Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Adetin düzenli ise ovulasyon testi kullan mutlaka. Urfa'da da görün ne olur ne olmaz belli mi olur. Hatta gitmişken hepimiz için balıklı gölde dilek tut:) Allah hepimize tez vakitte evlat kokusu nasip etsin canım benim

Klomen iştah açar mı? Ya da bu folik asit mi açıyor? Ben günde bir öğün yiyen bir insandım şimdi tokken bile ağzım sulanıyor:)) hayır ona göre kiloma dikkat edeyim daha ne kadar kullanacağım Allah bilir.
Bu arada ben senin geçen ay ki haline benzemişim:) ama maalesef benim adetler düzensiz. Bir göğüs şişliği, iştahla hamile olsa keske herkes:)))

Canımcm böyle şeyler insana nasıl umut veriyor, ne güzel. Ben de böyle tedavidn bunalıp dinlenmek isteyenlerin o esnada kendiliğinden hamile kaldığını duydum. Ama ben ve benim gibiler bıraksak bu sefer o zaman da hamile kalacağımızı düşünüp yine stres yaparız:)) soğan kürünü ben 15gün kullandım. Fakat sonra Dr ve ilaç işlerine bulaşınca ilacın etkisini bozabilir diye devam etmedim. Kisti olanlara çok öneriyorlar.

Aynen canim..ben bu ay son klomen bundan sonra herseyi oluruna birakacagim..ama.sogan kurunu uyguladiktan sonra..bir iltrasyona.gorunmek istiyorum..yani belki kist vardir die korkuyorum..o yuzden.sogan kurunden sonra.son kez.birde iltrasyona..gorerim..sonra.allah buyuk..

Canim diyer arkadaslari bilmiyorum ama..kiz benim istahimi acti..gecen ay da.oyleydim..tvde hangi yemegi gorduysem onu yapiyordum..yani bende klomen hobbidi girtlak..yapti:))..bide cok su satiyor beni cok su iciyorum..kiz..

Klomen kullanıp ilk ay hamile kalanların sayısı az sanırım?

Bikac yerde yazmistim forumda,ilk defa klomen kullandim gecen ay,4 hafta oldu adet olmuyordum ve hamileligi pek dusunmedim ve hep yine gec adet olucam dedim ama test yaptim ve hamile cikti...

yani ilk ayda olan var ama benim ki cok duzenliydi sadece korunma hapini birakinca cok duzensizlesmisti...
simdi ilk is kan testi yaptirmak kesinlestirmek icin :)

Canim diyer arkadaslari bilmiyorum ama..kiz benim istahimi acti..gecen ay da.oyleydim..tvde hangi yemegi gorduysem onu yapiyordum..yani bende klomen hobbidi girtlak..yapti:))..bide cok su satiyor beni cok su iciyorum..kiz..

Yaa klomen mi yoksa folibol mü bilemedim. Demek senin de iştahın açıldı. Ya ben hiç hayatım boyunca böyle birşey yaşamadım. Yiyorum aklıma başka yiyecekler geliyor. Gece kalkıp su bile içmezdim hale bak saka gibiyim resmen

Canım ben bu sitede yeniyim o kadar çok yazı varki.. Çok sevindim hayırlı olsun, sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlere diyelim. Kaç haftalık şu an? Belirtilerin neler?

slm kızlar bi zmanlar bu sayfada çoookk gezindik biz, ağladık güldük sevindik bende klomenle hamile kalanlardanım hala 1 kutu klomenim var evde fazladan almıştım şuan kızım 40 günlük hamdolsun rabbime çok zor evlat hasretiyle sınanmak ben ve bi çok arkadaşım kavuştuk, Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin inşallah.ha ben son ayımda preseed die bi jel kullandım internetten almıştım bence onun etkisi çok büyük 8. kez klomen kullanmamda ve preseedle kaldım hamile.sizinle paylaşmak istedim umarım bebişlerinize tez zamanda kavuşursunuz dualarım her zaman hepinize

Merhaba, canım ne güzel haber bu. Rabbim sağlıklı, sıhhatleri büyütmek ve güzel günlerini görmek nasip etsin inşallah. Bazen ben de o kadar bunalıp umutsuzlasıyorum ki böyle mesajlar yeniden umut veriyor, Allah razı olsun iyi dileklerin duaların için. preseed bi yan etkisi yok galiba ama çoğunluk boşuna para vermeyin galan diye yorum yazınca ben de vazgeçtim almaktan. Sen kullanmışsın gerçi daha iyi bilirsin ama kararsızım almakta? Ben klomenden önce dostinex kullandım prolaktin yüksekliği için. Çok şükür o düştü geçen ay ilk kez klomene başladım. Allah'ım hiç umudum yok ama inşallah bu nasip eder hamileliği diğer ay kullanmama gerek kalmaz.

