne vuruldum ben .. senın test için bence kan vermen lazum ımkanın varsa git bi kan ver İnşallah senınde bebeğin senınledir İnaşşalh saglıklı hayırlı bir evlat mujdesi alırsın ...
ayy inşallah rabbimm hepimize hayırlı evlatlarnasip etsin yüzümüz güler inşallah çok zormuş bu durum her ay umutlanıyorum olmayıncada hayal kırıklığı en çokta eşim üzülünce daha çok üzülüyorum ikinci gün hala sancım var adetimde çok düzensiz ne yapayım bilmiyorum
Amin canım İnaşşalh her birimize sağlıklı hayırlı evlatlar kucaklamak nasip olur..
bir çok kez bizlerde hayal kırıklıgı yaşadık ama pes etmek yok .. Eşine gelince ona uzuldugunu belli etme gencim guızelim sağlıklıyım bu ay olmadı bidahaki ay olmadı bidahaki ay de canım sen dim dik ol neşe ver ona .. Allah ellerimizi boş cevirmez bize merhamet eder inşallah ...
canım oncelıkle umutlarını hıc yıtırme rabbım yuzumuzu guldurucek.stres yapma fazlasıyla etkılıyor cunku dusunmemeye calıs
ah ah keşke düşünmesem her an aklımda acaba tutarmı acaba hamilemiyim adetim yaklaştı olacakmıyım allahım olmayayım valla yıprandım iyice allah sabır versin hepimize
İnşallah canım sağol ben bir yıl önce 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim o zaman planlamıyorduk ve doktor alınması gerek dedi sanırım çok iş yaptım tutunamamış ve 1 yıldır her ay bekliyorum olmadı gitti
canım bende senınle aynı durumdayım ama akısına bıraktım ınan bu sekılde daha rahatım demekkı daha zaman var dıyorum.sen kendını rahatlatmalısın psıkolojık olarak en ıyı ılac kendımızız.ıns hakkımızda hayırlısı neyse o olur.bak hem bır suru dert ortagımız var.ve bu sorunu yasayan ve guzel sonuclar alan bır suru kısı tanıyorum.o yuzden sabırrr tatlım
NE kadar güzel yazmışsın bende hep burdaki mujdelerle kendime moral veriyorum biliyormusun İnşallah bizde birgun o mujdeyi eşlerimize veririz canım .. Rabbim sanada Şifalar ihsan eylesin İnşallah...
Allah razı olsun canım bende senın haberini bekliyorum inşallahAminnnn.saol canım guzel dıleklerın ıcın hayırlı haberlerını beklıyorum
Allah razı olsun canım bende senın haberini bekliyorum inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=527396&page=15&p=33660096&posted=1#post33660096 burayada ugrayın
kızlar bu ay hepımızz buraya hamıleyııııızzzz dıye yazıcaz ben ınanaıyorum
NE kadar güzel yazmışsın bende hep burdaki mujdelerle kendime moral veriyorum biliyormusun İnşallah bizde birgun o mujdeyi eşlerimize veririz canım .. Rabbim sanada Şifalar ihsan eylesin İnşallah...
aaa Canım çok gecmiş olsuyn ama bak sen bir kere hamiş olmuşsun demekki gebelik oluşuyor sende buda guzel bişi .. Şimdi tedavıye başladın Rabbimde yardımcın olur inşallah hasretin son bulur.. bi arkadaşım demiş moral çok onemli evet gercekten oyle iyi şeyler düşün moralinide uksek tut..
canım bende senınle aynı durumdayım ama akısına bıraktım ınan bu sekılde daha rahatım demekkı daha zaman var dıyorum.sen kendını rahatlatmalısın psıkolojık olarak en ıyı ılac kendımızız.ıns hakkımızda hayırlısı neyse o olur.bak hem bır suru dert ortagımız var.ve bu sorunu yasayan ve guzel sonuclar alan bır suru kısı tanıyorum.o yuzden sabırrr tatlım
ben bi aydır aksatmadan her sabah ıcıyorum canımteşekkürler arkadaşlar yüreğinize sağlık amin rabbim hepimize versin insallah bu arada folik asit kullanıyormusunuz
aslında herşey bizim elimizde stres yapmamak lazım ben birde sigara kullanıyorum stresten çoğalttım ama hamile olduğum günü bi göreyim anında bırakcam bebişim için hemen inşallah çok dua edin kızlar rabbim yüzümüzü güldürsün
ben bi aydır aksatmadan her sabah ıcıyorum canım
Kizlar nasilsiniz bugun gelismeler varmi yazin lutfennn opuyorum sizleri hayirli haberlerle gorusuruz insallah
ğ zıkkımı bende çok ıcıyorum heleki dediğin gibi stresten iiyice coğalttım((((( hanı kurtulcaz bu illetten