Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

kızlar merhaba bana da yanıt verin lütfen 10 aydır kontrollere gidiyordum dr hep hormon ve vajinal muayne ile savuşturdu beni en son gittiğim dr adetim baya gelmeyince duphaston verdi ve adetin 5. güne klomene başlattı haftaya çagırıp oviterelle iğne yapacakmış hormonlarım normal değerde ama adet kanamalarım düzensiz yumurtalar kalitesiz diyor sizce şansım var mı bu tedavi ile dr pek konuşmuyor bide özel hastane adama güvenemiyorum tecrübesi olan var mı acaba?

mrb kızlar aranıza yeni katıldm kısaca hikayem şu;
ben iki yıllık evliyim ve evliligimin 4.ayı hamile kaldım 15haftalık düsük yaptm daha sonra 2ay korundm 2.adetmde tekrar hamile kaldm 18haftalık dogum yaptm ve bu ayın 22sinde bebegimi kaybedeli 1sene olacak ve acısı halaa içimde yeri dolmadı ve yenisi olmadnda dolmıcak 1senenin yine 3ayı korundm ocak ayında korunmayı bıraktık o aydan beri yani 9aydr ugrasıyorm hamile kalamadm ha sunuda belirteym ocak şubat mart ayları süt hormonum yüksekmiş yani halk tabiriyle sütüm korums ondan hamile kalamamısım nisan ayında hiç adet olamadm mayıs ve haziran ayının kistle gecirdm temmuzda kist için dogum kontrol hapı kullandm temmuzun sonunda sıkıntısız bir sekilde ovalasyon testi yaparak denedk tutmadı bu ayda yumurtlama günümde eşim yanımda yoktu bir hafta var adetime yani bu yda denemiş olmadk acıkcası bunları neden anlattıgıma gelincede ben dogumdan sonra sorunlar yasadıgım için adam akıllı gecen ay denemiş olduk ondan öncede sorunsz ki süt hormonunu saymzsak ocak subat ve mart ayı var yani toplamda 9 ayın 4ayında bebek calısması oldu tutmadı gecen ay doktor hamile kalayım diye klomen yazdı sonra eşim yanımda olmıcak diye önümzdeki ay kullanırsn dedi şimdi benm kafam cok karısık sizce bu ay adet olunca klomene başlamalımıyım yada daha önce sorunsz ve hiçbir yöntm uygulamadn hamile kalmıs biri olarak biraz daha mı kendiligimzden mi deneyelim yumurtamda ve catlamasnda bir sorun yok acıkcası bu sene cok sıkıntılı günler gecirdk strestn hamile kalamdıgımı düşünüyorm yinede Allah bilir tabi klomenide kist yapmasndan korktugum için kullanmak istemiyorm yazdıklarıma bir yorum yapıp biraz içimi rahatlatırsanz cok mutlu olurum

öncelikle geçmiş olsun ne güzel kendiliğinden hamiş kalabiliyorsun bence iyi bir dr muaynesinden geç öncelikle düşüklerin neden kaynaklanmış onu bulsunlar sonra bebiş tedavisine başla Allah yardımcın olsun eğer çok kafana takmıyorsun klomeni bir kaç ay daha ertle derim bol şans

canım pekı yumurta catladıktan sonra kac gun ıcınde dollene bılıyo bılıyomusunuz adetıme daha 1 hafta varrrr yaaa
sabah uyandıgımıda canım ole baklava cektıkı anlatamam bı an dusundum acaba dıyemı ama umutsuzumm

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

ya kızlar bişey sorcam.. bu ay bal-tarçın-çörek otuna başlicaktım ama adetimin 2. günü başlamayı unuttum. bugün 5. günü, böyle geç başlayan oldu mu? sizce yine de başlayayım mı küre?

ya kızlar bişey sorcam.. bu ay bal-tarçın-çörek otuna başlicaktım ama adetimin 2. günü başlamayı unuttum. bugün 5. günü, böyle geç başlayan oldu mu? sizce yine de başlayayım mı küre?