Gerçekten preseed mi işe yaradı! Ben bu jele bir türlü inanamıyorum. Çok fazla söylenti var. Bizde problem eşimde var. o yüzden kullanmayı düşünmüştüm.

Ben araştırdım biraz ama çok pahalı bir jel. Karar kaldım kızlar

Bende arastirdim ama.burda ucuz..yaa ben bu ay ikinci klomeni almistim biliyosunuz.batim25 eylul..bende her hangi bir siddetli kasik agrisi olmadi.gecen ay.olmustu oda 1 gun surmustu..ama.bu ay olmadi.hala beklemekteyim.sadece gun boyu adet oluyormusum gibi agriyor.kaliba benim yumurtalar gelismedi.insallah kist olmamistir yaa((((yaa benim durumumda olan varmi.veya bir bilginiz varmi kizlar..((yaaa cok korkmaya basladim ben bugun..

merhaba kızlar
uzun zamandır hıc gelemedıgım bırıcık topıgım :)) negunler gectı burada uzuntuler sevıncler yasandı :) bende 6 ay klomen tedavısı gordum her ay husran falan ..dr ların yanlıs teshısı derken boşa gecen zmanım olmustu sımdı Rabbıme bınlerce şükürler olsun 2.5 yasında dunyalar tatlısı kızım var ...

asla ama asla umudunuzu kaybetmeyın kızlar Allah hepınızın yardımcı olsun hayırlı saglıklı evlat-evlatlar versın inşşşşş
inanın moral düşüklüğü bıle etken oluyor ..ve hıç ummadıgınız anda karnınıza bır mucıze gelıverıyor dualarım sızlerle hepınızı opuyorum

aynen cnm dostineks kullandım bendede pro yüksekliği vardı,ama bıraktıktan bikaç ay sonra yeniden arttı bu sefer parlodal die bi ilaç kullandım ve tamamen düştü prolaktinim. valla 1 yıla yakın denedik cnm bebişi olmayınca haziranda ameliyat oldum tüplermi tıkalı die oda temiz çıktı preseedi kullandığım ay hamile kaldım eşimde inanmıodu zorla aldım,bide sürekli ovülasyon testiyle takip yaptım o ay ve tuttu rabbimde nasip ettiki oldu cnm güzel dileklerin için teşekkür ederim cnm Allah sanada hemen nasip eder inşallah.

Gerçekten preseed mi işe yaradı! Ben bu jele bir türlü inanamıyorum. Çok fazla söylenti var. Bizde problem eşimde var. o yüzden kullanmayı düşünmüştüm.

valla bence yaradı cnm bize sebep oldu sizede olur inşallah.

Canım ben bu sitede yeniyim o kadar çok yazı varki.. Çok sevindim hayırlı olsun, sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlere diyelim. Kaç haftalık şu an? Belirtilerin neler?

Dogru yazilar cok masallah :) Bende yeni sayilirim ama bundan sonra bu bolume cok ugrarim galiba..

Aminn..daha cok yeni 5 haftalik felan diye tahmin ediyorum.

Yaa kizlar ben bu ay cok korkuyorum..kist olusmasindan belim koptu.miydem eksiyor.gun boyu.sag bacagim siddetli agri yapiyor..batima.12 gun var.ama.umidim yok zaten.bu ayi atlata bilirsem klomen almiycam artik..cok kotu yaaa((

merhabalar kızlar benide aranıza alır mısınız?

benimde durumum kısaca şu bir yıldır bebek istiyoruz.bu ay serephoneyi 5 gün kullandıktan sonra bugün çatlatma iğnemi oldum ayrıca doktorum progestan verdi..niye verdi onu da anlamadım.karnım davul gibi bir sürü yumurtam oluşmuşş..her şey olabilir dedi..kafam karışık benim yaa.progestan ne için kullanılır kimi yer adet kanaması için diyor kimi bebek tutunsun diye diyor...napcam ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…