Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

askim akintinin sari olmasi guzel. ama bekle derim ben. erken test yapip canini sikma.benim tecrubelerime dayanarak diyebilirimki. adet oldugunu gormek. idrar testinde tek cizgi gormekten daha az canimi yakiyodu.

ben daha farklo ograndim.

Sağ ol cnm. Ben beklemedeyim hala. Bugün 4. gün... Bikaç gün daha bekleyeceğim. Klomenden kaynaklı bir durum olabilir diye düşünerek fazla heveslenemiyorum zaten...

merhaba kızlar benimde klomen sonrası yumurtam 15. günde çatladı normalde ilaçsız 12. gunde çatlar ama klomenle böle oldu doktor günaşırı ilişki önerdi sizde durum nasıl

merhaba arkadaşlar;
yumurta tembelliğim var.iki aydır klomen ve ve glukofen kullanıyorum.fakat yumurtam olmadı.bünyem cvp vermedi sanırım.aynı durumu yaşayan varmı?yardımcı olurmusunuz?

merhaba arkadaşlar;
yumurta tembelliğim var.iki aydır klomen ve ve glukofen kullanıyorum.fakat yumurtam olmadı.bünyem cvp vermedi sanırım.aynı durumu yaşayan varmı?yardımcı olurmusunuz?

benim de klomenle 3. ayım.ilk ayımda günde 1 ikinci ayımda günde 2 üçüncü ayımda günde 3 kullandım.glukofeni 1,5 senedir içiyorum.bu ayki kontrolüm cuma.

merhabalar klomen kullanıcıları arasına bende gelecek ay katılıyorum... umarım işe yarar kullanan arkadaşlardan yan etkileri hakkında bilgi verebilecek olan varmı? hoş yan etkisi olsa da olmasa da kullanıcam sonuç iyi olsun da ama genede hazırlıklı olmakta yarar var

Ya şimdi klomen herkeste işe yarıyor mu hakkaten? Bende yumurta gelişimi ya da yumurtlama sorunu yok. Dr belkide içi boş yumurta gelişiyordur diyerek klomen e başlattı. Onunla birlikte diaformin de verdi. Glukophane cinsi. Sonra prolaktin yüksekliğim var. onun da ilacını kesmiştik yeniden başlattı. Bakalım 3 ilaca birden başladım. Haftaya kontrole gidicem. Eşimde spermiogram verdi. Bu ay da çok ümitliydim ama yorumları okuyunca gene bi ümitsizliğe kapıldım. Gerçi genelde yumurtlama sorunnu olanlarda gebelik oluşmamış sanki ama ne bilim işte. insan korkuyo. Bugün ilk sahur. Dua edicem bol bol...

merhabalar arkadaşlar..takip ediyorum sizleri ve bende aranızda olmak istiyorum.22 aylık evliyim ve 8 aydır bebek için uğraş veriyoruz olmadı.. temmuz 9 adet günümün ilk günü doktora gittim ve 3.gün hormon testi yapıldı ve temiz.şükürler olsun.doktor serophene verdi adetin 5.günü başlayıp 5 gün içtim..adetin 12. günü yani dün ovitrelle çatlatma iğnemi vurldum.çünkü iki yumurtanın büyüklüğü 18 mm civarı idi.bakalım nasıl bi süreç beklio beni..bu konuda bilgi verir misiniz?
allah hepimize bebişlerimizi nasip etsin.

arakdaşlar bende 2. bebek için uğraşıyorum hemen hamile kalamayanlardanım ilki içinde 1 sene uğraştım hayıt suyunun işe yaradığını okudum tecrübe eden varmı

Kızlar benide eklemenize kelimen kullandım BAT 19 Eylul

Merhaba kizlar,
Bnde bi 10 aydir korunmuorum ve hapi birakinca ck duzensizlik oldu...
En son hormon haplari onerdi dktorum ve ilk defa bu ay kullandim klomenle beraber , kan testi yaptim yumurtalar 1 hafta gecikmeyle gorundu..testin 2 . Gunu tek iliski oldu .. Yani o yumurta hala varmiydi oldumu bilmiorum ama hala adet olmadim..yumurtlama olmasinin uzerinden 23 gun gecti ve hala adet olmadim.. Karnim sis surekli , surekli hafif hafif biseler hissediotum karnimda, 2 gun oncede cok kotu agridi karnim birden tam rahim olan yerdi.. Test yapmadim cunki 1-2 defa bosina yaptim bunda brkliorum varsa kendi cikar diye . Doktorum yumurtlamadan 1,5 hafta dora adet olmassan test yap dedi smz bn yspmadim . 3 hafta gecti.. Sxbrliyim

Hayrlisi bakalim ama ilk klomen kullxnmamdi ve tesaduf esim yoktu yanimda, son yumrtlama gunu ne denk geldi gelmesi bakalim tutmusmu )

Kizlar merhaba..ben de katila bilirmiyim araniza.klomenle ikinci ayim..pek bi umidim yok ama.(batim 25 eylul..

Kizlar cok merak ettigim bisey var :

Horman hapi/Klomen kullanipta yinede cok gec adet olan varmi ?

Ilk defadir klomen kullandim ve 13 agustosta kan testi yaptirmistim yumurtlama olmusmu diye ve olmustu.. Normalde 14-15 gun sonra adel olmalisin ama bende 24 gun gecti...Yanigecikme olabilirmi ? Ben hamile oldugumu dusunmuyorum cunki esim yoktu yanimda o yumurtlama gunlerinde fakat son gunu gelmisti ozaman bisey olmusmudur acaba diyorum.

Kisacasi klomen kullanipta/adet duzenleyici kullanipta adeti hala gec olan varmi ? Benim yumurtlamada 1 hafta gecikmisti.

Merhaba kızlar bu siteye yeni üye oldum. Ben de 5-6 aydır bebek için uğraşan yumurtlama takibi, dostinex ve klomen kullananlardanım. Bu ay yumurtlama takibiyle birlikte ilk kez klomen kullandım. 2 yumurtam oldu, Dr çatladığı gün kontrolde söyledi. Onun öncesi, o gün ve sonrasında ilişkiye girdik. Fakat benim adetlerim düzensiz. Son adet tarihim 17 Ağustos bu ayda o tarihte mi olurum bilmiyorum. Yaklaşık bir haftadır kasıklarım da bir ilginç his, aşırı yemek yeme dışında bir durum yok. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama çok yıpratıcı... Allah bebek hasreti yaşatmasın kimseye

Merhaba ben ilk defa bu ay kullandım tadı acı o kadar :)

Canım hosgeldin nie ümidin yok olanın nasıl oluyor önce İnan görürsün bak olur

Insallah canim.ben bu ay gunde 1 tane olmak uzere aldim..gecen ay gunde 2 tane olmak uzere aldim..bilmiyorum..bu ay hic sancim olmadi bugun 8 gun dun uumurtlamamdi ama.hic sancim olmadi..ovilasin teste..de cikmadi yumurladigim..bilmiyorum.bekliyorum..sadece dun birden bir iyne batti sag kasigima..cok acidi ama.hemen gitti anlik oldu yani..bekliycez gorcez.bakalim.ama.inanin kafaya takmaya gelmiyor..ben suan.kendimi boslamis durumdayim..edindigim fobimle meskulum..ben yurt disinda uasiyorum cevremde hic turk yok..sizlrrle olmak cok guzel.sadece sizler varsin8z..sizleri cok seviyorum..canim arkadaslarim..oldunuz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…