Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Mrb arkadaşlar bişey sorucam acaba aranızda Duphaston kullanan varmı doktor bana önce Klomen verdi Klomeni bitirdim şimdide Duphaston verdi ama kullanmaya korkuyorum açıkcası adet günlerim çok düzenlidir günü gününe gelir Duphaston kullandıktan sonra gününde şaşma olurmu düzensizlik yapar mı acaba bilgisi olan varmı düzensizlik olurmu diye kullanmaya korkuyorum :KK43:

merhabalar ben de 2 aydır klomen kullandım malesef hamiş kalamadım ilk ay klomeni adetin beşinci günü başladım ve beş gün günde bir tane içtim 19. günüde duphastona başladım 7 gün günde 2 tane içtim ve adetim dönemim geldiğinde acayip kanamam oldu duphastone beni mahvetti hayatımda hiç okadar kanamam olmadı doktoruma gittim duphastondan dolayı olduğunu söyledi bide matofin diye şeker ilacı verdi bugüne kadar adet düzensizliğim de olmadı olsada senede bir iki kez :KK43: 2. ayda sadece klomen kullan dedi ve kullandım malesef 2.ayda olmadı ama yumurta takibi yada iğne falan olmadım bakalım gittiğim zaman bunları soracağım gercekten bi çok şey öğrendim yazan herkese teşekkürler inş. en kısa zaman da hamiş kalırıs

ben kullandım arkadaşım. Bugün aradım durumu anattım doktoruma duphastonu kist olmasın diye verdim dedi.çok şaşırdı doğrusu benlm durumuma kist olmuş ben de galiba onun için adet olmamışım cuma gününe kadar olmazsam doktoruma gideceğim öyle dedi. Bence kullan

kizlar benim de bu ay klomen ile 2. ayim olmus olcak.
yarin asilama olcam bakalim insss 2 hafta sonra hayirli haberler alirim.
ilk asilamam olcak biraz heyecanliyim,
Rabbim hayirlisini nasib etsin ins.

biz asilamamimizi olduk geldik.
cok kisa ve cok rahat bi prosedurdu.
esimde elimden tuttu dua etti yanimda.
bakalim 2 hafta sonra belli olcak.
simdi bu 2 hafta nasil gececek bilemiyorum..
ins Rabbim hakkimizda hayirlisini versin,
mevlid kandilinin yuzu suyu hurmetine.. amin..

Merhabalar
Kader ortaklarıyız ve bizi bizden başka kimse anlamazzz
Ne diyelim bu da bizim sınavımızmış her şeyde bir hayır varmış.
İnşallah hepimize tez zamanda evlat nasip eder Allah..

Kızlar bugün duphaston kullanmaya başladım aşırı bi ağırlık çöktü üzerime uyku hali aldı beni iş yerinde masanın üzerinde kafamı koyup gidi veriyorum çok uyku ve halsizlik yaptı olurmu böyle bide folbiol folik asit kullanıyorum afedersiniz resmen gazman gibi hissediyorum kendimi gaz yapıyo çok anlıycanız fenalardayım napıcam böyle ben ya varmı bi bileniniz bu ilaçlardanmıdır acaba :KK43: :KK43:

kizlar benim sali gunku asilamam erken oldu sanirim, bugun sabah ovulasyon testi pozitif cikti, kan aldilar LH bakmak icin.
yarin tekrar asilama olma ihtimalim var, ins hakkimizda hayirlisi olsun bakalim.
Clomid aldgm icin 3 gun gec yumurtlamis oluyorum galiba.

kizlar benim sali gunku asilamam erken oldu sanirim, bugun sabah ovulasyon testi pozitif cikti, kan aldilar LH bakmak icin.
yarin tekrar asilama olma ihtimalim var, ins hakkimizda hayirlisi olsun bakalim.
Clomid aldgm icin 3 gun gec yumurtlamis oluyorum galiba.

Hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah canım Rabbim hayırlı evlatlar versin.

merhaba arkadaslar, geçen ay klomen mı kullansam yoksa serephone mı dıye sorduğum sizlere bugun güzel haberımı verıyorum. hamıleyım çok şükür....
doktorum adetimin 3. günü içmem için serephone yazmıstı ama eczanede olmadığında klomen almıstım, ilaç bittikten sonra aylardır bulamadığım ovulasyon günümü bulmuştum... ve şimdi hamile oldugum haberını aldım. inşallah umut olur sizlere ve Rabbim isteyen herkese verir... dua ile arkadaşlar...

merhaba arkadaslar, geçen ay klomen mı kullansam yoksa serephone mı dıye sorduğum sizlere bugun güzel haberımı verıyorum. hamıleyım çok şükür....
doktorum adetimin 3. günü içmem için serephone yazmıstı ama eczanede olmadığında klomen almıstım, ilaç bittikten sonra aylardır bulamadığım ovulasyon günümü bulmuştum... ve şimdi hamile oldugum haberını aldım. inşallah umut olur sizlere ve Rabbim isteyen herkese verir... dua ile arkadaşlar...

