Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

ğ zıkkımı bende çok ıcıyorum heleki dediğin gibi stresten iiyice coğalttım ((((( hanı kurtulcaz bu illetten

Bende delirmiş gibi sigara içmeye başladım
insanlar azaltıyor ve hatta bırakıyorlar bizde çoğaltıyoruz:26:

slm canım ben yeni katıldım sayfaya adetim iki gün geçikti ama umutlanmaktan korkuyorum idrar testi yaptım bugün negatif kan tahliline gücüm yok 3-4 gündür arasıra sancım oluyor ve sarımsı akıntı nadir olarak ne yapayım bilemedim

canım hamıle kalamamaya sıgArAda etkı eder bence sımdıden bırakmalısın.

yok aynı bıraktığın gıbı. Agrılarda aynı bende ama ağrıları olupta hamıle kalamayan da varmış okudum hep. evet bu beklemek benı delırtıyor bende senn gıbı sıgarayı bırakıcagım yere çoğaltıp ılk basta azaltmıstm ama gun gectıkce sabrımda tukenıyor

evet canım hemde fazlasıyla etki ediyor yıllardır içiyorum şanssızlığımıda sigaraya bağlıyorum keşke bırakabilsem sıkıntıdan sigaraya saldırıyorum hep

keske sıgara cozum olsa sıkıntılarına ama degıl boyle dusun.bu arada senın adet gunun ne zamn sonuclar ne zamn bellı olucaK.

keske sıgara cozum olsa sıkıntılarına ama degıl boyle dusun.bu arada senın adet gunun ne zamn sonuclar ne zamn bellı olucaK.

canım adet günüm aslında düzensiz ama ekimde19 kasımda 22ydi şimdi ona istinaden 2 gün geçikti diyorumda bilmiyorum 3-4 gündür sancım oluyor akıntımda var ama az ve kokusuz yaa artık haykırmak istiyorum hamileyimmmm diyeeee

ben dayanamadım bugün idrar testi yaptım negatif kan testi içinde hayal kırıklığı yaşacam diye cesaret edemiyorum ne yapsam bilmiyorum ki hiç belirtide yok ara ara belime hafif ağrı giriyor ama çok hafif kısa süreli sonra geçiyor

ğ zıkkımı bende çok ıcıyorum heleki dediğin gibi stresten iiyice coğalttım ((((( hanı kurtulcaz bu illetten

Hoşgeldin canım as,

İdrara güvenme belki erkendir vs vs..

bizim durumumuzda olanları kan tahlili keser ancak.

iki gün daha bekle eğer halen regl olmazsan kan tahlilini ozaman yaparsın
veya idrar testını yinelersin canım

Umarım hamilesindir kavusmussundur hayellerine

ama keşke bırakabilsek o zaman kesin şansımız çoğalır ama stresten çoğaltıyoruz doğru

Evet keske bırakabilsek ama sanırım
öfkemizi mutsuzluğumuzu stresimizi herseyi bundan çıkarıyoruz..

Hamile kalınca bırakırız inşallah ne diyelim

inşallah canım benim o kadar istiyorum ki bazen düşünüyorum istemeyenlerin oluyor bize bak birde çıldırıyoruz resmen ama hep negatif bıktım tek çizgiden

inşallah canım benim o kadar istiyorum ki bazen düşünüyorum istemeyenlerin oluyor bize bak birde çıldırıyoruz resmen ama hep negatif bıktım tek çizgiden

Allah büyük be arkadaşım bir gün bizde çift çizgiyi görecez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…