Ooooh iyi yapmissiniz :) Moralini bozmak istemiyorum ama, ben de 21mm olmusken akintim oldu iki gun oyle uzayan. Tekardr gidip26mm ogrenince dr yumurtalarin calismaya devam edio gibi bisi dedi.ben de umitlenmistim gorunce ama degilmis. Ama bu demek degilki sende de aynisi olcak.catlamistir catlamistir ve gordugun akinti dogrudur :) iyi guzel dilekler gonderiyorum sana.doktor cikisinda da guzel haberlerin ilk adimini bekliyorum :) baska doktor icin simdi alcam randevu cnmAy hiç bilmiyorum bi şişlik var sanki ama çatlayınca şeffaf uzayan bi akıntı var ya onu da gördüm... Çarşamba ya da yarın dr'a gideceğim sıfır umudum valla bu ay. Saldık iyice eşimle yok gün aşırı yok yat bekle yok yastık koy falan hiçbir şey takmadıksen başka dr'a gitmedin mi ?
Ooooh iyi yapmissiniz :) Moralini bozmak istemiyorum ama, ben de 21mm olmusken akintim oldu iki gun oyle uzayan. Tekardr gidip26mm ogrenince dr yumurtalarin calismaya devam edio gibi bisi dedi.ben de umitlenmistim gorunce ama degilmis. Ama bu demek degilki sende de aynisi olcak.catlamistir catlamistir ve gordugun akinti dogrudur :) iyi guzel dilekler gonderiyorum sana.doktor cikisinda da guzel haberlerin ilk adimini bekliyorum :) baska doktor icin simdi alcam randevu cnm
Bu arada sislik diyorsun ya. Kafamiza taktigimiz icin yada klomenden dolayi olabilir diye dusunuyorum. Mesela cildim cok bozuldu bnm.klomenin yan etkisiymis, bir cokta yan etkisi varmis.klomen vucuttan 72gun sonra atiliyormus.belki klomenden dolayi olabilir cnm
Ben de 2 defa catlatma ignesi oldum.2sinde de ise yaramadi bende. Kiste donusturdu.yumurtam kalitesiz oldugu icinmis. Benim dr 11. Gun cagiriyor.yumurtalara bakmak icin.evet çatlama iğnesi..
Al tabi, en cok ihtiyacimiz oldugu zaman :))Canımcım teşekkür ederim pozitif enerjini alıyorumyarına aldım Dr randevusunu bakalım. Sen de erteleme al hemen. Bakalım neler bekliyor bizi bu yolda ...
Mrb :) ruyalarin hep cikar mi? Ne kadardir bebek icin ugrasiyordunuz? Pko musun ? Amma soru sordum :)
Al tabi, en cok ihtiyacimiz oldugu zaman :))
Ya aradim randevu almak icin 25 ekime veriyorlardi.almadim. ama arada tanidik bir doktor var.ona ulasmaya calisiyorum.belki daha erken bi vakte alabilirim. Hbr vercem cnm sana da.yrn haber bekliyorum senden
Hahhaha nedemek :) insallah ruyan cikar.cikicak elbette ama tez vakitte cikar insallah :)mrb :) rüyalarım tam anlamıyla çıkmaz evet pkoluyum 3 yıl oldu benim ama tedavilerimi yarım bıraktım olmadığında hep moralim bozuldu psikolojik olarak rahim filminden falan korktum erteledim ama geçen ay korkumu yenip çektirdim sonunda ve bu sefer tedavide ısrarcı olma taraftarıyım durmak yok sende durum ne yeni geldiğim için pek bişey bilmiyorum özür..
