Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bende kullandım bu ay sol taraftaki yumurta fazla büyümüş çatlamamış dedi diğerleri kaybolmuş dedi bende nasıl kaybolmuş dedim büyük bi ihtimalle yumurtlamışsındır dedi doktor anlamıyormu yumurtlama olduğunu benim sol taraftakide kistemi dönüşür acaba

inşllh dönüşmez hamilesindir inşllh ama benim kist oluş bidaki adette gittim vajina ultrasyon verdi orda belli oluyo çünki şimdi ilaç verdi bidaki aya adete çagırdı yine bakıcaz klomenmi diyecek yine bilemiyom

kpz cim seninki kist değiiilll..hiç kafana takma, sen yumurtlamışsınn..hayırlısı ile güzel haberlerini de alıcaz..
ben 3 ay üst üste klomen kullandım,sonra iki ay ara verdim.rahim filmi çekildim, simdi rahim filminden sonrakı ikinci ayım,ilk klomenim oluyor..insallah hamısımdır:))

bende ilk defa kullandım bu ay sende yumurtlama sorunumu vardı

hayır aslında yoktu. yani gayet iyi yumurtluyorsun demişlerdi. artık kaliteli olması içinmi verdi ilacı bilemiyorum.

hayırlısıyla inşallah gebe kalırım..ben cuma günü çatlatma iğnesi yaptım sizde yaptınızmı

çatlatma iğnesi yapmamışmıydı sana doktor

bu rahim filmini her klomen kullandıgındamı çektiriyorsun ögrene bilirmiyim benimki bir kaç ay oldu doktor tekrar istermi acaba

bu rahim filmini her klomen kullandıgındamı çektiriyorsun ögrene bilirmiyim benimki bir kaç ay oldu doktor tekrar istermi acaba

yok canım..bir kez çekilir rahim filmi.benim yumoslar iyi gelisti her ay,çatladı kendi kendine ama bebis olmadı..dr da rahim filmi çekelim belki tüpler tıkalıdır dedi.o yüzden çekti..

ay hayırlısıyla inşallah..bu arada birde ilaç verdi. progestan..düşük engellemek içinmiş.kullanan oldumu

Ankara'dayım. doktorumda Sevtap Hamdemir Kılıç

canımm bende bu ay ilk kez klomen kullandım... yumurtam kendiliğinden çatlamış çok şükür.. doktor banada progestan verdi günde 3 kere kullanıyorum düşük olmaması ve gebelik varsa bebişin sıkı tutunması için veriyo doktorlar.. sevtap hamdemiri de tanıyorum 2008 yılında ablam tüp bebek tedavisi için gitmişti o doktora... bende yanında gittiğimde gördüm bikaç defa...

iyi akşamlar kimsecikler yok bugün yumurta kontrolüne gittim yumurtam daha büyümemiş 12 mm idi. tembellikten dedi doktor bugün adetin 14. günü bu 3. klomen kullanışım ilk klomende 14. gün 19 mm oldu. 2. klomende 14. gün 14 mm oldu şimdide 14. gün 12 mm olmuş yaa git gide daha da geç büyüyor anlamadım ama adetim klomen kullanalı adet 3-4 gün erkenden de geliyor anlamadım ya

canım benimde 3. kullanışım bugün bitti klomenim.4gün sonra yumurtam varmı die kontrole gidicem.bakalım hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…