Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

ya çççok enteran benimde başıma aynı şey geldi şimdi....hayırlısı çok az kahverengi leke geldi şaşırdım adet günümede çok var.[26 EYLÜL GİBİ].ayın 12sinde gittim doktora 15mm ve 8 mm boyunda iki yumurta vardı kistin yanı sıra??? yerleşme kanaması adete yaKIN olmazmıydı????????????????
Allah'ım hakkımızda hayırlı olanı elbet biliyorsun...Sana adayacağımız salih evlatla lutfet..Zekeriyya aleyhisselam gibi dua ediyoruz sen dualarımızı kabul eyle..amin amin

canım ben doktora 11 inde gittiğimde yumurtam çatlamıstı.o gün iliski de oldu.üzerinden 4 gün geçti. bildiğim kadarıyla döllenen yumurta 4-5 günde tüplerden rahme geliyor ve tutunuyor.o sırada kılcal damara denk gelirse pembe ya da kahverengi bi akıntı oluyormus..o yüzden çok ümitlendim..pazartesi doktora gidip durumu anlatmayı planlıyorum..
insallah ikimizinde göbüsleri doludur
bide yerlesme kanaması adetten yakkalısk 1 hafta önce oluyormus.benim 9 gün var adete.senin kaç gün var? bide leke çok azdı 1 çay kasığı kadar

selam kızlar iyi akşamlar aranızda hiç rahim filmi çektiren varmı bugun doktora gittiğimde rahim filmi istedi. doktora sordum öyle pek ağrılı değildir anlık birşey dedi. inr den eski sohbetlere baktığımda çok ağrılı çok acı hissettikleri yazıyor okyunca moralim bozulmadı değil:18: aranızda hiç çektiren varmı?

a.slm iyi akşamlar canım ben şubat ayında çektirdim. çok çok ağrılı değil normalde adet zamanı kasıklarımız ağrırya onun gibi biraz daha karın kısmına yayılılor sıvı dolaşırken ama anlık sadece işlem yapılırken o acıyı hissediyorsun masadan kalktığına biraz ağrı oluyo ve daha sonra geçiyor 2-3 gün çok az kasıklarda ağrı hissedebilirsin olmayabilirde.. doktorun senden ne için istedi filmi ne kadar süredir gebe kalamadın

kızlar banada cevap verın lutfen galıba bu ayım bosa gectııı ya gecen cumartesı catlatm ıgnemı vuruldum sadece ogun ve pazar gunu ılıskı oldu snrası olmadı ılışkbugun ılışkı olmayalı bugun altı gun oldu acaba sansım varmıdır dahaaa(((

canım tabiki şansın var iğneyi vurduktan sonra olmuşya inşallah döllenme de olmuştur sen gene devam et bence geç döllenme falan da olabilir bat gelene kadar gün aşırı devam sen çalış rabbim inşallah verir

selam kızlar 23 ağustosta çatlatma iğnemi olduktan sonra tam 17.gün malesef regl oldum .umudum artık eylül ayı dr. tekrar klomen başlattı bu sefer günde 3 tane içiyorum ve bu klomeni üçüncü kez kullanışım .dr bu kezde olmazsa ya aşılama yada tüp bebek dedi,moralim iyice bozuldu halbuki dr dediği günlerde çalışmada yaptık iki yumurtam vardı ikiside çatlamış.eeee ozaman neden hamile kalamadım ben kocabir soru işareti kafayı yicem yaa.sizce neden hamile kalamamış olabilirim lütfen yorumlarınızı bekliyorum... :26:

canm eğer bu ay olmadıysa (24 eylülde belli olacak) bende seninle aynı durumdayım.yumurtam gelismis catlamıstı.gün asırı iliski de oldu..
doktor bize şöyle dedi, bazı çiftlerin yumurta ve sperm karşılaşıyor fakat birbirini dölleyemiyor, tüp bebek en iyi çare olabiliri dedi.. bizi tüp bebeğe alıştırıyor sanki.çünkü 1 yıl oldu korunmayı bırakalı..

merhaba, rahim filmi nerede çektireceksin bilmiyorum ama ist.da isen radyomarda çektirip de acı çekeni ne duydum ne gördüm ve ben de bunlardan biriyim :) normal muayeneden bile daha kolay geçti. 1-2 dk sürdü ve hiç ama hiç acımadı. inşallah senin de acımaz ve temiz çıkar arkadaşım...

zamanı değil demekki ... herşeyde var bi hayır..Olmadı diye sızlandığın duaya gün gelir olmadı diye şükredersin diyor Şemsi Tebrizi.......ALLAH ım Sen hayırlı olanı lutfedersin elbette..sana teslim olduk sabrediyoruz Ya Rabb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…