canım yumurtlama demek, büyüyen yumurtanın etrafındaki zarı yırtıp tüplere atılması demek, zaten yumurtlama olunca yumurtanın seklı değisiyor, yuvarlak olmuyor..doktorun anlması lazımda yumurtlayıp yumurtlamadığını.. eğer yumurtlamıssan 2 güne bir düzenli iliski yapıngerçi yumurta 12-24 saat arası yasıomus ama bana da doktorum adete kadar 10 gün boyunca 2 güne 1 iliski önerdi.. ben artık bıraktım 24 eylül bat.bide lekelenmem olunca hamısımdır belki, iliskiyle bebeğe bise olur dıye yapmıom
bende anlamdımki canım doktor büyük bi ihtimalle yumurtlamışsın dedi kaybolmuş yumurtalar başka nasıl kaybolurki
o zaman yumurtlamıssındır canım.. sen düzenli iliskiye devam et
hadı bakalım hayırlısıpeki büyüklükleri için bise dedi mi? benim 16 mm idi.kendi kendine çatlamıstı doktora kontrole gittiğmde..bu arada çatladıktan sonra 12 saat mı yasıyor? doktor bana bU 10 GÜN DAHA DÜzenli iliski önerdi??
obu ay olmazsa bidahaki ay klomen vermiycem dedi kendiliğine bırakıcam yine olmazsa diğer ay tekrar klomen kullanırız dedi bugün adetin 14.günü senin kaçıncı günü yumurtlaman oldu canım
cuma günü gittim iki yumurtamda 19mm olmuş. çatlatma iğnesi verdi. o akşam vurdum. cuma akşamı pazar sabahı pazartesi akşamı ilişki dedi. ayın 28 inde kan testi yapılcakmış.
ben bide ilişkiden bi kaç saat sonra iki üç defa uzayan akıntı gördüm sizdede oluyormu ilişkiden sonra yumurtlamaylamı alakalı yoksa herkestemi oluyo ilişki sonrası acaba
masallah canım çok iyi iki tane ve büyük:) ikizde olabılır..insallah bu ay hamıs olursun :)
ay hayırlısıyla inşallah..bu arada birde ilaç verdi. progestan..düşük engellemek içinmiş.kullanan oldumu
ben kullanmadım ama kullananları duydum canım bebeğin rahme tutunmasını sağlıyormuş o ilaç
ama cok erken progestan için? bildiğim kadarıyla gebelik olusru ondan sonra düsük tehlikesi varsa verilir..ama doktorun bi bildiği vardır elbet:)
doktorumdan çok çok memnunum. inşallah beni yanıltmaz
doktorumdan çok çok memnunum. inşallah beni yanıltmaz
deli gibi akıntım var beyaz renkli, bu hamislik belirtisi olabılır mı:)
o akıntı bendede oluyor canım beyaz renkli inş.hamilelik belirtisidir
normalde ben bu akıntıyı iliski sonrası fazla sperm geliyordur diye yorumlardım hep, ama en son iliski 13 ünde olmustu..ya sanırım hamıleyim:)) doktorumu aradım, durumu anlattım,şüpheniz varsa gelin test yapalım dedi, bende bi gün daha beklemeye karar verdim,öyle bi durum varsa en azından hcg değerim yükselsin çıksın kanda diye:))