Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Canım seni anlıyorum bende bi muddet Almanya da yasamıstım
Catlama ignesi oldun mu hic yumurtan kac mm oluyor senin

Canım seni anlıyorum bende bi muddet Almanya da yasamıstım
Catlama ignesi oldun mu hic yumurtan kac mm oluyor senin

Hayir canim catlatma.iynesi olmadim..burda turk sadece 1 tane kadin dogum doktoru..ama.guzel bir doktor.bana iltrasyonla bakti..dedi..cok iyisin hic bir proplemin yok dedi..cogul gebelik olma ihtimali yuksek sende klomenle dedi..simdi iki aylik verdi klomeni ikinci ayda.adet olursan.bittikten sonra gel dedi takip felan istemedi.sadece bekle.ve korkma dedi..

İyi işte supermiş
Bende klomen kullandım ama catlatma ignesi oldum tam catlamayı bilip sansımı
Kuvvetlendirmek için bekliyorum bakalım bence senin olur dr bana da
İyi şeyler soyluyor

Kiz kimse yoksa.ben varim:)))canim..cogu arkadaslarimiz..surekli aktif olmuyor..sen bu ay ilk defami kullaniyosun klomen..kac aydir bebek dusunuyosunuz..benim ikinci ayim..ama.bilmiyorum..ne olcak..cokta kafana.takma..canim...

Canım benim teşekkür ederim cevap yazmışsın simdi gördüm:) Ağustos ayında ilk defa kullandım klomeni. Bu ay adet tarihini bekliyorum. Kasıklarımda iki haftaya yakın bir tuhaflık anlamıyorum. 5-6 ayı geçiyor bebek için çalışmalarımız ama çok bunaldım habire Dr gitmekten. Senin geçen ay yumurta çatladı mı?

ben üçüncü aydır klomen kullandım ama bugün gene adet oldum. hiçbir sorunum yok yumurta tembelliği falan yok yani. ben umudumu yitirdim. klomen ve duphaston kullanıyordum ama artık doktora gitmeyeceğim. soğan kürü falan deneyeceğim. çok sıkıldım umutlanıp umutlanıp olmamasından. bir kaç ay da doğal yollarla deneyelim.

Ben Dr'a gitmeye başlamadan önce soğan kürü kullandım. Baktım olmuyor başladı Dr macerası yine de Dr gün veriyor o yüzden devam ediyorum. Bu ay ilk kez ovulasyon testi de kullandım. Adetime henüz var.. Ama neden bilmiyorum sadece karın ağrım old için sanırım hiç umudum yok Allah yardımcımız olsun

Canim catlayip catlamadigini bilmiyorum..doktorum sag olsun ozaman tatilde idi halada tatilde..bana.iki aylik klomen verdi..ikinci ayinda olsada olmasada gel.dedi..ben gecen ay ilk defa aldigimda sadece sunu yasadim..iliskiden sonra benim kasiklarima siddetli bir sanci girdi tam bir gun surdu..sonrasinda hamilelik belirtilerinin hepsini yasatti bana bu klomen((sonra hamileyim dedim..goguslerim akintim kasik batmalari.felan yogundu bende acik acik kendini gosteriyordu yani(ama bu ay yani eylul ayi ilaci aldim ikinci ay olarak..ve bugun 9 cu gunum.batim 25 eylulde..yine ayni seyleri yasiyorum ama..yemezler:)))))bu defa fites bosta..cok takmiyor ve kendimi artik takip etmiyorum..siddetli kasik agrisi oluyor gun icersinde hergun buda normal..tabii..:))

