Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Canım ben iki aydır kullanıyorum. Ilk ay kendiliğinden çatladı Dr hiç çatlatma iğnesi demedi. Onu gerekirse aşılama yaparız onda kullanırız dedi. Bu ay da bi tuhaf ya yumurta çatlamadı ilişkiye devam dedi 3 gün sonra gel kontrol edelim dedi. Bugün gittim yine aynı sekilde duruyor(24) kanama yapmış çatlamış olabilir dedi ama kiste de dönebilir dedi. Hiç umudum yok bu aydan ilk kez bu kadar olumsuz düşünmeye başladım. Allah yardımcımız olsun tam bi sabır işi

Gecen gun de 24mm degil miydi? Buyumeden kalabiliyor muymus?

bu ay kullanmadınızmı catlama ıgnesı. kullanmadıysanız neden? ben anlamadım catlasında zamanında ılıskıye gırelım dıye verıyorlar zaten bu ıgneyı. kendısının catlamasını beklesek sansı kacırma ıhtımalımız yuksek. kı hep kactıgı ıcın bu yola gırdık. sen bence bu ayda dene sonra doktorunu degıs derım ben. moralınıde hıııccc bozma. allah ıstedıgı zaman verecektır bebısını kucagına. sabırlı ol.. stres en buyuk etken bılıyorsun..

Bende ilac kullandim ve igne iki gunum kaldi regl olmama bekliyorum

hadı hayırlısı bakalım. iğneden sonra 12 gunun gectıyse kan testı yapabılırsın..

Canım Dr kendiliğinden çatlıyor o yüzden iğneye gerek yok dedi. Ben de birşey demedim o yüzden. Aynı zaman da yumurta takibi de yaptığı için gün söylebiliyor. Ama bu ay değişti tüm dengeler malesef.. Bilmiyorum ne olacak

Biliyorsun bende de gecen ay kendiliginden catladi.bu ay dr bana ssordu igne yapalim die ben istemedi sonra kiste donustu. Ama daha onceden igne oldugumda da kiste donusmustu.ayynebilim belli olmuyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…