aynen cnm dostineks kullandım bendede pro yüksekliği vardı,ama bıraktıktan bikaç ay sonra yeniden arttı bu sefer parlodal die bi ilaç kullandım ve tamamen düştü prolaktinim. valla 1 yıla yakın denedik cnm bebişi olmayınca haziranda ameliyat oldum tüplermi tıkalı die oda temiz çıktı preseedi kullandığım ay hamile kaldım eşimde inanmıodu zorla aldım,bide sürekli ovülasyon testiyle takip yaptım o ay ve tuttu rabbimde nasip ettiki oldu cnm güzel dileklerin için teşekkür ederim cnm Allah sanada hemen nasip eder inşallah.
valla bence yaradı cnm bize sebep oldu sizede olur inşallah.
Dogru yazilar cok masallah :) Bende yeni sayilirim ama bundan sonra bu bolume cok ugrarim galiba..
Aminn..daha cok yeni 5 haftalik felan diye tahmin ediyorum.
Yaa kizlar ben bu ay cok korkuyorum..kist olusmasindan belim koptu.miydem eksiyor.gun boyu.sag bacagim siddetli agri yapiyor..batima.12 gun var.ama.umidim yok zaten.bu ayi atlata bilirsem klomen almiycam artik..cok kotu yaaa((
merhabalar kızlar benide aranıza alır mısınız?
benimde durumum kısaca şu bir yıldır bebek istiyoruz.bu ay serephoneyi 5 gün kullandıktan sonra bugün çatlatma iğnemi oldum ayrıca doktorum progestan verdi..niye verdi onu da anlamadım.karnım davul gibi bir sürü yumurtam oluşmuşş..her şey olabilir dedi..kafam karışık benim yaa.progestan ne için kullanılır kimi yer adet kanaması için diyor kimi bebek tutunsun diye diyor...napcam ya...
Canım ben de yeniyim bu sitede. Hoşgeldin aramıza:)
Proteston bebek tutunsun diye biliyorum ama ben kullanmadım en iyi kullananlar bilir. Bugünleri iyi değerlendirin eşinle. İnş güzel haberlerimizi veririz birbirimize.
Dogru yazilar cok masallah :) Bende yeni sayilirim ama bundan sonra bu bolume cok ugrarim galiba..
Aminn..daha cok yeni 5 haftalik felan diye tahmin ediyorum.
Canim ya cok tesekkur ederim rahatladim.ama yine de net bisi bilmiom..dün ignemi oldum.bakalim hayirlisim..senin durumun nedir..
Canım sen Dr kontrolünde almıyor musun klomeni? Ne zaman çağırdı dr'un? Bence kontrole git için rahat etsin. Kist varsa ona göre başka birşey verecektir. Yoksa klomen değiştirir belki. Sen günde 1 tane mi içtin benim gibi? Ben kullandığım günler çektim o bel, kasık ağrılarını ama geçti şu an
Canim aliyorum fakat londara yasiyorum burda.sadece 1 tane turk kadin dogum doktoru var..ve ben de ona gidiyorum.fakat..tatilde.onumuzdeki aya.ildrasyona gidicem.yani 10 cu ayda geliyor..ve ingilterede tip cok kotu..2 yil cocugun olmasa bile..burda.ilac verip hormanlarla oynamak yasak..5 ve 4 yil olmassa..veriyorlar tedaviyi..o yuzden bizim turk insanlarimizin gozunu seviym...turkiyede okadar unuversiteli kitap yiyip yutur ve seneler sonra mesleklerine kavusuyorlar..burda..bir kagit bir kalemle.unuversite bitirim.2 yil icinde avukat bile oluyorlar..o yuzden bunlarin tiplarinada guvenmiyorum...sacmaa..bir ulke..herseyi sacma..daha benim kardesim kil donmesi gecirdi.burda anlamadi doktorlar ne oldugunu..ve turkiyede tedavi gordu iylesti..burda yani tipta.sadece girip olursan cok iyi anliyorlar girip oldugunu baska bisey bilmezler:))
Her şey yolunda gitsin inşallah minik kuzuna sağlıkla kavuş arkadasım
Ayy maşallah...insallah saglikla kucagina alirsinnn,cok sevindimmmmm.