arkadaşım eğer klomen tedavisi görüyorsan sakın sakın kür yapma, bu sitede okudum hem klomen hem bu kürü yapmıştı ölümden döndü, Allah korusun, ikisi de yumurta büyütüyor malum. ben de bu kürü yapmayı düşünüyorum ama şu an bu tedaviyi gördüğümden yapmıyorum hem de çikolata kistlerim var.

kızlar bu ay hepimizin yüzü güler inşallah.. 2 arkadaşımın kahverengi lekesi olmuş İnşallah yerleşme kanamasıdır veeeee bikaç güne ben hamileyiiiim diye yazarsınız... benim pko olduğu için günümü bilemiyorum fakat şöyle söyleyim bugün 15.günüm yumurtam çatladı ve malum günlerde çalışma oldu.. haftaya tatilde olacağımız için sonucu nasıl öğrenirim bilemiyorum.. yanımda gebelik testi götürmeyi düşünüyorum ama pek güvenli olacağını sanmıyorum... umarım tatil dönüşüne kadar kırmızılar gelmez vee dönüşte hayırlı haberi alırım... Rabbim nooolur biz aciz kullarının gönüllerindekini hayırlısıyla kabul eyle.. Bizlerede annelik duygusunu tatmayı nasip eyle...

sözün bittiği yerdeyim arkadaşlar...inanın herşeyin hayırlısını istemek lazımmmış.artık bebeğim olmuyor diye hiç üzülmeyecegım.neden mi?çok eski biir arkadaşımın 2 yaşındaki kızının balkondan düşerek öldüğünü öğrenmiş bulunmaktayım.tv de de gösterdi belki görmüşsünüzdür.arkadaşım tiyatrocuydu.bazı dizilerde de rol almıştı.dünya tatlısı EYLÜL doğduğu ve ismini aldığı bu eylül ayında aramızdan uçuverdi..o artık bir melek..Rabbim hiç birimize kimseye bu acıyı yaşatmasın hoşçakal EYLÜL...

tabikide şansın var klomeni zaten daha sağlıklı daha istenilen boyutta yumoşlar olsunlar diye kullandırıyo doktorlar hem hormonlarında normalmiş senin inş. klomenle bikaç aaya kadar hamile kalırsın cnm

canımm ne güzelki 2 defa kendiliğinden hamile kalmışsın bende iki yıllık evliyim hiç korunmadım hiçde hamile kalmadım bence sen kendiliğinden hamile kaldığını biliyosun aceleniz yoksa 3-4 ay daha kendiliğinden deneyin ama süt hormonunu insanın psikolojiside etkiliyo o yüzden kafanı biraz boşalt rahatlat bi kaç ay daha kendiliğinden denedikten sonra olmassa hızlandırmak için klomen kullanırsın sonuçta sende bi problem yok bide bu düşüklerin sebebini araştırın kesin cnm

coksagol canım cvp veerdigin için evet kendiligindn hamile kalabildim ama bebeklerim yasamadı şimdide üzerndn bir sene gecti korunmasz 9ay gectigi için acıkcası korkuyorm artık hamile kalamamaktn sabretmek ve beklemk cok zor bide kaybettiysen annelik duygusunun yarım kalmasıda olmaması kadar inan zor cünkü benim iki bebegimlede yasıt bebekleri görünce içim kan aglıyor benimkide yasasa bukadar olacaktı yürüyecek anne diyecekti dyorm onlar melek oldu buda bir imtihan herseye ragmen güzelde bir imtihan sonucta onlar cennetlik oldular düşügümün sebebi belli canım rahim agzı yetmezligi bir daha hamile kalırsam 3.ayımda rahme dikiş atılacak hayırlısıyla hamile kalırsam insaallah bundn sonrası güzel olur kafama takmıyorm desem yalan olur ama klomenede baslamayı cok istedigimi söyleyemem hayırlısı insaallah sende bir an önce hayırlısıyla hamile kalırsn

