Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Arkadaşlar bide şu laboquick gebelik testi güvenilir mi acaba bilen varmı alsam bi test yapsam nasıl sizce yoksa fortel mi alsam??laboquick fiyatı fortele göre daha uygun ama nasıldır acaba.

canım ben internetten laboguick ın hem ovulasyon hemde gebelık testını almıstım ikisinde de kesın sonuc aldım....

slm bende yeni katıldım aranıza sürekli takip ediyordum ama bugüne kısmetmiş.1 sene denedik bu ay dr gittik.hormonlarda sıkıntı yok adetin 5. günü serophen içmeye başladım 2 gün sonraya yani 11. gün kontrole çağırdı.önümüzdeki ayda rahim filmi çekilecek.Allah yardımcımız olsun.

bu ay adetin 3. günü kontrolüm ver doktorum yumurta geliştirici kullanacam sonrada çatlatma iğnesi yapacağız dedi...adet söktürücü kullandım bitti hala adet olmadım ...büyük bir heyecanla adet olmayı bekliyorum ...aslında 2 gebeliğim var ama yaş 37 olunca sanırsam yumurta kalitem çok düşmüş ...işallah umutlarımız yeşerir hep birlikte....​

mrb arkadaşlar..bende bizamanlar bu topiğin daimi üyesiydim :) eskiler varsa hatırlar beni 2-3 senelik arkadaşlar..
size bişeyler söylemek için özellikle yazıyorum..umudunuzu aslaaaaa kaybetmeyin..ben çok şey yaşadım..hipofiz bezimde tümör var tümörden dolayı hormonlarım alt üsttü.prolaktin yani süt hormonum 100 lerdeydi (Sınırı 19)..ileri düzeyde polikistik overim (kendimi bildim bileli)..adetlerim 4-5 ayda bir olur..çocuk sahibi olmak için çok şey yaşadım..beyin mr ları,rahim filmi,onlarca ultrason vb..klomen sayesinde ve umudum sayesinde moralim sayesinde öncelikle Allah ın izniyle bi kızım var..
bizamanlar bu topikte kötü günleri yazar dertleşirdik..bi kere hiç unutmuyorum..klomen tedavisine ilk başladığım ay dr bana hamilesin dedi yanlış teşhismiş bilememiş değilmişim..o kadar üzülmüştüm ki..hep kötü günleri dertleşirdik şimdiyse kızımdan fırsat bulup topiğe giremiyorum bile :) klomen kullandığım 2.ayda hamile kaldım kızıma ve hamileliğim boyunca sorunlardan dolayı yattım sürekli..4.ayda ameliyat oldum rahimim dikildi düşük tehlikemden vb..hamileliğimde sorunluydu yani.kanamam hiç durmadı hep korkularla geçti.
demek istediğim umudunuzu aslaaaa kaybetmeyin..ben çocuğum olmazken evde örgü örüyordum sıkıntıdan (bebek örgüsü)..hamile kalamadığımı kan tahliliyle öğrendiğim gün eve gelip örgüyü ağlama kriziyle söküyodum..kötü günler geçirdim ama hep yeniden toparlandım.hiç umudumu kaybetmedim.hep neden olmasın diye düşündüm?sizde umudunuzu kaybetmeyin..bitek rahim kanserinin çözümü yok..diğer her sorun halloluyor merak etmeyin..
Allah hepinizin gönlüne göre versin inş..
bu arada nacizane şunları da söyleyim :)
1) klomen kullanırken yumurtanızın çatlama ihtimalini dr unuza mutlaka sorun.çatlamazsa kist olarak kalıyor.o ayda hamile kalma ihtimali sıfır oluyor.
2) ben her ihtimale karşı çatlatma iğnesini dr um vurdurmana gerek yok dese de vurdurdum eczanede.çünkü riske atmak istemedim.çatlatma iğnesi vurulunca bikaç saate kesin çatlıyor yumurta.
3) rahim içi kalınlığınızı sorun dr a.o ay hamile kalmak için belli bi kalınlıkta olması gerekiyor.
4) dr lar ilişkiye girilcek gün için gün aşırı ilişki deneyin diyolar..ben ilk ay gün aşırı ilişkiyle hamile kalamadım 2.ay hergün ilişkiyle kaldım.(iğne vurulduğum günlerde)
5) tedavinize başlamadan önce mutlaka ama mutlaka eşinizin sperm tahlilini hatta kendi rahim filminizi yaptırın..eğer eşinizin sperminde sorun varsa boşa ilaç yüklersiniz bünyenize.yada rahiminizde sorun varsa boşa umutla ilaç içer aylarcda beklersiniz.ben rahim filmi çektirerek eşimin sperm tahlilini yaptırarak başladım klomen tedavisine..
aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olurum özelden sorabilirsiniz..görüşmek üzere..

