ayyy hadi inşallah kötü düşünme iyi düşün gelsin bebiş inşallahh bide bu iğneyi rastgele olsak olmazmı ne yapmak gerekiyor iğne için
canın ıgneyı dr kontrolunde olman gerekıyor.rast gele kafana gore sakın uygulama.yumurta takıbının yapılması sonrasında gereklı buyuklugu ulastıktan sonra dr ısterse uygulanır ıgne.yada yumurtanın kendısın catlaması beklenır.
canın ıgneyı dr kontrolunde olman gerekıyor.rast gele kafana gore sakın uygulama.yumurta takıbının yapılması sonrasında gereklı buyuklugu ulastıktan sonra dr ısterse uygulanır ıgne.yada yumurtanın kendısın catlaması beklenır.
anladım canım sağol iğne için kesin çözüm diyorlar artık bende doktor tadavisine başlamak istiyorum ama eşim pek yanaşmıyor acele etme sağlıklıyız olur ama ben hemen iistiyorımm
Allah büyük be arkadaşım bir gün bizde çift çizgiyi görecez inşallah
imşallah bebeğim ya valla iyice umutsuzluğa düştüm
Nekadar zamandır istiyorsunuz tedavide misin
canım ben 1 yıl önce hamileymişim 1,5 aylık ama planlamadığımız için anlayamadım sonra testte çıktı ama doktor alınmasını uygun buldu çok iş yapıp ağır kaldırıyordum ben 1 yıldır uğraşıyoruz anma tedavi yok eşim biraz fazla kaderci nasipse olur diyor doktora yanaşmıyor
canım ben 1 yıl önce hamileymişim 1,5 aylık ama planlamadığımız için anlayamadım sonra testte çıktı ama doktor alınmasını uygun buldu çok iş yapıp ağır kaldırıyordum ben 1 yıldır uğraşıyoruz anma tedavi yok eşim biraz fazla kaderci nasipse olur diyor doktora yanaşmıyor
Günaydınnnnnnnnnnn
Hayırlı bereketli Cumalar olsun İnşallah hepimize .. Şu mubarek Allah'a elimizi acıp etiğimiz dualar kabul olsun İnşallah ..Nasılsınız varmı değişiklikler Benım sol tarafda kasıklarımda bi batma var sabah uyandıgımdan beri ilk defa ama nie bilmiyorum ...
günaydın canım amin inş dualarımız kabul olur...
canım hamılelıgın ılk hafta belırtılerınden bas agrısı ıns hamıssındır haberlerını beklıyoruz
Yapma canım kesinlikle bekleyelim bi kaç gun daha hatta pazartesi yap derim İnşallah citf cizgiyi gorur eşinede hayırlı haberi verirsin ..
bence doktora gıdıp neden olmadıgını ılk once ogrenmelısın.evlılıgınde 1 yılı gecmıs sanırım daha fazla beklemenın bır anlamı yok. erken tedavı erken sonuc.evet bırazda kader kısmet meselesı ama bazı durumlardada bız kendı kaderımızı kendımız belırlıyoruz
Üzüldüm çok ilk hamileliğine..
Bencede eşini ikna etmelisin enazından o süreç içersinde bir sorun olustuysa erkenden tedavi olunur.
Bizde 1 yıl istemedik 2 ay kadar denedik olmayınca bak üzerinden 3yıl geçti halen başladığım yerdeyım.
Kaç yaşındasın bu arada..
Günaydınnnnnnnnnnn
Hayırlı bereketli Cumalar olsun İnşallah hepimize .. Şu mubarek Allah'a elimizi acıp etiğimiz dualar kabul olsun İnşallah ..Nasılsınız varmı değişiklikler Benım sol tarafda kasıklarımda bi batma var sabah uyandıgımdan beri ilk defa ama nie bilmiyorum ...
malesef 3 günlük bi gecikmeyle kahrolasıca kırmızılar geldi
slmlar canm günaydın nasılsın bugün ben hala aynı karmaşıklıktayım
bugün 3. gün hala regl olmadım umutlanmaya korkuyorum
Günaydın tatlım hade kalk hazırlan hemen bir test alıp yap beklemek daha zor
Canim hiç üzülme elbet bizde hamis kalicagiz