Kizlar ben bu ayda olmassa..klomeni birakicam.zaten iki aylikti.bu ayda son tapleti oldim..bende ve esimde hic bir sorun olmadigi icin birakip dinlenmeyi dusunuyorum bu klomen benim sag ayagimi cok agritiyor..damar cekisiyor sanki..benn adet olduktan sonra kesinlik le ilk once 1 ay sogan kurunu yapmaya karar verdim..suan bile mutlaka gunde 1 tane havuc yiyorum cunku cok iyi havuc ..ve..sogan kurunden so ra doktoruma gidicem..bakalim kist olmussa bile yok ediyor sogan kuru..yani icimi temizledikten sonra...sadece organik takilcam anacim:)))hemde hormanlarim dinlensin yahuuu:)))hormanlarda kafayi yedi..az daha boyle gidersem bu klomen bana bebek verse bile kesin bebegin alnin catinda klomen kazisi yazarak dogacak haaa:))

Aaaaa kizlar valla cok nagatif oldugunuz icin sonucda nagatif oluyor haliyle..biraz kendinizi dusunun bugun ne yapsam ne etsem.die kendini odaklamayin bak ben bunu gecen ay yasadim.icin..artik asla..cunku sevmiyorum..aa olcakmi tuttumu tutmadimi.oldumu olmadimi.die..kafayi yedim..sonra kirmizilari gorunce..dedimki..su kirmizi bile senden akilli.en azindan zamanlamasinda geliyor..ben ise zamanimi maf etmisim..o yuzden bu ay klomeni aldigimi bile unutmusum biliyomusun..bazen kasik agrim oluyor..geliyor...sonra.hatirliyorum ilactan.:))olumsuzluklari kendimiz yaratiyoruz kizlar..unutmayin..rahat olun ..normal ne isle meskul isenoz islerinize odaklanin...bende merak ediyorum.ama.inanin gun boyu uzerimizde onu tasimak kadar buyuk sitres olmadigini anladim..

Canım benim doğru diyorsun ya ben de kafayı yedim artık takmayalım diyorum ama bu siteden de gözümü ayıramıyorum

Canım benim doğru diyorsun ya ben de kafayı yedim artık takmayalım diyorum ama bu siteden de gözümü ayıramıyorum

Kiz bu siteye girmen de guzel bisey bak burda bulsuru arkadas edindim..ben gurbette yim ve cevremde hic turk yok .sagolsunlar.burda arkadaslarik.oldu.kiz bende oyle bisey olduki..mesala.burda fikir edinirken ve fikirlerimi goruslerimi paylasirken bile..oyle sitrese girmiyorum..gun icinde..aklim baska yerlerde:)))bide benim soyle bir yapim var..birseyi heycanla beklerken ve o heycan kursanda kalinca..o seyden sogurum..ve birdaha umitlenip heyxanlanmam.ve simdi olursa olur diyorum..burda olmakta ayri bir guzel...bilgilenip..ogrenip..paylasip..guzel fikirler ve saglikli dusuncelere.sahip oluyoruz..bak ben mesala.bebek dusunmeseydim.bu siteyi nerden bulacaktim..ayni zamanda guzellikleri..de yasatmis oluyor bize:)))o yuzden hep pozitif ol.beklemek sitres felan bunlari beynine inandirma..hep mutlu ol.sabirli ol..bu ay degilse onumuzdeki aylara uygulamalarini yap.tevekkulunu rabbime birak..

Ayy dilinden bal damlıyor:) doğru diyorsun. Ben istanbulda yasıyorum bugün hatta yolda yürürken ne düşündüm biliyor musun. Belki de buradaki arkadaslarım yolda yanımdan geçiyor gün içerisinde.. :) yurtdışı zor hayatım. İnşallah iyi düşünelim iyi olsun her şey

Tabi insanlar icin dunya kucuk..herzaman daha iyi olmamiz dilegimizle insallah..bak ben diyer baska bir ste var ordada baslik olarak klomenle hamile kalmaya calisanlar..stesi..bugun o stede bir arkadasimin hamile haberini aldik..cok sevindik darisi bizlere insallah..

klomen ve duphaston bende de çok kasık ağrısı yaptı. üç aydır hep normalde olmayan gögüs ağrıları kasık ağrıları akıntı insana hep umut veriyor. bir de doktor rahim filmi falan yapmıyor bence şart, bende bir tıkanıklık falan var belki bilemez ki. her seferinde adet olmazsan gel test yapalım diyor. adet olursan da şu gün gel demiyor insan ister istemez şartlanıyor.
ben ağrıdayım, burda sağlık çok kötü şubatta taşınacağız inş. o zamana kadar oluruna bırakalım dedik eşimle.

