- 9 Mart 2012
- 77
- 1
Arkadaşlar bide şu laboquick gebelik testi güvenilir mi acaba bilen varmı alsam bi test yapsam nasıl sizce yoksa fortel mi alsam??laboquick fiyatı fortele göre daha uygun ama nasıldır acaba.
Anladım.. ne inatçıymış kist
Belki 3 ay olmadan gider duphastonla
Kullandığın sürede de hamile kalabilirsin doğal yoldan. Doğumkontrol hapı gibi değil.
aşılama yaptırsaydın canım vakit kaybetmemek adınabu ay adetin 3. günü kontrolüm ver doktorum yumurta geliştirici kullanacam sonrada çatlatma iğnesi yapacağız dedi...adet söktürücü kullandım bitti hala adet olmadım ...büyük bir heyecanla adet olmayı bekliyorum ...aslında 2 gebeliğim var ama yaş 37 olunca sanırsam yumurta kalitem çok düşmüş ...işallah umutlarımız yeşerir hep birlikte....
Merhabalar.. Pko hastasıyım. 3. ayımda klomen tedavisi gördüm, tek dozda yumurtam yeterince büyümedi 2. ayımda 2 dozla hızlı büyüdü. 24.5 ve 15.3 iken çatlatma iğnesi vuruldum, 2 gün sonra gittiğimde çatlama olduğunu söylemişti dr.um. 17 gün sonra gebelik beklerken testlerde çıkmayınca kistim olduğunu öğrendim. iğneden sonra 18.gün adet oldum. Kistim adetle gitmemiş dr bu ay ginera dkh verdi bu ay kisti eritmem lazımmış. Daha önce bu durumu yaşayan var mı? Dkh'nın zararı olur mu? Etkisi uzun sürer mi gebelik sürecimi olumsuz etkiler mi?
merak etme hepimiz bu tedavide kist oluşunca dkh kullandik.hicbir olumsuz etki olmaz,kistin gitmesi lazim.vucudun da dinlenmis olur bu ay.
arkadaşlar çatlatma iğnesi yaptıralı nedeyse 48 saate geliyo ve benim ara ara gelen sağ tarafımda sancılar var neden oluyo bi fikri olan var mı acaba çok merak ediyorumm olumlu mu olumsuz muu
merhaba arkadaslar, geçen ay klomen mı kullansam yoksa serephone mı dıye sorduğum sizlere bugun güzel haberımı verıyorum. hamıleyım çok şükür....
doktorum adetimin 3. günü içmem için serephone yazmıstı ama eczanede olmadığında klomen almıstım, ilaç bittikten sonra aylardır bulamadığım ovulasyon günümü bulmuştum... ve şimdi hamile oldugum haberını aldım. inşallah umut olur sizlere ve Rabbim isteyen herkese verir... dua ile arkadaşlar...
merhaba kızlar ben ilk defa bu ay klomen kullanıcam progesteron hormon değerim 1 çıktı doktorum yumurtlama olmamıs dedi. ne olacağını bilmiyorumklomen hamile kalmamı sağlayacakmı yazlanlarını hepsini okuyamadım benim gibi değerleri bu kadar düşükken hamile kalan var mı?