Bir yerde okudum.bir stede.bu sifa sitesi..herkes kendi hikayesini anlatiyor orda..benimde dikkatimi ceken..bir hikaya okudum..soyle..bayanin biri klomen kullaniyor 6 ay..boyunca bebegi olmuyor..asilamalar.felan derken 1 yil oyle bebeksiz geciyor
sonra tup bebege geciliyor doktor tedavisi ile..iki defa
tup bebek deneniyor.ve onlarda.sonucsuz kaliyor.ve bu arada.6 yil oldu kadin dinlenmeye karar veriyor..ve cok yoruldugunu umit bile edemeyip kendini eve kapiyor...sonra bir gun..sogan kurunu duyuyor tv de.bir sifaci anlatiyor.bunu.bu bayanda.uylasam ne kaybederim diyerekten.uyguluyor..ve tabi umutsuz..cunku tip ta denenmedik yol kalmadigi icin kadin..sogan kurunu yaptigi ay..tatile gidiyor..bu arada sogan kurunu uyguladigi aklindan cikiyor.tatili guzel geciyor.memleketine geliyor..bir kac gun sonra ozel gunu geliyor aklina.ve batinin neden gelmedigi merak ediyor..tabi gebelik gelmiyor aklina..sonra doktora gidiyor..kendi aile doktoruna diyor doktor bey bana adet sokturucu verirmisin yine adet duzensizligim basladi kaliba diyor.doktor.kan testi yapiyor ilk ilaci vermeden once..ve hamile oldugunu ogreniyor..ve ikiz bebegi oluyor.1 kiz 1 erkek.simdi..siteye soyle yazmis..uyguladigim tedavi lerin etkisinde kalan vicudum.sogan kurunude uygulayinca vicudum tepki verdi.diyor..dua ediyor..
)