Istanbulda misin? Bnm doktorum hic paragoz degil.11 ay gittim desek,4-5 defa para almistir . Hadi tas catlasa 6 defa.hic paragoz degil yani. Ama ben yine de baska bi doktro daha gozukmek istiyorumİlişkiye devam çakraları actık :)) ben özele gidiyorum malesef göçüyoruz her defasındadevlet hastaneleri gün yeri gibi 5 kişi giriyor odaya en az ve hiç hijyenik değil. Haber edeceğim fıstığım dua edelim birbirimize
Hahhaha nedemek :) insallah ruyan cikar.cikicak elbette ama tez vakitte cikar insallah :)
Bende pko :/ once yarim sonra 2 defa klomen kullandim.catlatma ignesi filanda oldum ama nafileee.9 aydir ugrasiuoruz bizde. Bu ay cok umutluydum.kiste donusmus yine yumurtabekliyoruz boyle iste. Burda da konusmak iyi geliyor bana cevremde kimse pkolu degil, aslinda ablam var ama 2tane cocugu var .bnm gb cok ugrasmadi yani. Oyle iste burasi iyi geliyor :)
Yok yok kotu dusunme. Catlatma ignesi illaki kist yaoiyor diye bir sey yok. Yumurtanin kalitesiyle alakali.kotu yumurta olsy yani. Doktorum en azindan bana boyle dedi :) 15. Gununse.demekki catladiysa 14-13,5 gun filam olmus. Hastalancaksan bugunlerde hastalanman gerek.yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunuyor ama 18.gune kadar yolu var. Insallah adet gormezsin canim.ama olursan da uzulme tamam mi.demekki zamani degilmis dersin. Aklinda kalicaksa yap bi test.gebelik varsa buyuk ihtimal cikar. Ama negatif olursa uzulme.uzulerek kendine zarar verme canim.iyi haberlrini bize de bildirAnladım canım ya ben anlamıyorum yumurta istenilen boyuta geliyor çatlaması için garanti alalım diye iğne yaptıralım diyoruz yok oda kiste dönüştürüyor bak benim bugün iğneden sonra 15.günümdü karnım şiş ağrılar başladı göğüsler şiş bide eczanede çalışıyorum gözüm hep gebelik testlerine gidiyo yapsammı yapmasammı ama bu sefer yapmayacam adet olunca anlayacaz zaten önceden moralimi bozmayayım tek yumurtam vardı zaten sende kaç taneydi
Yok yok kotu dusunme. Catlatma ignesi illaki kist yaoiyor diye bir sey yok. Yumurtanin kalitesiyle alakali.kotu yumurta olsy yani. Doktorum en azindan bana boyle dedi :) 15. Gununse.demekki catladiysa 14-13,5 gun filam olmus. Hastalancaksan bugunlerde hastalanman gerek.yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunuyor ama 18.gune kadar yolu var. Insallah adet gormezsin canim.ama olursan da uzulme tamam mi.demekki zamani degilmis dersin. Aklinda kalicaksa yap bi test.gebelik varsa buyuk ihtimal cikar. Ama negatif olursa uzulme.uzulerek kendine zarar verme canim.iyi haberlrini bize de bildir
Klomen gibi yumyrtayi kuvvetlendirici igne var biliyorsun dimi?onu denedin mi?geçen sene denediğim ilk klomende 4.gün çatlamış yumurta iğneyle olmasına rağmen ve ben 17.gün adet olmuştum bidahada gitmemiştim zaten doktora bu ay umudum yok kendimi hazırladım buna koteximi bile aldım dün marketten:)) ama adet olayım ilk işim doktora gitmek aşılama isteyecem inş.olursa tabiki hbr veririm
Istanbulda misin? Bnm doktorum hic paragoz degil.11 ay gittim desek,4-5 defa para almistir . Hadi tas catlasa 6 defa.hic paragoz degil yani. Ama ben yine de baska bi doktro daha gozukmek istiyorum
ewet aynen genelde dr oyle.bnmki istisna.ozelden msj atabilio musun.yazamadim benEvet canım istanbul'dayım hadi ya yok ben muayene parasına 15 gün kontrol olabiliyorum sonra tekrar ödeme yapıyorum zaten tahlil o bu deli para
ewet aynen genelde dr oyle.bnmki istisna.ozelden msj atabilio musun.yazamadim ben
Arkadaslik istedigi yolladim sana.bulcam ben msjiBen de simdi baktım da bulamadım neresinden atılıyor nedir
Sanirim yazdim bi kontrol eder misin?Arkadaslik istedigi yolladim sana.bulcam ben msji
Kacta gidiyorsun bgn dr?
Ay maşallah canım benim darısı ikinciye ve bizlere inş:) günde 1 ve 3. Gün mü başlıyorsun kullanmaya?