Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

merhaba arkadaşlar,
ben 2.5 yıllık evliyim önce vajinismusla uğraştım sonrasında 1 yıl önce düşük yaptım :KK43: onun ardından 1 yıldır süren bebek uğraşları. yurtdışında yaşıyorum burada doktora gittik 2 ay üst üste klomen tedavisiyle çatlatma iğnesi vurularak denedim. fakat iki ayda hüsran ile sonuçlandı malesef. klomen kullanmaya başladım ama vajinal ultrasona girip iğne vurulmak istemiyorum, bu ay sadece klomen kullanıp denesem bir sakıncası olur mu? yani illa iğnede vurulmalımıyım? bu konuda bilgisi olan varmı?

klomen yumurtaları hızlıca büyütmek için eğer çatlama problemin yoksa olabilir iğnesiz ama böyle bir durum varsa çatlamayan yumurta kist olur kisti geçirmekte sana zaman kaybettirir...bu yüzden doktorun ne dediyse uygula canım...işallah yakın zamanda hamiş kalırsın ...ben klomenve çat iğnesi ile denedim bu ay martın 10 unda belli olacak

olmadı galiba ilk klomen tedavim başarısız gibi gözüküyo umudum yüzde bir şu an adetime 4-5 gün var veerken gebelik testi verdim 20 liraya çöpe gitti ben de bittimmm peki anlamadığım şu an bile olan belirtiler lekelenmeler kasık ağrılarım bel ağrılarım bunlarrın sebebi ne merak ediyorum doğrusuuu

klomen bel ve kasık ağrısı yapar canım ben de yaşadım bunları....

klomen yumurtaları hızlıca büyütmek için eğer çatlama problemin yoksa olabilir iğnesiz ama böyle bir durum varsa çatlamayan yumurta kist olur kisti geçirmekte sana zaman kaybettirir...bu yüzden doktorun ne dediyse uygula canım...işallah yakın zamanda hamiş kalırsın ...ben klomenve çat iğnesi ile denedim bu ay martın 10 unda belli olacak

valla canım aslında açıkcası, beklemeden ümitlenip suya düşmesinden ve bu süreçten öyle bunaldım ki, hele son aydır ilaç kullan iğne vurun sonra bekle bekle ve koca bir hüsran :KK43: bunun için bu ay ara vermek biraz dinlenmek istedim. hiç doktora gidesim yok psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum. aslında klomende kullanmayı düşünmüyordum ama eşim alıp gelmiş .günü başla dedi, sanırım kendimi iyi hissedersem beni doktora götürmenin planları içinde :KK70: artık Allah sonumuzu hayretsin, aslında ne bende nede eşimde hiçbişey bulamadılar testler sonucunda. 1 yıldırda olmayınca doktor bu tedaviye başlamayı tercih etti...

Merhaba bende bu ay klomen kullandım adetimin 5.günü başladım .4-5 gün öncede iğnemi oldum...iğnemi olduktan bonraki gün fazla bişey hissetmedim ama ondan sonra ki sanırım ölüyorum dedim böyle bir ağrı olamazdı.doktorumu aradım panik yapma yarın sabah gel dedi....gittim yumurtalarım çatlamış o yüzden ağrı hissetmişsin dedi ....şimdi 2 hafta bekleme süresi var önümde kafaya takmamaya düşünmemeye çalışıyorum....doktorumun söyledikleri ise umut verici ama 2 yıl boyunca hüsranla sonuçlandığı için bütün beklentilerim korkuyorum umut etmeye :KK43:( doktorumun söyledikleri şu şekilde iğneyi vurduktan sonra 5 ya da 6 gün sonra eşinle birlikte olmayı kes dedi şayet dölllenme gerçekleşmişse zarar verebilir dedi.Tıpkı hamile gibi davran asla ağır kaldırma ani hareketlerde bulunma dedi olur dedim o bunları söyledikten sonra ,ben böyle davranmaya başladıktan sonra 2 hafta sonra adet olursam yine yıkılacağım biliyorum....sanırım bu iğnenin bende yan etkisi 2 gün sonra başladı dayanılmaz kasık ağrıları ve bel ağrıları oldu haa bir de 3 gündür sürekli istifra halindeyim yemek yemeyi kestim bende gün itibarı ile en sevdiğim taze kaşar dahi midemi bulandırıyor...benim yaşadıklarım bunlar arkadaşlar bu durumları yaşayanlar mı aranızda ??? cevap verirseniz sevinirim :)

klomen kullanan arkadaşlar , klomen kullanırken yani daha çatlatma iğnesi vurulmadan önceki zamanda cinsel perhiz varmı?
bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim..

