Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

ben de bu ay klomen ve ovirelli aldım ilk kez ama doktorum rapor yazdı. ikisine toplam 15 tl ödedim.

bu arada kızlar adetim baştan biraz geç söktü. bugün 6. gün ama devam ediyor. dünden beri de klomen içiyorum. bi faydası olmayacak sanıyorum adet oldugum için

günaydın kızlar doktor banada klomen verdi ama ben kullanmadım yanlış mı ettim bilmiyorum ramazan geliyor diye düzenimide bozmak istemedim

senle aynı gibiyiz bend1 haziranda oldum adet klomen verdi doktor ama ben kullanmadım bakalım ne olacak adetim hala devam ediyor

canım klomen kullanırken adet olduğun için klomenin faydası olmaz diye bişey yok ben bu ay 4. kez klomen kullanıyorum ve adetimin 2. yada 3. günü başlıyorum klomene inş faydasını görürsün bide ben bu ilacı kullandığımdan beridir yumurtladığımı bariz hissediyorum bikaç gün önceden kasıklarım ağrımaya başlıyo ve tam yumurtlucağım gün ve ertesi gün çok artıyo ağrı

Arkadaşlar ben de iki aydır klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi kullanıyorum, ama malesef hamilelik olmadı. Şimdi adetimin 3. günündeyim, bu ay da kullanayım mı bilemedim. Üst üste çok kullanıldığında rahim duvarında incelme yapabiliyormuş diye okudum bazı yerlerde. Benim 10 yaşında bir kızım var, ona kardeş istiyoruz inşallah. Sizce ne yapayım? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

meraba kızlar bugun 13. gunum fakat hala yumurtlamam gerçekleşmedi. normlde cok düzenli yumurtlarım paztsi dr a gidicem çok korkuyorum kist oldu diye

kızlar merhabaaa bende 1 senedir çocuk istiyorum fakat olmadı testlerim yapıldı rahim filmim çekildi sağlıklıymışım Allah'a şükür normalde doktora önümüzdeki ay gidicektim fakat salı günü sol kasığımda müthiş bir batma hissettim bütün gün akşama doğruda biraz kanamam oldu korktum ertesi gün doktora gittim doktor yumurtladığımı bazen mevsim değişikliklerine göre nadirde olsa böyle şeyler olabileceğini söyledi içim rahatladı :) bana da klomen verdi adetin 2.günü başlıcaksın 5 gün kullanıcaksın 4.günü beni arıcaksın ben sana geliceğin söylicem dedi fakat yazılanları okudum çoğunuza 5.günü başlayın denmiş bana niçin 2.günü denildi bunun bi etkisi var mıdır ilaç etkinliğinde:44::44::44::44::44:

iğne mi 77 tl,bana da vereceğini söylemişti ama fiyatını bilmiyordum,zaten ben de vurdurup vurdurmamakta kararsızım :/

evet canım sadece iğne 77 liraydı ama ben bugün gidip doktordan iğne için rapor istedim sadece 10 tl ödedim haberin olsun iğne yazarsa rapor iste devlet bu iğneyi iki defa mı ne ödüyormuş

evet canım sadece iğne 77 liraydı ama ben bugün gidip doktordan iğne için rapor istedim sadece 10 tl ödedim haberin olsun iğne yazarsa rapor iste devlet bu iğneyi iki defa mı ne ödüyormuş

bana doktor iğne için şimdi rapor alma demişti;
eğer şimdi rapor alırsam ve ilerde aşılama olmayı düşünürsem o iğneler daha pahalıymış,o hakkımı kaybedermişim..
bence siz de kullanmayın hakkınızı,sonraki tedavilerin ilaçları daha pahalı rapor o zaman alırsınız.
tabi inşallah gerek kalmaz tekrarına

evet hakkını kaybediyorsun,rapor alma şimdi

hepinize selamlar. burayi gorunce yazmak istedim.yillarca aranizda gezdim. ugrastim. bazen umutsuzluga kapildim. bazen umitlendim.ama encok sevdigim buraya basarmis olan hamislerin gelip yazmasi beni coookk mutlu ederdi. heppp yeniden kamcilardi beni. onun icin simdi bende ayni seyi yapiyorum. bende pko lu . klomenle uc ay yumurtasi bile olmayan ben. ensonunda gecen ayki gunde uc adet yedigim klomen ise yaradi sukurler olsun. ve minik melegim bes haftalikmis teyzeleri :)) sakin birakmayin tamammiiii.allah bana bagislarsa biz artik kk deki yolumuza 2014 subat annelerinde devam ediyoruz. hepinizi kocamaaaann opuyorum. byeeebyee

Canm bende geçen ay klomen kullandım ve ilk ay gerçekleşti hayalim 5haftalık hamileyim:)) şubat annesiyim:)) Allah herkese nasip etsinn inş.

Klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlar bana yardımcı olursa cok sevinirim. Bu ay klomen kullandım, 8'inde adet olmam gerekiyordu ama bu gün gecikeli 3. gün ve hala adet olmadım. Karın ağrısı ya da göğüste gerginlik yok. Beyaz kremsi akıntı geliyordu, bu sabahtan itibaren akıntı sarımtrak bi renge dönüştü. Buraya kadar her şey güzel görünüyor ancak dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı. Benimle benzer durum yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

Canm bende geçen ay klomen kullandım ve ilk ay gerçekleşti hayalim 5haftalık hamileyim:)) şubat annesiyim:)) Allah herkese nasip etsinn inş.

klomen nasıl bi şey doktor bana bi hormonlarımın dengelenmesi için bir ilaç verdi daha sonra serophene daha sonra çatlama iğnesi verdi şimdi iğnemi vuruldum gün sayıyorum doktora gideceğim günü çok korkuyorum ya olmazsa bu ay diye umarım benim de bebişim olur sizin gibi ilk vurulmamda :) size çatlama iğnesi vermiş miydi doktor?

Harikaa Allah tüm azaları tam olan sağlıklı hayırlı evlatlar versinnn maşallahhh çok sevindimmm bir umut daha
Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin

hastane rapor vermiyormuş.eczacı da sordu rapor var mı diye,ben de vermediklerini söyledim,herkes sorumluluk almak istemeyebilir dedi.
doktorumun zaten haberi yoktu.sordu araştırdı ama nafile.aldık :/

askim akintinin sari olmasi guzel. ama bekle derim ben. erken test yapip canini sikma.benim tecrubelerime dayanarak diyebilirimki. adet oldugunu gormek. idrar testinde tek cizgi gormekten daha az canimi yakiyodu.

ben daha farklo ograndim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…