Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 4 aydır korunmuyoruz. Bende pkoluyum. Bu ay serophone kullandım. 11. Günde kontrole gittim. Ama yumurtalar istenen boyuta ulaşmamış. Dr 3 gün sonra tekrar gel dedi. Moralim bozuldu 3 günde büyür mü sizce...
Klomen gibi yumyrtayi kuvvetlendirici igne var biliyorsun dimi?onu denedin mi?
Takunyali, doktorum kaç tane olduğunu söylemedi ama 10 mm olmuş biz en az 15 mm olmasını isteriz dedi. Forumda okuduklarıma göre benimki hiç büyümemiş sanırım şimdi ne olacak bir daha ki ayı mı bekleyeceğim. Yoksa yeniden ilaca mı başlayacağım
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 4 aydır korunmuyoruz. Bende pkoluyum. Bu ay serophone kullandım. 11. Günde kontrole gittim. Ama yumurtalar istenen boyuta ulaşmamış. Dr 3 gün sonra tekrar gel dedi. Moralim bozuldu 3 günde büyür mü sizce...
Takunyali, doktorum kaç tane olduğunu söylemedi ama 10 mm olmuş biz en az 15 mm olmasını isteriz dedi. Forumda okuduklarıma göre benimki hiç büyümemiş sanırım şimdi ne olacak bir daha ki ayı mı bekleyeceğim. Yoksa yeniden ilaca mı başlayacağım
Bel agrisi,karin agrisi,gogus agrisi hepsi klomenden yada kisten olur mu? Bilen yok mu yaaaf?
Merhaba kızlar. Bugun dr.ye gittim..iki yumurtam oluşup büyümüş ovitrelle igne verdi.carsba aksami iliskiye goreceksin persembe sabah 10da vurulacaksin ve birgun ara verip bir hafta iliski dedi..igneden sonra 14gun sonra adet olmassan gel gebelik testi yapacaz dedi:) insallah bakalım
Moralını bozma canım. Yumurtan gayet ıyı buyumus. Günde 2mm kadar buyuyor aklında bulunsun.. benımde 10. Günde 10mm gibi demişti ve cok ıyı bır yumurta demıstı. 15. Günümde yumurta 19,5 mm olmuştu ve ıgnemı vurundum. Moral bozmak yok. Iyı dusun ıyı olsun..
kızlar bende bu ay serophene içtim cumartesi ovitrelle vuruldum. iğne üzerinden 4gün geçti yani. ölesine bi gebelik testi yapıyım dedim daha çok erken gerçi de ikinci çizgi silik olarak çıktı. acaba iğneden mi böle çıktı ki ne dersiniz ?
Anladim cnm.bnm bildigim 3gun zaten dollenme suruyor.2 hafta sonra tekrar test yap cnmbilmiyorum ki beni iğneden sonra tekrar çağırmadı
kızlar bende bu ay serophene içtim cumartesi ovitrelle vuruldum. iğne üzerinden 4gün geçti yani. ölesine bi gebelik testi yapıyım dedim daha çok erken gerçi de ikinci çizgi silik olarak çıktı. acaba iğneden mi böle çıktı ki ne dersiniz ?
Umarım öyle olur yazın bana umut oldu canım. Yarın dr a gidiyorum. Gelince sonuçları sizinle de paylaşırım
hadı bakalım haber beklıyoruz senden