cnm sende kıst olmusmuydu hıc.klomen kullanıp.eger olduysa agrın falan oldumu?ben taktım bıraz kafaya acaba catladımı yoksa kıstmı oldu dıyede?

merhaba kızlar ben yenı uye oldum dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum ama bebıde alın aranıza bırbırımıze destek olalaım fıkır verelım olurmu dua edelım ben bıraz gec gırdım formdada kımse yok galıba :KK43:

klomen kullanan arkadaşlar , klomen kullanırken yani daha çatlatma iğnesi vurulmadan önceki zamanda cinsel perhiz varmı?
bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim..

merhaba canım benim doktorum klomen bitti ertesi kontrole gittim 5 gün eşinle birlikte olma dedi yani bana da vermişti o perhisi .

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 6 aydır anne olmaya çalışıyorum ama maalesef olmuyor :KK43: geçen aya kadar adetim düzenliydi ,geçen ay tam 2 hafta gecikti tarlusalla adet olabildim doktorum yumurta takibine başladı bu ay yumurtan çok küçük çatlamıycak dedi ve ben 10 gündür yine adet olamadım .adetin 3. günü gel klomen başlıyalım dedi ama adet olamıyorum tarlusalada başlamak istemiyorum bu ay olmaz dedi ama işte insan acaba mı diye bekliyor ...ne tavsiye edersiniz ?

merhaba canım hoşgeldin senin sorunun ne ben yumurtalarımı çatlatmaya çalışıyorum ....

aslında sorunumuz yok kendılıyımden hamıle kalıyorum ama düşük oluyo dr da yumurtalar güclensin daha kalıtelı olsun dıe klomen die ilac verdi gunde 1 tane aldım bır yumurtam oldu 22 santım catladı ama olmadı gebelık sımdı yıne verdı aynuı ılacı 2 ayımdayım benım sorum şu nezamn ilişkiye gırmelıyız 36 satımı beklıycez yoksa gun aşırımı dr bana demedı bişey sizin nasıl yaptınız igneden öncemı sonramı yoksa 36 satımı bekledınız
bırz uzun oldu canım kafama takıldı bunlar

kan testı yaptır yada dr muayene ol sonra yıne tarlusal iç adet ol 3 gunu gt ilca başla bence yıne sen bılırsın gecmiş olsun

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 6 aydır anne olmaya çalışıyorum ama maalesef olmuyor :KK43: geçen aya kadar adetim düzenliydi ,geçen ay tam 2 hafta gecikti tarlusalla adet olabildim doktorum yumurta takibine başladı bu ay yumurtan çok küçük çatlamıycak dedi ve ben 10 gündür yine adet olamadım .adetin 3. günü gel klomen başlıyalım dedi ama adet olamıyorum tarlusalada başlamak istemiyorum bu ay olmaz dedi ama işte insan acaba mı diye bekliyor ...ne tavsiye edersiniz ?

kan testı yaptır yada dr muayene ol sonra yıne tarlusal iç adet ol 3 gunu gt ilca başla bence yıne sen bılırsın gecmiş olsun

aslında sorunumuz yok kendılıyımden hamıle kalıyorum ama düşük oluyo dr da yumurtalar güclensin daha kalıtelı olsun dıe klomen die ilac verdi gunde 1 tane aldım bır yumurtam oldu 22 santım catladı ama olmadı gebelık sımdı yıne verdı aynuı ılacı 2 ayımdayım benım sorum şu nezamn ilişkiye gırmelıyız 36 satımı beklıycez yoksa gun aşırımı dr bana demedı bişey sizin nasıl yaptınız igneden öncemı sonramı yoksa 36 satımı bekledınız

Merhaba cnm iğneni vurunduğun gün ilişkiye girme sonra ertesi gün akşamdan başla ister gün aşırı ister hergün ama bana sorarsan ben çatladıktan sonra en az 6 gün her gün giriodum,ondan sonra bi 4-5 günde gün aşırı olurda tutar die riske atmak istemiodum son ay hamile kaldığım ay iğnesiz kaldım zaten ovulasyon testiyle takip ettim doktora gitmeden,eşime bi problem olmamasına rağmen spermleri güçlendirsin die bolca kabak çekirdeği yedirdim tavsiye ederim,insallah hepiniz en kısa zamanda hamile alırsınız bende çookk uğraştım 1,5 yıl olmadı denemediğim kalmadı en son ayımda preeseed die bi jel ve ovulasyon testiyle evde denedim Rabbime binlerce şükürler olsun tuttu Allahım kucağımada almayı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip eder inşallah ve isteyen herkese verir inşallah:KK16::KK16::KK16:

hayırlı günler ben yeniyim 2,5 yaşında bir oğlum var. pko hastasıyım klomen ile hamile kalmıştım şimd ikinci çocuğu düşünüyorum tekrar klomen kullansam faydası olurmu acaba ikinci çocuk için kullanan varmı aranıza yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürlerr.

