Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

yoksa o bir Trakyalımııı ayyy erkek olursa yağız kız olursa naz istiyordum ama kız ısımlerı cok degıstı bende sımdı hamıle kalsam dedm eylülde dogururm dıye dusunmustm o zaman eylül koyacaktım. İkiz olma ıhtımalıde yüksek benm oğlum olrsa senn kızı alırız sacların kıvırcık sanırım benmde esımın sacları varken kıvırcıkmış bırbırlerıne de benzerler iyice uçtum ben

İşte geldim annedeyimmmmmmmm ... bebeğim benım herif arnavut eylulde olursa eylul iyi fikirmiş ya benım oglum olursa senın kızı vericenız bana gelin :d kız olsunda biz onlara koca yada hatun buluruz yada kendileri bulur ...sen bebek kime benzes,n istersin ben çok düşündüm dun akşam :d

:
yuppiiiiii vermem mı senden iyisinimi bulcaz bi görümcem varmış vefat etmişşş acaıp güzelmiş ben esmerım bana benzemesın sacları babasına burnu babasına kaşları bana olbılır DD ama tenı sacları falan benzesn görümceme allah rahmet eglesın güzelmiş hatun sarışın yani :))) sen anlat bakıyım :)))) zevklı oluyormuş bu arada ben Meryem suresının turkcesıne başladım annem olur dedı oradada okuyabılırsn dedı başladım allahım kabul ederse sanada gondereyımmı vatsuptan falan turkcesını resım olarak kaydettim cunku yada ınternetten bulabılırsın :))

Allah rahmet eylesin canım başınız sağ olsun .. valla bende burnunu babasından alsın istiyorum mınıcık geri herşeyi bana benzesin çokmu bencilce oldu ya ahahahah düşünsene zenci doguruyormuşuz kromozonlar kafayı yemiş uhahahahah heriflerin yüzünü düşünemiyorum .. süreyi ben şimdi tlf na indiriyim balım sesli sende oyle yapsana olmuyomu senın tlf a bak sana özel msj atıyorum oku öptüm..

sagol canım dostlar sagolsun.. valla aynen minnacık bır burnu var güzel olur dımı bencıllık degıl sen güzelsen sana benzıycek tabı yalnız zencıde güzel olmazmı ama böyle yuz hatları guzl olcak melez falan suphe ederler gercı bız ıkımzde esmeriz bu arada demın arkadaşımla konuştum o da sankı sen hamılesın gıbı gelıyr dıyr kasık ağrısı dıyıp duruon dıyr ama allahım nolur olsun bızım bu ayyy yaaa

Kizlar nasilsiniz bugun gelismeler varmi yazin lutfennn opuyorum sizleri hayirli haberlerle gorusuruz insallah

Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Nasılsınız mustakbel anne adayları nerdesiniz neden yoksunuz ... heyy bizi yanlız bırakmayın

benım için bugun normal yine odun gibiyim tabiricaizse :d dilililili halay cekesim var

kızlar sızden de hayırlı haberler bekliyoruz

odun gıbı olman ıyı cunku hıcbır kırmızı falan yok buna sukur dıyruz beklemeye devam :) suzannnn nıye erkenden kalktın acaba :) bu arada bı rüya gordum hayır olsun hamıleymısım cıft cızgıyı goruyrm sonra kendımı zor tutuyrm murata soylememk ıcın :))) bılınc altı işte iyice kafayı yedım :))))

canım merhaba bu agır mubarek gun bebeişlerimiz için etiğimiz dualar arşa ulaşır inşallah rabbim guzel merhametini bizim için duyar inşallah dualarımızı kabul eder inşallahhhhhhhhh..... canım çok istiyoruz rabbim ruyanıda gercek eylesin tek dileğim bu .. ben hiç ruyamda gormuyorum ne bebek ne başka bişi soyleme canım eşine bizim halimizi dusunsene ne kadar umutluyuz o zaten bekliyor dahada umutlanmasın içine at bu ruyayı su anlat balım başka kimseye anlatma ...

:) cok gec anlattım bıle dedım ama kesın ben kafayı yedım dıye oda muhtemel ıhtımal tabı bu da dııyor : bılınc altı yaaa bende ılk defa gordum ama rüyası bıle guzeldı. Çok sukur ya bızım gebe kalabılme ıhtımalımız var. rahmı olmayanlar bı suru derdı olanlar ne etsın dimi.. allahım isteyen herkese nasıp eder inşallah. Yaaa kızlar yok o ıgne olanları merak edıyorum.

evet bende galiba hepsi hamiş kaldı gelmiyo

hosbuldum canım gebelik yok ama beklıyoz pazartesı doktora gıttım adet donemı beklıycez dedı benım yumertalıklar yavaş calısıyodu ama tahlıllerım ıyı cıktı

Rabbim insallah bir an once bebis verir kuzum bende yunurta catlamadigi icin kist oluyor sali gunu catlatma ignesi yapilacakkistte temizlendi ise yararmi bilmiyorum ama cok heyecanliyim

klomenden sonraki bir hafta sizde de baş ağrısı yaptı mı kızlarr?? ansızın ve kısa süreli baş ağrılarım oluyo arada.. bugün reglinin geciken 2. günü ve sürekli baş ağrısı sebebi ne olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…