Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 4 aydır korunmuyoruz. Bende pkoluyum. Bu ay serophone kullandım. 11. Günde kontrole gittim. Ama yumurtalar istenen boyuta ulaşmamış. Dr 3 gün sonra tekrar gel dedi. Moralim bozuldu 3 günde büyür mü sizce...

Hoşgeldin canım. Kaç yumurtan varmış bu ay ve büyüklükleri ne kadar? Moralini bozma hemen bu işler biraz karışık işler. Olur dediğin olmuyor, olmaz dediğin oluyor falan dur bi sakin ol

Takunyali, doktorum kaç tane olduğunu söylemedi ama 10 mm olmuş biz en az 15 mm olmasını isteriz dedi. Forumda okuduklarıma göre benimki hiç büyümemiş sanırım şimdi ne olacak bir daha ki ayı mı bekleyeceğim. Yoksa yeniden ilaca mı başlayacağım

Canım benim biri 7 biri 13 büyüklüğünde ayrıca iki tane daha yumurtam vardı. Seni üzmek istemem ama dr'um bunlar gelişmez zaten demişti diğer taraftakini takip etti. Yine de dr'un ne diyorsa en doğruyu o söyleyecektir. Burda yazılanla karamsarlığa kapılma sakın

Merhaba kızlar. Bugun dr.ye gittim..iki yumurtam oluşup büyümüş ovitrelle igne verdi.carsba aksami iliskiye goreceksin persembe sabah 10da vurulacaksin ve birgun ara verip bir hafta iliski dedi..igneden sonra 14gun sonra adet olmassan gel gebelik testi yapacaz dedi:) insallah bakalım

Moralını bozma canım. Yumurtan gayet ıyı buyumus. Günde 2mm kadar buyuyor aklında bulunsun.. benımde 10. Günde 10mm gibi demişti ve cok ıyı bır yumurta demıstı. 15. Günümde yumurta 19,5 mm olmuştu ve ıgnemı vurundum. Moral bozmak yok. Iyı dusun ıyı olsun..

Bel agrisi,karin agrisi,gogus agrisi hepsi klomenden yada kisten olur mu? Bilen yok mu yaaaf?

Bunların hepsını klomen yapıyor evet. Çatlama iğneside yapıyor. Ama agrı esıgıne gore kısıden kısıye sonuçlar degısebılıyor tabıkı..

Hadi bakalım. Allah gönlümüze göre verir inşallah..

Umarım öyle olur yazın bana umut oldu canım. Yarın dr a gidiyorum. Gelince sonuçları sizinle de paylaşırım

kızlar bende bu ay serophene içtim cumartesi ovitrelle vuruldum. iğne üzerinden 4gün geçti yani. ölesine bi gebelik testi yapıyım dedim daha çok erken gerçi de ikinci çizgi silik olarak çıktı. acaba iğneden mi böle çıktı ki ne dersiniz ?

Mrb.bence igneden dolayidir 2.cizgi.ama tabii gebe olmadigini gostermez bu,insallah guzel hbr de verirsin bize :) catlamis mi yumurtan ?

iğneden dolayı pozıtıf cıkıyor sonuclar. en kesını ıgneden sonra 12 gun gecınce yapılan KAN tesı sonucudur. 12 gun gecınce yapılan ıdrar testı bıle bazen yanlıs sonuc verebılıyor.

Bugun baska bir doktora gittim.klomen kullaninca illaki catlatma ignesi olunmasi taraftari. Ayrica 8 aydir kendimi pko diye biliodum. Megersem degilmisim.bosu bosuna seker ilaci kullaniyormusum. Kafam allakbullak :/

hadı bakalım haber beklıyoruz senden

Canım, çok yumurtam olmakla birlikte 2 tanesi 13mm ye ulaşmış ama tabi yine yeterli değil.doktorum pazartesi tekrar kontrole çağırdı. O gün gelişimine bakıp ilaca devam ya da iğneyle tedaviye başlayacağı:44::44:z dedi. Yine belirsiz, düşünceli bi dönüş yaptım doktordan yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…