Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Bugun baska bir doktora gittim.klomen kullaninca illaki catlatma ignesi olunmasi taraftari. Ayrica 8 aydir kendimi pko diye biliodum. Megersem degilmisim.bosu bosuna seker ilaci kullaniyormusum. Kafam allakbullak :/
Canım sana doktor pko demısmıydı. Yanı 8 ay az zaman degıl. Düzelmiş olamazmıki acaba.

Gor bak ptesı kocaman yumosların olacak. Moralini bozma lütfen... İğne tedavisi dediği çatlama iğnesi vuracak. Bak doktorun bile ümitli senden 😄

Ben de buradayım :) ya hiç yok mu bu ay hamile haberi? Benim hiç umudum yok bu ay..

Yoksunuz. Çok pasif burası. Başka yerlerdemi takılıyoruz 😄 olacak aya yenı basladık 😘

Yok ben kendi adıma diğer grupları takip etmeye üşeniyorum çoğunlukla buradayım 😁 iyi çalışmalar Allah boşa çıkarmasın çalışmalarımızı ☺️

teşekkurler... pkolu degılım ..1kızım var doktor sezeryanlardan sonra rahımde tıkanıklıklar olabılıyor dedı.. bırkaç ay klomen deneyelım sonra rahım fılmı cekerız dedı.. o yuzden endıselendım bıraz :)

selam. Bugun gıttım doktora. Yumurtam catlamıs. Dun gece calısmadık. Yotgunluktan uyuya kalmısız. Umarım sansımızı kacırmamısızzdır. Bugunde calısıır sonra dınlenmeye cekılırız. Umarım hepcıgımızınkı tutar..

Olur olur 2.si olacagi garanti senin :)
Beni kafam cok karisik dun baska dr gittim.1 senedir gittigim drla cok farkli seyler soylediler.pkoluyum diye biliodum,degilmisim.mesela dun gittigim dr klomenden sonra illaki catlatma ignesi yapma taraftari. :/

Senin o Dr biraz saçmalamış sanki canımcım:S hoş benim dr'da artık canımı sıkıyor ya adam bi tekrar çağırır adet olana kadar çatlamış mı diye bakmaya. Aman ya paranoyak olacağım anne olamadan😊

Hangi doktorun sacmaladigini bile bilmiyorum :)
Cagirmiyorsa sen soylee

arkadaşlar merhaba ben 1 yıldır çocuk ıstıyorum ve olmadı yumurtlama sorunum vardı klomen verdı eylülde kullandım ve bır hafta once goguslerım kabardı sıstı tas gıbıydı belım ağrıdı kasıklarım kotu durumdaydı bugun kan testı sonucum 8.04

sonuca gore hamılesın. yanı 5,00 ustu hamılelık pzıtıf demek.. 2 gun sonra tekrarlayıp 2 katı olursa kesın hamılesın..

Gittim cnm. Ilk dr dedigi dogruymus.polikistikmisim.polikistik over sendromu degilsin ama polikistiksin dedi doktor. Kistlerimi de kendi gozumle gordum.inci tanesi gibi dizilmis,bir halay havasindaydilar :/ seker ilacini gunde 2ye cikardi.hgs cekelim dedi.
Simdi icimden diger o 2 doktora oyle bir sayiyorumkiiii.nasil doktor oluyorlar anlamiyorum ya.bir de bunlar tavsiye uzerine gittigim doktorlar. 1 haftada allakbullak ettiler resmen.

sitede bir sogan kuru topiği var. poliskistik için faydasını gorenler cok. zor bıseyde degıl. sende dene ıstersen. benımde butur doktor durumları basıma geldı. kendı doktorumun gordugu yumurtayı baska doktor gorememıs bana pko olabılırsın dedı. bı ınsan ya pkodur yada degıldır olabılırsın nedır yanı.. doktoruma bunu dedıgımde bana yumurtamı gosterdı bu yumurtayımı gorememıs dedı :)

Takunyali 16-17si gb olacak ama insallah olmaz :)
Mavii hadi once sen guzel sonuclarla gel

ınsallah hepımız verırız o guzel haberlerı..bizimkiside bayram hedıyesı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…