kendisini çok iyi tanırım.babamın arkadaşının kızı.ankarada yaşıyor olsaydım gidecegim tek doktordu.şanslısın...
canımm bende bu ay ilk kez klomen kullandım... yumurtam kendiliğinden çatlamış çok şükür.. doktor banada progestan verdi günde 3 kere kullanıyorum düşük olmaması ve gebelik varsa bebişin sıkı tutunması için veriyo doktorlar.. sevtap hamdemiri de tanıyorum 2008 yılında ablam tüp bebek tedavisi için gitmişti o doktora... bende yanında gittiğimde gördüm bikaç defa...
kendisini çok iyi tanırım.babamın arkadaşının kızı.ankarada yaşıyor olsaydım gidecegim tek doktordu.şanslısın...
progestan ı günde 1 kez kullanıyorum akşamları. yalnız dr bana vajinadan al demişti. ilaç prospektüsünde ağızdan alınır diyo. aradım baş dönmesi mide bulantııs gibi etkileri oluyomuş onun için vajinadan dedi :44: dün akşam ilk kez kullandım. .
cnm herkesin doktoru farklı şekilde kullanmasını önerebiliyo... daha önceden duymuştum vajinadan kullanıldığını.. ama gerçekten baş dönmesi ve uyku yapıyo bide ben günde 3 tane içiyorum.. umarım emeklerimiz boşa gitmez...
amiiiiiinnnn... İnşallah hepimiz erelim muradımıza...inşallah. hayırlısıyla sağlıklı bir bebişimiz olsun
canım nehaber :)artık dayanamadım bende aşılama tedaçvisine başladım klomen tablet kullanıyorum sende durumlar nasıl...
merhaba...bende aşılama olayına gecyorum.adet olmayı bekliyorum sonrasında başlıyoruz.çapaya gidiyorum.sgk ödesin aşılamayı die
iyi güzelmiş canım bende aşılama için cerrahpaşaya gidiyorum.... cuma ya kontrolüm var yalnız bu kullandığım ilaç yani klomen tablet acayip şişkinlik yapıo bana kilo alıyorum gibi geliyor( acaba kilo yapar mı bu tablet varmı bir bilgin canım :44::44::44::44::44:.... inş. ikimizde ilk aşılamamızda bebişlerin müjdeli haberini alırız ve inş isteyen herkese nasip eder Mevlam...
canım inşallah ilk aşılamanda hamiş kalırsın. benimde bu ay olmazsa aşılamaya geçeceğiz rabbim tez zamanda bizlere de evlat versin inşallah
inşallah canım hepimiz biran evvel kavuşuruz cücüklerimize
iyi güzelmiş canım bende aşılama için cerrahpaşaya gidiyorum.... cuma ya kontrolüm var yalnız bu kullandığım ilaç yani klomen tablet acayip şişkinlik yapıo bana kilo alıyorum gibi geliyor( acaba kilo yapar mı bu tablet varmı bir bilgin canım :44::44::44::44::44:.... inş. ikimizde ilk aşılamamızda bebişlerin müjdeli haberini alırız ve inş isteyen herkese nasip eder Mevlam...
valla olabilr.sonuçta hormon alıyoruz.hormonlar da kilo yapımına müsati oluo.benim aşılamaya daha iki ay var.öncelikle adet olacam sonrasındaki adetimde başlıcaz tedaviye.testleri yineliyorlar.bu arada ben aşılamamı iğne ile isticem.klomenle çok verim alamadım.
iyi akşamlar kimsecikler yok bugün yumurta kontrolüne gittim yumurtam daha büyümemiş 12 mm idi. tembellikten dedi doktor bugün adetin 14. günü bu 3. klomen kullanışım ilk klomende 14. gün 19 mm oldu. 2. klomende 14. gün 14 mm oldu şimdide 14. gün 12 mm olmuş yaa git gide daha da geç büyüyor anlamadım ama adetim klomen kullanalı adet 3-4 gün erkenden de geliyor anlamadım ya
uzun zamandır giremiyordum bende..kelam ve rana bu ay güzel haberlerinizi bekliyorum bakın