Ben iğneyi pazartesi akşam oldum salı günün den itibaren 5-6 gün çalışın dedi ...şimdi ise beklemedeyim bakalım bu pazartesi ya da salı dananın kuyruğu kopacak ....haa umudun var mı desen sanmıyorum ama bu doktoru öyle büyük bir tesadüfler zinciri ile buldum ki ....yaradan neyi eylerse güzel eylermiş elbet vardır bu işin bir hikmeti diyorum bu ay olmazsa önümüzde ki ay da olur diye düşünmekteyim :))) aklımın ucundan geçmeyen bir şekilde o hastaneye gittim ve doktorumla karşılaştım vardır elbet bir sebebi :))

Merhaba cnm iğneni vurunduğun gün ilişkiye girme sonra ertesi gün akşamdan başla ister gün aşırı ister hergün ama bana sorarsan ben çatladıktan sonra en az 6 gün her gün giriodum,ondan sonra bi 4-5 günde gün aşırı olurda tutar die riske atmak istemiodum son ay hamile kaldığım ay iğnesiz kaldım zaten ovulasyon testiyle takip ettim doktora gitmeden,eşime bi problem olmamasına rağmen spermleri güçlendirsin die bolca kabak çekirdeği yedirdim tavsiye ederim,insallah hepiniz en kısa zamanda hamile alırsınız bende çookk uğraştım 1,5 yıl olmadı denemediğim kalmadı en son ayımda preeseed die bi jel ve ovulasyon testiyle evde denedim Rabbime binlerce şükürler olsun tuttu Allahım kucağımada almayı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip eder inşallah ve isteyen herkese verir inşallah:KK16::KK16::KK16:

hayırlı olsun saglıklı bir şekilde kucagına alırsın inşallah :nazar: ben 2 ay öncede ıkızlerımı
kaybettım inşallah problem olmaz ara vermedım diye

Ben iğneyi pazartesi akşam oldum salı günün den itibaren 5-6 gün çalışın dedi ...şimdi ise beklemedeyim bakalım bu pazartesi ya da salı dananın kuyruğu kopacak ....haa umudun var mı desen sanmıyorum ama bu doktoru öyle büyük bir tesadüfler zinciri ile buldum ki ....yaradan neyi eylerse güzel eylermiş elbet vardır bu işin bir hikmeti diyorum bu ay olmazsa önümüzde ki ay da olur diye düşünmekteyim :))) aklımın ucundan geçmeyen bir şekilde o hastaneye gittim ve doktorumla karşılaştım vardır elbet bir sebebi :))

herşeyden önce şunu asla ama asla unutmayın kızlar Allah bır evlat nasıp ettımı olur ama bız gercekten hayırlısını dilemeliyız bende cok ıstedım ılk gunden ıstedım 3 yıllık evlıyım ilk hamıle oldugumu ögrendım cok sevındık tabı ve 7haftada düşürdüm ve ıkız diler cok agladım anlatılmaz dı zaten ve bır daha adet görmeden yıne hamıle kalmıştım daha cok sevindik hemen peşine oldu die o tek di onunda kalp atışı yoktu aradan 6 ay gectı yıne hamıle kaldım ve yıne ıkız di onlarında kalp atişi yoktu ve 2 ay sonra yumurtam patladı bır hafta tedavi gördum hastnede cok acıydı Allah kımsye vermsın ve yumurtamın patladıgı ay dan sora yıne hamıle kaldım hiç farkında olmadan cunku hep lekelenmem vardı dr olur demiştı karnın dakı kanı suyu vucut atıyor dedı ama meyer hamıleymışim düşük olmasın die belımı baglattık ama haberım olmadan gebe kaldım onuda kaybettım yanı illa olsun dememek lazım rabbım hayırlısından versın herşeyın ve şimdide kalıtelı olsun lar die ilaç vardı klomen yanı inşallah bu sefer kucagıma alırım inşallahhh: :KK49:

kızlar merhaba, klomenle yumurtaları istenen büyüklüğe gelmeyenlere nasıl bir tedavi uygulanıyor? 12.günümde yumurtam 12mm doktorum daha çok büyümüş olması lazımdı ama bekleyelm yine de dedi..olmazsa başka tedavi yöntemi dedi..umarm büyür:KK43: moralm çok bozuldu.. hani her şey normaldi sorun yoktu da ilaç kullanınca daha da büyümesi gereken yumurtalar niye büyümedi ki??kafam karştı..acaba başka bi sıkıntı mı var??

X