- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 36
ğ zıkkımı bende çok ıcıyorum heleki dediğin gibi stresten iiyice coğalttım ((((( hanı kurtulcaz bu illetten
Bende delirmiş gibi sigara içmeye başladım
insanlar azaltıyor ve hatta bırakıyorlar bizde çoğaltıyoruz:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ğ zıkkımı bende çok ıcıyorum heleki dediğin gibi stresten iiyice coğalttım ((((( hanı kurtulcaz bu illetten
ben bi aydır aksatmadan her sabah ıcıyorum canım
Merhabalar canım ben aynı durumdayım ağrım sadece bir gün şiddetli oldu bi kac saat sonra gecti.
Şimdi hafif sancılar seklinde oluyor geciyor hemen anlamadım gitti,
iğneler işe yaramadı diye aklımdan gecıyor hep kötü seyler offff böyle düşünmekte istemıyorum ki ben
Sizler nasılsınız varmı yeni bir gelişme
ben bi aydır aksatmadan her sabah ıcıyorum canım
teşekkürler arkadaşlar yüreğinize sağlık amin rabbim hepimize versin insallah bu arada folik asit kullanıyormusunuz
aslında herşey bizim elimizde stres yapmamak lazım ben birde sigara kullanıyorum stresten çoğalttım ama hamile olduğum günü bi göreyim anında bırakcam bebişim için hemen inşallah çok dua edin kızlar rabbim yüzümüzü güldürsün
canım hamıle kalamamaya sıgArAda etkı eder bence sımdıden bırakmalısın.
Merhabalar canım ben aynı durumdayım ağrım sadece bir gün şiddetli oldu bi kac saat sonra gecti.
Şimdi hafif sancılar seklinde oluyor geciyor hemen anlamadım gitti,
iğneler işe yaramadı diye aklımdan gecıyor hep kötü seyler offff böyle düşünmekte istemıyorum ki ben
Sizler nasılsınız varmı yeni bir gelişme
evet canım hemde fazlasıyla etki ediyor yıllardır içiyorum şanssızlığımıda sigaraya bağlıyorum keşke bırakabilsem sıkıntıdan sigaraya saldırıyorum hep
keske sıgara cozum olsa sıkıntılarına ama degıl boyle dusun.bu arada senın adet gunun ne zamn sonuclar ne zamn bellı olucaK.
canım adet günüm aslında düzensiz ama ekimde19 kasımda 22ydi şimdi ona istinaden 2 gün geçikti diyorumda bilmiyorum 3-4 gündür sancım oluyor akıntımda var ama az ve kokusuz yaa artık haykırmak istiyorum hamileyimmmm diyeeee
canım adet günüm aslında düzensiz ama ekimde19 kasımda 22ydi şimdi ona istinaden 2 gün geçikti diyorumda bilmiyorum 3-4 gündür sancım oluyor akıntımda var ama az ve kokusuz yaa artık haykırmak istiyorum hamileyimmmm diyeeee[/QUOT
canım benım dr adetın 3 gun gecerse bı test yap demıstı. bırkac gun daha bekleyıp test yapmalısın ama kan da baktırt daha kesın sonuc verıcektır.bu arada ben dayanamayıp ıgneden 5 gun sonra ıdrar testı yaptım pozıtıf tı ama bılıyorum kı ıgneneın etkısı.o yuzden sımdı adet gecıkmesını beklıyorum ayırlısı olsun hepımız ıcın
canım adet günüm aslında düzensiz ama ekimde19 kasımda 22ydi şimdi ona istinaden 2 gün geçikti diyorumda bilmiyorum 3-4 gündür sancım oluyor akıntımda var ama az ve kokusuz yaa artık haykırmak istiyorum hamileyimmmm diyeeee[/QUOT
h
ayyy hadi inşallah kötü düşünme iyi düşün gelsin bebiş inşallahh bide bu iğneyi rastgele olsak olmazmı ne yapmak gerekiyor iğne için
canım benım dr adetın 3 gun gecerse bı test yap demıstı. bırkac gun daha bekleyıp test yapmalısın ama kan da baktırt daha kesın sonuc verıcektır.bu arada ben dayanamayıp ıgneden 5 gun sonra ıdrar testı yaptım pozıtıf tı ama bılıyorum kı ıgneneın etkısı.o yuzden sımdı adet gecıkmesını beklıyorum ayırlısı olsun hepımız ıcın
ayyy hadi inşallah kötü düşünme iyi düşün gelsin bebiş inşallahh bide bu iğneyi rastgele olsak olmazmı ne yapmak gerekiyor iğne için
slm canım ben yeni katıldım sayfaya adetim iki gün geçikti ama umutlanmaktan korkuyorum idrar testi yaptım bugün negatif kan tahliline gücüm yok 3-4 gündür arasıra sancım oluyor ve sarımsı akıntı nadir olarak ne yapayım bilemedim
ama keşke bırakabilsek o zaman kesin şansımız çoğalır ama stresten çoğaltıyoruz doğru
Evet keske bırakabilsek ama sanırım
öfkemizi mutsuzluğumuzu stresimizi herseyi bundan çıkarıyoruz..
Hamile kalınca bırakırız inşallah ne diyelim
Hoşgeldin canım as,
İdrara güvenme belki erkendir vs vs..
bizim durumumuzda olanları kan tahlili keser ancak.
iki gün daha bekle eğer halen regl olmazsan kan tahlilini ozaman yaparsın
veya idrar testını yinelersin canım
Umarım hamilesindir kavusmussundur hayellerine
inşallah canım benim o kadar istiyorum ki bazen düşünüyorum istemeyenlerin oluyor bize bak birde çıldırıyoruz resmen ama hep negatif bıktım tek çizgiden