Gözün aydın hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah tüm isteyenlere hayırlı bebişler versin kimsenin kucağını boş koymasın..bizlerede dua et :) senin gibi güzel haberler verelim buradan..

Âmin. İnşallah bende senin gibi günümü hesaplayabilirim ve ilaç yardımıyla hamile kalırım. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Ben bu ay serephone kullanmaya başladım. Midemde müthiş yanma yapıyor ve gazdan karnım davul gibi şişti. Böyle yan etkileri yaşayan benden başka kimse var mı?

merhaba arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum 3 bucuk senedir evliyim 5 aydır bebek düşünüyoruz şimdilik bir sonuç alamadık,evlenmeden önce adetlerim çok düzenliydi 28 günde bir ama ilaçla korundum korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşti 28 günde bir olan adetim 36 güne çıktı son 2 ay dır 31 güne -30 güne düştü.Doktorum herhangi bir problemin yok sadece pko var klomen kullan dedi.bu ay kullanmaya başladım yarın bitiyor ilaç.tavsiyeleriniz varsa seve seve dinlerim,beni de aranıza alırsanız çok sevinirim:)

Arkadaşlar bide şu laboquick gebelik testi güvenilir mi acaba bilen varmı alsam bi test yapsam nasıl sizce yoksa fortel mi alsam??laboquick fiyatı fortele göre daha uygun ama nasıldır acaba.

kızlar mrb
bana yardımcı olursanız çok sevinirim
benim 3 cm lik basit yapılı bi kistim var sağ tarafımda ve 2 senedir bebek istiyoruz olmuyo
doktor kist varken klomen veremem riskli,kisti büyütüp patlatabilir diıyo
acaba aranızda kisti varken klomen kullananlar oldumu
cvplarsanız çok sevinirim teşekkürler

Ben kullandim ama benim kistim 1.4 cm idi
1.5 cm den yukari ise onemli demisti doktor. 1.4 cm oldugu icin kullanmama bi sey demedi sanirim.

Ben kullandim ama benim kistim 1.4 cm idi
1.5 cm den yukari ise onemli demisti doktor. 1.4 cm oldugu icin kullanmama bi sey demedi sanirim.

sağol canım çok teşekkürler

başka arkadaşlarda varsa cvplasın lütfen yardımmm
ona göre karar vericem çok kararsızım saoğlun kızlar
birbirirmizi en iyi bizler anlarız

merhaba arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum 3 bucuk senedir evliyim 5 aydır bebek düşünüyoruz şimdilik bir sonuç alamadık,evlenmeden önce adetlerim çok düzenliydi 28 günde bir ama ilaçla korundum korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşti 28 günde bir olan adetim 36 güne çıktı son 2 ay dır 31 güne -30 güne düştü.Doktorum herhangi bir problemin yok sadece pko var klomen kullan dedi.bu ay kullanmaya başladım yarın bitiyor ilaç.tavsiyeleriniz varsa seve seve dinlerim,beni de aranıza alırsanız çok sevinirim:)
Pko varsa beraberinde metformin kullanmayı sorabilirsin doktoruna
kızlar mrb
bana yardımcı olursanız çok sevinirim
benim 3 cm lik basit yapılı bi kistim var sağ tarafımda ve 2 senedir bebek istiyoruz olmuyo
doktor kist varken klomen veremem riskli,kisti büyütüp patlatabilir diıyo
acaba aranızda kisti varken klomen kullananlar oldumu
cvplarsanız çok sevinirim teşekkürler
Doğumkontrol hapı kullanmalısın 1 ay
Yoksa kist büyür
Ay sonunda adet olunca tekrar git doktora ve tedavine o zaman başlayabilirsin kist gidince

Pko varsa beraberinde metformin kullanmayı sorabilirsin doktoruna

Doğumkontrol hapı kullanmalısın 1 ay
Yoksa kist büyür
Ay sonunda adet olunca tekrar git doktora ve tedavine o zaman başlayabilirsin kist gidince

canım 3 ay kullandım gitmedi aynı duruyo
şimdide duphaston verdi 3 ay doktor

canım 3 ay kullandım gitmedi aynı duruyo
şimdide duphaston verdi 3 ay doktor

Anladım.. ne inatçıymış kist
Belki 3 ay olmadan gider duphastonla
Kullandığın sürede de hamile kalabilirsin doğal yoldan. Doğumkontrol hapı gibi değil.

X