- 2 Ekim 2012
- 115
- 55
kizlar benim sali gunku asilamam erken oldu sanirim, bugun sabah ovulasyon testi pozitif cikti, kan aldilar LH bakmak icin.
yarin tekrar asilama olma ihtimalim var, ins hakkimizda hayirlisi olsun bakalim.
Clomid aldgm icin 3 gun gec yumurtlamis oluyorum galiba.
merhaba arkadaslar, geçen ay klomen mı kullansam yoksa serephone mı dıye sorduğum sizlere bugun güzel haberımı verıyorum. hamıleyım çok şükür....
doktorum adetimin 3. günü içmem için serephone yazmıstı ama eczanede olmadığında klomen almıstım, ilaç bittikten sonra aylardır bulamadığım ovulasyon günümü bulmuştum... ve şimdi hamile oldugum haberını aldım. inşallah umut olur sizlere ve Rabbim isteyen herkese verir... dua ile arkadaşlar...
merhaba arkadaslar, geçen ay klomen mı kullansam yoksa serephone mı dıye sorduğum sizlere bugun güzel haberımı verıyorum. hamıleyım çok şükür....
doktorum adetimin 3. günü içmem için serephone yazmıstı ama eczanede olmadığında klomen almıstım, ilaç bittikten sonra aylardır bulamadığım ovulasyon günümü bulmuştum... ve şimdi hamile oldugum haberını aldım. inşallah umut olur sizlere ve Rabbim isteyen herkese verir... dua ile arkadaşlar...
Ben kullandim ama benim kistim 1.4 cm idi
1.5 cm den yukari ise onemli demisti doktor. 1.4 cm oldugu icin kullanmama bi sey demedi sanirim.
Pko varsa beraberinde metformin kullanmayı sorabilirsin doktorunamerhaba arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum 3 bucuk senedir evliyim 5 aydır bebek düşünüyoruz şimdilik bir sonuç alamadık,evlenmeden önce adetlerim çok düzenliydi 28 günde bir ama ilaçla korundum korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşti 28 günde bir olan adetim 36 güne çıktı son 2 ay dır 31 güne -30 güne düştü.Doktorum herhangi bir problemin yok sadece pko var klomen kullan dedi.bu ay kullanmaya başladım yarın bitiyor ilaç.tavsiyeleriniz varsa seve seve dinlerim,beni de aranıza alırsanız çok sevinirim:)
Doğumkontrol hapı kullanmalısın 1 aykızlar mrb
bana yardımcı olursanız çok sevinirim
benim 3 cm lik basit yapılı bi kistim var sağ tarafımda ve 2 senedir bebek istiyoruz olmuyo
doktor kist varken klomen veremem riskli,kisti büyütüp patlatabilir diıyo
acaba aranızda kisti varken klomen kullananlar oldumu
cvplarsanız çok sevinirim teşekkürler
Pko varsa beraberinde metformin kullanmayı sorabilirsin doktoruna
Doğumkontrol hapı kullanmalısın 1 ay
Yoksa kist büyür
Ay sonunda adet olunca tekrar git doktora ve tedavine o zaman başlayabilirsin kist gidince
canım 3 ay kullandım gitmedi aynı duruyo
şimdide duphaston verdi 3 ay doktor