inşallah iğne sana şifa olsun sağlık evladını kucagına alıp buyutmeyi nasip etsin Allah canıminşallah canım hayırlı haber veririm sizlere biz 2014 ocak aşılamsı diye başlayan topikte gün be gün yazıyoruz ordan da takip edebilirsiniz bugün aşılamanın 3.günü benim bekliyoruz bakalım sabırla
tahlillerin iyi çıkmış çok sevindim .. zaman herşeyin ilaçı dualarımız senınle canım ...hosbuldum canım gebelik yok ama beklıyoz pazartesı doktora gıttım adet donemı beklıycez dedı benım yumertalıklar yavaş calısıyodu ama tahlıllerım ıyı cıktı
klomenden sonraki bir hafta sizde de baş ağrısı yaptı mı kızlarr?? ansızın ve kısa süreli baş ağrılarım oluyo arada.. bugün reglinin geciken 2. günü ve sürekli baş ağrısısebebi ne olabilir ki
ayyyy canım yoksa yoksa hasret sonamı ercek İnşallahhhhhhhhhhhhhhh gonlumuzdeki gibi gebesindir ..baş agrısı olayını hiç duymadım ben belki buda senın belirtindir canım herkesde farklı reaksyon gosterebiliyor gebelik
canım hoşbuldukk.. bende bilmiyorum ki sebebini merak ediyorum ama test yapmayacağım en azından cumartesi pazara kadar :) inşallah iyi haberler alırız burdaki arkadaşlardannn :)))
İnşallah canım İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbugun persembe sürekli dua edelim inşallah bu ay hepimiz güzel haberleri alırız:)
slm ben geldım
evet bende galiba hepsi hamiş kaldı gelmiyo
bugun persembe sürekli dua edelim inşallah bu ay hepimiz güzel haberleri alırız:)
slm ben geldım
klomenden sonraki bir hafta sizde de baş ağrısı yaptı mı kızlarr?? ansızın ve kısa süreli baş ağrılarım oluyo arada.. bugün reglinin geciken 2. günü ve sürekli baş ağrısısebebi ne olabilir ki
inşallah öyledir canım. Meryem suresine başladınmı bu arada. Benn arkadasımada soyledım hem ben hem o okuyor o da bugun baslıyacak
evet Cnım Allah kabul etsin İnşallah dualarını ben şuan filiminide izliyorum belgesel tarzı yapmışlar ... sen yogunsun bugun belli işin rast gitsin canım
inşallah öyledir canım. Meryem suresine başladınmı bu arada. Benn arkadasımada soyledım hem ben hem o okuyor o da bugun baslıyacak
İnşallah rabbim dualarımızı hayırlı bı sekılde kabul eder ben ınanıyorum bizimde yavrularımız olucak cunku hep bırlıkte rabbime el açtık
Hosgeldin nasılsın canım varmı gelişmeler
Aynen oyle dualarimiz kabul olur insallah
Rabbim insallah bir an once bebis verir kuzum bende yunurta catlamadigi icin kist oluyor sali gunu catlatma ignesi yapilacakkistte temizlendi ise yararmi bilmiyorum ama cok heyecanliyim
inşallah iğne sana şifa olsun sağlık evladını kucagına alıp buyutmeyi nasip etsin Allah canım
tahlillerin iyi çıkmış çok sevindim .. zaman herşeyin ilaçı dualarımız senınle canım ...
ayyyy canım yoksa yoksa hasret sonamı ercek İnşallahhhhhhhhhhhhhhh gonlumuzdeki gibi gebesindir ..baş agrısı olayını hiç duymadım ben belki buda senın belirtindir canım herkesde farklı reaksyon gosterebiliyor gebelik
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzz sizleri gormek çok guzelll
İnşallah canım İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Biliyorum yakaladım senı başka topicde sobeledimburdanda hoş geldin diyeyim
:) tşk ederım canım hosbuldum ::))
Yeni sayfanız yeni umutlarınız olsun inşallah.Hepinize güzel paylaşımlar dilerim.
adetıme sekızgun var ama ben dun dayanamayıp test yaptım sonuç negatıf cıktı ama
canım daha çok erken 14 gun gecip o testte cıkmayan sonra kan tahlilinde gebe oldugu ortaya anneler var burda gec dollenme olunca oyle oluyormuş İnşallah bebegin senınledir canım Rab'im dualarını kabul eylesinadetıme sekızgun var ama ben dun dayanamayıp test yaptım sonuç negatıf cıktı ama
slm bende sayfaya yeni katıldım benim adetim 2 gün geçti ama hiçbir belirti yok sadece arasıra kasık ağrıları var o kadar akıntımda kokusuz idrar testi yaptım negatif çıktı ne yapmalıyım
slm bende sayfaya yeni katıldım benim adetim 2 gün geçti ama hiçbir belirti yok sadece arasıra kasık ağrıları var o kadar akıntımda kokusuz idrar testi yaptım negatif çıktı ne yapmalıyım
hosgeldın canım bende adet duzensızlıgı var ama bı kacgun daha bekle kanda baktır bencede ama inş hamılesındır...