Aaa ciddi misin çok şaşırdım! Benim ablam da Dr ve Türkiye'de dr'lara göstermedikleri kötü muamele yok maalesef. Senin Türkiye'ye gelme ihtimalin yok mu?
Canim turkiyeye gelebilirim.ama.tedavi icin uzun kalamam sonucta benim yuvamda burda..turkiyede gitsem.bile..takibe almak ostiycek haliyle doktor..iste ben de okadar sureci turkiyede geciremem..burdaki turk doktoru da iyi cok iyi hemde.ama.haliyle gurbetci olunca..tatilleride uzun ola biliyorr.batima.son 12 gun kaldi..ama..ilacin yan etkilerine aldanmak ostemiyorum..insallah hamile kalirimda..bunlarada gerek kalmaz.birde yumurtlama testi kullaniyorum.bundan iki gun once cift cizgiyi yakaladim..degerlendirdim..ama.kaderin kismetin onune gecilmez..bunlar bir vesile vasitasi ola bilir ancak..insallah burdaki butun arkadaslarim..201
Klomen kullananlar lütfen cvp verimisiniz?
Bu ay klomene başladık şuan 4. günümü içiyorum ama doktorum bana dediki akşamları 2 tane birden iç dedi.Yani aynı anda 2 adet birden içiyorum. Bu şekilde kullanan oldumu ilacı aranızda.Birde koltuk altı bezim şişti canım çok yanıyor bununla ilgisi olabilir mi ?
Doğru canım gurbet zor. Genel kontrol olursun gelirsen hiç değilse.. Ben de çok bunaldım artık bugün adetime dört gün falan var ama kahverengi akıntım oldu ara ara. Kesin adet olacağım gibi bir his varbu ay da Dr, klomen, ovulasyon testi devam anlayacağın bir de preseed denen jelden deneyeceğim ek olarak. Eşim sürekli iş seyahetinde.. Allah tez vakit müjdemizi versin tüm isteyenlere
Aynen canm...ya canim benim bildigim kahverengi leke soyle olur..normalde 1 hafta veya 5 4 gun onceden gelen leke..gebelik yerlesim lekesidir..normalda o leke adet bitinminden sonra devam eder..bak mesala ben gecen ay ilk klomende ilk defa hayatimda kavrrngi leke gordum.ama.adetim bitti bir iki gunde o leke surdu..peki onceki adet oldugun aylardada..boyle olurmuydu??yani onceden gelirmiydi kahverengi leke...
Klomen kullananlar lütfen cvp verimisiniz?
Bu ay klomene başladık şuan 4. günümü içiyorum ama doktorum bana dediki akşamları 2 tane birden iç dedi.Yani aynı anda 2 adet birden içiyorum. Bu şekilde kullanan oldumu ilacı aranızda.Birde koltuk altı bezim şişti canım çok yanıyor bununla ilgisi olabilir mi ?
Merhaba canım , evet evlendikten sonra başladı ben de adet öncesi ve sonrası oluyor. Ya bu ay için ovulasyon testi araştırmaya başlayacağım bile. Muhtemelen haftaya Dr kontrolü de baslar adetle
Himm anlaadim canim.insallah bu defa.gebeliktendir..canim evt bemde ovulasyon.testi yaptim bu ay ilk defa..gercekten.normal..yumurtlama.gunumden.erken gordum cift cizgiyi ve.degerlendirdim.tavsiye.ederim..bak mesala.sana.bilgide.vere bilirim.mesala.cift cizgiyi gordun gunu ve..ondan.sonraki.uc gunu kesinlikle.degerlendir..ben oyle yaptim.batima.9 gun kaldi..ama..haktan hayirlisi..onemli olan hayirli olmasi insallah..