coksagol canım cvp veerdigin için evet kendiligindn hamile kalabildim ama bebeklerim yasamadı şimdide üzerndn bir sene gecti korunmasz 9ay gectigi için acıkcası korkuyorm artık hamile kalamamaktn sabretmek ve beklemk cok zor bide kaybettiysen annelik duygusunun yarım kalmasıda olmaması kadar inan zor cünkü benim iki bebegimlede yasıt bebekleri görünce içim kan aglıyor benimkide yasasa bukadar olacaktı yürüyecek anne diyecekti diyorm onlar melek oldu buda bir imtihan herseye ragmen güzelde bir imtihan sonucta onlar cennetlik oldular kafama takmıyorm desem yalan olur dedigin gibi zaten süt hormonu strestn cıkan bir hormonmus elimde degil işte normaldede herseyi kafaya takan bir insan oldugum için cocuk meselesinide 2kat kafaya takıyorm düşük sebeplerm beli canm zaten belli olmadn bir daha bebek düşünemzdm kan tahlillerimi hepsini yaptırdm tedavm zaten hamile kalınca olacagndan hemen bebek istedm acıkcası normal yollla hamile kaldıgım içinde klomene baslamayı cok istedigimi söyleyemem hayırlısı insaallah sende bir an önce hayırlısıyla hamile kalırsn

tabikide şansın var klomeni zaten daha sağlıklı daha istenilen boyutta yumoşlar olsunlar diye kullandırıyo doktorlar hem hormonlarında normalmiş senin inş. klomenle bikaç aaya kadar hamile kalırsın cnm

yanıt verdiğiniz için çok teşekür ederim inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür hayırla sağlıkla bebişler nasip eder.

efulim o zaman sen kafayı rahat bırakıyorsun ve moralini yüksek tutarak olcagına inanıyorsun inşallah Rabbim yüzümüze bakacak selam ve dua ile kalın inşallah.

11 eylülde yumurtam çatlamıstı.15 inde kahverengi leke geldi. bugün 3 gün geçti lekenin üzerinden, kan testi yaptırcaktım.ama internette yumurtlama tarıhının üzerinden 10 gün geçince kan tahlılı yaptırın en erken diyor.
yani bana 21 eylülü bekle dıyor

merhaba arkadaşlar benimde bi sorum olacaktı bende 10 aydır korunmuyorum fakat hamile kalamadım bendede eşimdede hiç bi sorun yok dedi doktorlar bu ay klomen kullandım ve doktor 4 5 yumurta olduğunu bu yüzden çatlatma iğnesi yapmayacağını söyledi çünkü çoğul gebelik olur diye gün aşırı ilişki önerdi bugün tekrar kontrole gittim sol taraftaki yumurta fazla büyümüş digerleri kaybolmuş dedi bende büyük bi ihtimalle yumurtlamışsın dedi ben anlamadım şimdi yumurtlama oldumu başka türlü nasıl kaybolur yumurtalar

canım yumurtlama demek, büyüyen yumurtanın etrafındaki zarı yırtıp tüplere atılması demek, zaten yumurtlama olunca yumurtanın seklı değisiyor, yuvarlak olmuyor..doktorun anlması lazımda yumurtlayıp yumurtlamadığını.. eğer yumurtlamıssan 2 güne bir düzenli iliski yapın gerçi yumurta 12-24 saat arası yasıomus ama bana da doktorum adete kadar 10 gün boyunca 2 güne 1 iliski önerdi.. ben artık bıraktım 24 eylül bat.bide lekelenmem olunca hamısımdır belki, iliskiyle bebeğe bise olur dıye yapmıom

slm kızlar benimde bi sorum olacaktı bende bu ay klomen kullandım 4 5 yumurtam olduğunu bu yüzden çoğul gebelik olmasın diye çatlatma iğnesi yapmadı doktor bu gün tekrar doktora gittim sol taraftaki yumurtam fazla büyümüş çatlamamış diğerleri kaybolmuş büyük bi ihtimalle yumurtlamışsın dedi ben anlamdım şimdi yumurtladım mı yoksa başka türlü nasıl kaybolur yumurtalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…