Ay ciddi mi ne güzel darısı basımıza! Klomen kullandığı kaçıncı ayında kaldı acaba? Ben bugün dayanamadım bir test daha yaptım negatif o da. bi hafta daha zaman nasıl geçecek acaba.

Canım benim düzenli adet oluyor musun peki? Ağrı'da zor tabi ama başka Dr varsa ona görünsen? Ya da yakın illere gitsen ne bileyim.. Özele git durumun el veriyorsa, gerçi onlarda para için yapmadıklarını bırakmıyorlar

canım zaten hep özele gidiyorum devlet gidilecek gibi değil ki gerçi gene de devlete de çok gittim donanımlı diye. evet canım düzenli adet oluyorum. artık hayırlısı ya. kurban bayramı tatilinde urfaya gideceğiz artık orda bir özel hastane var çok iyi oraya gidelim diyoruz. ama tabi tatil bir hafta sadece bir seferle bir şey beklemiyorum ama bakalım.

Ay ciddi mi ne güzel darısı basımıza! Klomen kullandığı kaçıncı ayında kaldı acaba? Ben bugün dayanamadım bir test daha yaptım negatif o da. bi hafta daha zaman nasıl geçecek acaba.

Zannedersem 3 ayi olcak canim..insallah canim rabbim hakkimizdan hayirlisini versin..benim batima 16 gun var canim.kiz yapma test.birak ozel gunun gectikten 3 veya 4 gun sonra dene derim..sen beni gecen ay gormeliydin.cekmeceyi.gebelik test cibiklariyla doldurmustum:)))eczaneye versem.buyuk para kalir bana:)))hergun bir sabah bor aksam.yapiyordum..simdi hevesimi aldim..ama..artik yapmam..cunku eger ozel gunlerin duzenli ise..hic yapma..benimki duzenli 25 gunde bir oluyorum..sende buna gore kendini takip et derim bence:)))caniss

Bir yerde okudum.bir stede.bu sifa sitesi..herkes kendi hikayesini anlatiyor orda..benimde dikkatimi ceken..bir hikaya okudum..soyle..bayanin biri klomen kullaniyor 6 ay..boyunca bebegi olmuyor..asilamalar.felan derken 1 yil oyle bebeksiz geciyor sonra tup bebege geciliyor doktor tedavisi ile..iki defa tup bebek deneniyor.ve onlarda.sonucsuz kaliyor.ve bu arada.6 yil oldu kadin dinlenmeye karar veriyor..ve cok yoruldugunu umit bile edemeyip kendini eve kapiyor...sonra bir gun..sogan kurunu duyuyor tv de.bir sifaci anlatiyor.bunu.bu bayanda.uylasam ne kaybederim diyerekten.uyguluyor..ve tabi umutsuz..cunku tip ta denenmedik yol kalmadigi icin kadin..sogan kurunu yaptigi ay..tatile gidiyor..bu arada sogan kurunu uyguladigi aklindan cikiyor.tatili guzel geciyor.memleketine geliyor..bir kac gun sonra ozel gunu geliyor aklina.ve batinin neden gelmedigi merak ediyor..tabi gebelik gelmiyor aklina..sonra doktora gidiyor..kendi aile doktoruna diyor doktor bey bana adet sokturucu verirmisin yine adet duzensizligim basladi kaliba diyor.doktor.kan testi yapiyor ilk ilaci vermeden once..ve hamile oldugunu ogreniyor..ve ikiz bebegi oluyor.1 kiz 1 erkek.simdi..siteye soyle yazmis..uyguladigim tedavi lerin etkisinde kalan vicudum.sogan kurunude uygulayinca vicudum tepki verdi.diyor..dua ediyor..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…