Canım ben 3. Günü akşam doktora gittiğim için 4. Günü klomen kullandım. Doktor günde 1 kez klomen vermişti ama ben ilk hamileliğimde 2 kullanmıştım diye bundada iki tane kullandım. 4 yumurtam var fazlada olabılır ama sadece 1 tanesı tam ıstedıgımız gibi dedi doktorum. Sadece bitanemi diye tepki verdiğimde de bize fazlası gerekmiyorki istediğimiz gibi birtane olsun yeter dedı. Nedense ozaman bı umıtsızlık oldu bende. Dun tekrar gıttım yumurtam 19,5 mm olmuş ve çatlama ıgnemı oldum. Diğer yumurtalara bakmadı bile. Doktorada nedense benım bu ay hıc umıdım kalmadı, Halbukı cok pozıtıf başlamıştım dedım. Gayet ıyı gıdıyor hıcte umitsız olma dedı. Yarın sabah tekrar bakıcaz catlamıs mı dıye.
Bu arada ıgneden 12 gun sonra test sonuçları doğru çıkıyor. Hamılelık belırtılerı ıle adet belırtılerı ayrıt edilemeyecek kadar aynı ozellıkte. Ilk hamılelıgımde ıgneden 12 gun gecmıstıkı delı gıbı kasıklarım agrıyodu. Karnım tas gıbı ve goguslerımde acıyordu. Hatta sıvılcelenmıstım bıle. Bunlar benım adet belırtılerımdı normalde. Dedım olmadı regl olucam sanmıştım ama gunumu bir gün geçti dırek kan testı yaptırdım pozıtıf cıkmıstı. Darısı tum ısteyenlere ınsallah..
Arkadaslik istedigi yolladim sana.bulcam ben msji
Kacta gidiyorsun bgn dr?
Gecen gun de 24mm degil miydi? Buyumeden kalabiliyor muymus?Canım ben iki aydır kullanıyorum. Ilk ay kendiliğinden çatladı Dr hiç çatlatma iğnesi demedi. Onu gerekirse aşılama yaparız onda kullanırız dedi. Bu ay da bi tuhaf ya yumurta çatlamadı ilişkiye devam dedi 3 gün sonra gel kontrol edelim dedi. Bugün gittim yine aynı sekilde duruyor(24) kanama yapmış çatlamış olabilir dedi ama kiste de dönebilir dedi. Hiç umudum yok bu aydan ilk kez bu kadar olumsuz düşünmeye başladım. Allah yardımcımız olsun tam bi sabır işi
Gecen gun de 24mm degil miydi? Buyumeden kalabiliyor muymus?
Bende ilac kullandim ve igne iki gunum kaldi regl olmama bekliyorum
Geldi cnm bnde yszdim. Uzulme uzulmek yooook ( kendime de soyluyorum,pek ise yaramasada:) )Canım sana özelden attığım mesajlar geliyor mu en son cevap yazdım? Kalabiliyormuş heralde sansa bak bu da beni buldu ay
Test yap test :)Bende ilac kullandim ve igne iki gunum kaldi regl olmama bekliyorum
Geldi cnm bnde yszdim. Uzulme uzulmek yooook ( kendime de soyluyorum,pek ise yaramasada:) )
Test yap test :)
Guzel bir haber alsaydik iyiydi yaa :))Dur be iki gün kalmış :)
1.si catlayp catlamadigi belli degilmis cnmİçimde büyümeyen, çatlamayan bi yumurta varken üzülmemek nasıl olur ki:)
Guzel bir haber alsaydik iyiydi yaa :))
1.si catlayp catlamadigi belli degilmis cnm
2.sini bilemedim :))
Ahahahah aylardir yasiyorum :)Yok ben çatlamayan yumurta sendromu yasıyorum kendimce:)
Ahahahah aylardir yasiyorum :)
Canım ben iki aydır kullanıyorum. Ilk ay kendiliğinden çatladı Dr hiç çatlatma iğnesi demedi. Onu gerekirse aşılama yaparız onda kullanırız dedi. Bu ay da bi tuhaf ya yumurta çatlamadı ilişkiye devam dedi 3 gün sonra gel kontrol edelim dedi. Bugün gittim yine aynı sekilde duruyor(24) kanama yapmış çatlamış olabilir dedi ama kiste de dönebilir dedi. Hiç umudum yok bu aydan ilk kez bu kadar olumsuz düşünmeye başladım. Allah yardımcımız olsun tam bi sabır işi
Bende ilac kullandim ve igne iki gunum kaldi regl olmama bekliyorum
bu ay kullanmadınızmı catlama ıgnesı. kullanmadıysanız neden? ben anlamadım catlasında zamanında ılıskıye gırelım dıye verıyorlar zaten bu ıgneyı. kendısının catlamasını beklesek sansı kacırma ıhtımalımız yuksek. kı hep kactıgı ıcın bu yola gırdık. sen bence bu ayda dene sonra doktorunu degıs derım ben. moralınıde hıııccc bozma. allah ıstedıgı zaman verecektır bebısını kucagına. sabırlı ol.. stres en buyuk etken bılıyorsun..
hadı hayırlısı bakalım. iğneden sonra 12 gunun gectıyse kan testı yapabılırsın..
Canım Dr kendiliğinden çatlıyor o yüzden iğneye gerek yok dedi. Ben de birşey demedim o yüzden. Aynı zaman da yumurta takibi de yaptığı için gün söylebiliyor. Ama bu ay değişti tüm dengeler malesef.. Bilmiyorum ne olacak
Biliyorsun bende de gecen ay kendiliginden catladi.bu ay dr bana ssordu igne yapalim die ben istemedi sonra kiste donustu. Ama daha onceden igne oldugumda da kiste donusmustu.ayynebilim belli olmuyor iste