Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Ben de bu ay alayım bari denemekten zarar gelmez. Adetime 5gün var ama hiçbir belirti yok göğüslerin şişliği dışında o yüzden bu ay umutlanmıyorum artık. Preesed klomen devam...

Yaa kizlar ben bu ay cok korkuyorum..kist olusmasindan belim koptu.miydem eksiyor.gun boyu.sag bacagim siddetli agri yapiyor..batima.12 gun var.ama.umidim yok zaten.bu ayi atlata bilirsem klomen almiycam artik..cok kotu yaaa((

Canım sen Dr kontrolünde almıyor musun klomeni? Ne zaman çağırdı dr'un? Bence kontrole git için rahat etsin. Kist varsa ona göre başka birşey verecektir. Yoksa klomen değiştirir belki. Sen günde 1 tane mi içtin benim gibi? Ben kullandığım günler çektim o bel, kasık ağrılarını ama geçti şu an

Canım ben de yeniyim bu sitede. Hoşgeldin aramıza:)
Proteston bebek tutunsun diye biliyorum ama ben kullanmadım en iyi kullananlar bilir. Bugünleri iyi değerlendirin eşinle. İnş güzel haberlerimizi veririz birbirimize.

Canım ben de yeniyim bu sitede. Hoşgeldin aramıza:)
Proteston bebek tutunsun diye biliyorum ama ben kullanmadım en iyi kullananlar bilir. Bugünleri iyi değerlendirin eşinle. İnş güzel haberlerimizi veririz birbirimize.

Canim ya cok tesekkur ederim rahatladim.ama yine de net bisi bilmiom..dün ignemi oldum.bakalim hayirlisim..senin durumun nedir..

Canim ya cok tesekkur ederim rahatladim.ama yine de net bisi bilmiom..dün ignemi oldum.bakalim hayirlisim..senin durumun nedir..

Ne zaman dr kontrolün? Ben de prolaktin yüksekliği vardı. Onun için ilaç kullandım. Aynı zaman da dr'um folik asit başladı. Yumurtlama takibi yaptı ama yine bebek olmadı. Geçen ay ilk kez klomen verdi. 2 yumurtam oluştu ve kendiliğinden çatladı. Şimdi adete 4-5 gün var ama geçen hafta iki idrar testi yaptım tek çizgi şimdi sadece göğüs şişliği var onun dışında bir durum yok. Maalesef hiç umudum kalmadı bu ay

Canim aliyorum fakat londara yasiyorum burda.sadece 1 tane turk kadin dogum doktoru var..ve ben de ona gidiyorum.fakat..tatilde.onumuzdeki aya.ildrasyona gidicem.yani 10 cu ayda geliyor..ve ingilterede tip cok kotu..2 yil cocugun olmasa bile..burda.ilac verip hormanlarla oynamak yasak..5 ve 4 yil olmassa..veriyorlar tedaviyi..o yuzden bizim turk insanlarimizin gozunu seviym...turkiyede okadar unuversiteli kitap yiyip yutur ve seneler sonra mesleklerine kavusuyorlar..burda..bir kagit bir kalemle.unuversite bitirim.2 yil icinde avukat bile oluyorlar..o yuzden bunlarin tiplarinada guvenmiyorum...sacmaa..bir ulke..herseyi sacma..daha benim kardesim kil donmesi gecirdi.burda anlamadi doktorlar ne oldugunu..ve turkiyede tedavi gordu iylesti..burda yani tipta.sadece girip olursan cok iyi anliyorlar girip oldugunu baska bisey bilmezler:))

Aaa ciddi misin çok şaşırdım! Benim ablam da Dr ve Türkiye'de dr'lara göstermedikleri kötü muamele yok maalesef. Senin Türkiye'ye gelme ihtimalin yok mu?

Aaa ciddi misin çok şaşırdım! Benim ablam da Dr ve Türkiye'de dr'lara göstermedikleri kötü muamele yok maalesef. Senin Türkiye'ye gelme ihtimalin yok mu?