aşılama yaptırsaydın canım vakit kaybetmemek adına

Merhabalar.. Pko hastasıyım. 3. ayımda klomen tedavisi gördüm, tek dozda yumurtam yeterince büyümedi 2. ayımda 2 dozla hızlı büyüdü. 24.5 ve 15.3 iken çatlatma iğnesi vuruldum, 2 gün sonra gittiğimde çatlama olduğunu söylemişti dr.um. 17 gün sonra gebelik beklerken testlerde çıkmayınca kistim olduğunu öğrendim. iğneden sonra 18.gün adet oldum. Kistim adetle gitmemiş dr bu ay ginera dkh verdi bu ay kisti eritmem lazımmış. Daha önce bu durumu yaşayan var mı? Dkh'nın zararı olur mu? Etkisi uzun sürer mi gebelik sürecimi olumsuz etkiler mi?

merak etme hepimiz bu tedavide kist oluşunca dkh kullandik.hicbir olumsuz etki olmaz,kistin gitmesi lazim.vucudun da dinlenmis olur bu ay.

merak etme hepimiz bu tedavide kist oluşunca dkh kullandik.hicbir olumsuz etki olmaz,kistin gitmesi lazim.vucudun da dinlenmis olur bu ay.

Teşekkür ederim cevap için. Adı bile ürkütücü dkh' nın. Allahım sen hayırlısıyla nasip eyle. Hapla birlikte soğan kürü yapıyorum inş kistim gider

cuma günü kontrolde 19 mm ve 22 mm iki adet yumurta vardı dr ovitrelle iğnesi verdi akşam iğne yaptırdım 24 saat sonra ilişki ve 3 gün.iğne yaptırdığınız zaman yumurtlama akıntısı geliyor mu.benim her ay kendi halindeyken gelirdi ama iğneyle gelmedi normal mi acaba

arkadaşlar çatlatma iğnesi yaptıralı nedeyse 48 saate geliyo ve benim ara ara gelen sağ tarafımda sancılar var neden oluyo bi fikri olan var mı acaba çok merak ediyorumm olumlu mu olumsuz muu

arkadaşlar çatlatma iğnesi yaptıralı nedeyse 48 saate geliyo ve benim ara ara gelen sağ tarafımda sancılar var neden oluyo bi fikri olan var mı acaba çok merak ediyorumm olumlu mu olumsuz muu

bende bu ay ilk defa yaptırdım.iğne olduğumun ertesi gün karnım belim ağrıdı adet sancısı gibi sancım oldu 2 gün sürdü geçti.bence normal.dr bana iğne yaptırdıktan 24 saat sonra 3 gün üst üste ilişki önerdi.

waww gözün aydın tatlım..ben 2 aydır içiyordum ama olmadı sanırım bu ayda karnım agrıyor...batım gelio..ama seni duydum moralim düzeldi

merhaba kızlar ben ilk defa bu ay klomen kullanıcam progesteron hormon değerim 1 çıktı doktorum yumurtlama olmamıs dedi. ne olacağını bilmiyorum klomen hamile kalmamı sağlayacakmı yazlanlarını hepsini okuyamadım benim gibi değerleri bu kadar düşükken hamile kalan var mı?

olmadı galiba ilk klomen tedavim başarısız gibi gözüküyo umudum yüzde bir şu an adetime 4-5 gün var veerken gebelik testi verdim 20 liraya çöpe gitti ben de bittimmm peki anlamadığım şu an bile olan belirtiler lekelenmeler kasık ağrılarım bel ağrılarım bunlarrın sebebi ne merak ediyorum doğrusuuu

Canım öncelikle geçmiş olsun umarım en kısa zamanda hamile kalırsın..

Ben bu topiğin eskilerindenim şu an kızım 10 aylık klomen kullanırken yumurtam oluştu ama gebelik olmadı rahim filmi çektirdim 2 ay sonra hamile kaldım canım ilk ayda hamile kalabilirsin 1 yıl sonrada bu tamamen şans umarım herşey yolunda gider ve biran önce bebişine kavuşursun

slm arkadaşlar bende 7 aylık evliyim.adetlerim bildim bileli hep düzensizdi.yumurta tembelliğim var.doktorum progesteron iğne verdi 3 taneyi bikerede yaptırdım.şimdi adet olmayı bekliyorum.adet olduktan sonra 3.günde klomene başlıcam.sabah akşam 1er tane.klomen bitince kontrle gel dedi doktorum.klomen kullanırken nelere dikkat etmm lazım.ayrıca bu ay bal tarcın çörekotuda kullanmak istiyorum klomenle kullansam olurmu?

merhaba arkadaşlar,
ben 2.5 yıllık evliyim önce vajinismusla uğraştım sonrasında 1 yıl önce düşük yaptım onun ardından 1 yıldır süren bebek uğraşları. yurtdışında yaşıyorum burada doktora gittik 2 ay üst üste klomen tedavisiyle çatlatma iğnesi vurularak denedim. fakat iki ayda hüsran ile sonuçlandı malesef. klomen kullanmaya başladım ama vajinal ultrasona girip iğne vurulmak istemiyorum, bu ay sadece klomen kullanıp denesem bir sakıncası olur mu? yani illa iğnede vurulmalımıyım? bu konuda bilgisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…