Ooooh iyi yapmissiniz :) Moralini bozmak istemiyorum ama, ben de 21mm olmusken akintim oldu iki gun oyle uzayan. Tekardr gidip26mm ogrenince dr yumurtalarin calismaya devam edio gibi bisi dedi.ben de umitlenmistim gorunce ama degilmis. Ama bu demek degilki sende de aynisi olcak.catlamistir catlamistir ve gordugun akinti dogrudur :) iyi guzel dilekler gonderiyorum sana.doktor cikisinda da guzel haberlerin ilk adimini bekliyorum :) baska doktor icin simdi alcam randevu cnmAy hiç bilmiyorum bi şişlik var sanki ama çatlayınca şeffaf uzayan bi akıntı var ya onu da gördüm... Çarşamba ya da yarın dr'a gideceğim sıfır umudum valla bu ay. Saldık iyice eşimle yok gün aşırı yok yat bekle yok yastık koy falan hiçbir şey takmadık sen başka dr'a gitmedin mi ?
Bu arada sislik diyorsun ya. Kafamiza taktigimiz icin yada klomenden dolayi olabilir diye dusunuyorum. Mesela cildim cok bozuldu bnm.klomenin yan etkisiymis, bir cokta yan etkisi varmis.klomen vucuttan 72gun sonra atiliyormus.belki klomenden dolayi olabilir cnm