Canim turkiyeye gelebilirim.ama.tedavi icin uzun kalamam sonucta benim yuvamda burda..turkiyede gitsem.bile..takibe almak ostiycek haliyle doktor..iste ben de okadar sureci turkiyede geciremem..burdaki turk doktoru da iyi cok iyi hemde.ama.haliyle gurbetci olunca..tatilleride uzun ola biliyorr.batima.son 12 gun kaldi..ama..ilacin yan etkilerine aldanmak ostemiyorum..insallah hamile kalirimda..bunlarada gerek kalmaz.birde yumurtlama testi kullaniyorum.bundan iki gun once cift cizgiyi yakaladim..degerlendirdim..ama.kaderin kismetin onune gecilmez..bunlar bir vesile vasitasi ola bilir ancak..insallah burdaki butun arkadaslarim..201

Son düzenleme:
Klomen kullananlar lütfen cvp verimisiniz?
Bu ay klomene başladık şuan 4. günümü içiyorum ama doktorum bana dediki akşamları 2 tane birden iç dedi.Yani aynı anda 2 adet birden içiyorum. Bu şekilde kullanan oldumu ilacı aranızda.Birde koltuk altı bezim şişti canım çok yanıyor bununla ilgisi olabilir mi ?

Doğru canım gurbet zor. Genel kontrol olursun gelirsen hiç değilse.. Ben de çok bunaldım artık bugün adetime dört gün falan var ama kahverengi akıntım oldu ara ara. Kesin adet olacağım gibi bir his var bu ay da Dr, klomen, ovulasyon testi devam anlayacağın bir de preseed denen jelden deneyeceğim ek olarak. Eşim sürekli iş seyahetinde.. Allah tez vakit müjdemizi versin tüm isteyenlere

Canım ben günde bir tane içtim. Dr öyle söyledi. Ama koltuk altını mutlaka en kısa zaman da göster lenf bezleri var orda ihmal etme sakın

Aynen canm...ya canim benim bildigim kahverengi leke soyle olur..normalde 1 hafta veya 5 4 gun onceden gelen leke..gebelik yerlesim lekesidir..normalda o leke adet bitinminden sonra devam eder..bak mesala ben gecen ay ilk klomende ilk defa hayatimda kavrrngi leke gordum.ama.adetim bitti bir iki gunde o leke surdu..peki onceki adet oldugun aylardada..boyle olurmuydu??yani onceden gelirmiydi kahverengi leke...

Merhaba canım , evet evlendikten sonra başladı ben de adet öncesi ve sonrası oluyor. Ya bu ay için ovulasyon testi araştırmaya başlayacağım bile. Muhtemelen haftaya Dr kontrolü de baslar adetle

merhaba arkadaşlar bende klomen kullanıyorum 4.günüm normalden fazla bi akıntım olmaya başladı normalde bu kadar olmazdı acaba ilaçtan mıdır aynısını yaşayan varsa cevap lütfen

merhaba bende sizinle aynı durumdayım klomenin bu gün 4.günü ve koltuk altımda küçük bi beze oluştu ilacın etkisi olabilir ben günde 1 adet içiyorum klomeni.ama benimde aşırı derecede akıntım oluyor bilmiyorum herkesde farklı etkiler yapıyor galiba bu hormon ilaçları

Merhaba canım , evet evlendikten sonra başladı ben de adet öncesi ve sonrası oluyor. Ya bu ay için ovulasyon testi araştırmaya başlayacağım bile. Muhtemelen haftaya Dr kontrolü de baslar adetle

Himm anlaadim canim.insallah bu defa.gebeliktendir..canim evt bemde ovulasyon.testi yaptim bu ay ilk defa..gercekten.normal..yumurtlama.gunumden.erken gordum cift cizgiyi ve.degerlendirdim.tavsiye.ederim..bak mesala.sana.bilgide.vere bilirim.mesala.cift cizgiyi gordun gunu ve..ondan.sonraki.uc gunu kesinlikle.degerlendir..ben oyle yaptim.batima.9 gun kaldi..ama..haktan hayirlisi..onemli olan hayirli olmasi insallah..

Canım benim bugün başladı 3. Gün dr'a gideceğim muhtemelen klomen devam. Hiç alışamadım ilaca ya. Bir de ovulasyon testi ne alsam diye bakıyorum çok kararsız kaldım. Soğan kürü bi ay yapmıştım. Bu ay da incir kürü falan mı yapsam bilemedim:) stresten sigaraya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…