- 25 Mart 2010
- 141
- 3
nerde oturuyorsun canım doktorunun adı ney
Ankara'dayım. doktorumda Sevtap Hamdemir Kılıç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde oturuyorsun canım doktorunun adı ney
ne zamandan beri kullanıyorsun klomen
ilk kez kullandım bu ay
ilk kez kullandım bu ay
bende kullandım bu ay sol taraftaki yumurta fazla büyümüş çatlamamış dedi diğerleri kaybolmuş dedi bende nasıl kaybolmuş dedim büyük bi ihtimalle yumurtlamışsındır dedi doktor anlamıyormu yumurtlama olduğunu benim sol taraftakide kistemi dönüşür acabaöncelikle mrb inşllh hamilesindir bende klomen kullandım aynı şeyleri yaşadım sizin belirtiler aynen bendede oldu günümde ongün geçti ümitlenmiştim ama malasef kist varmış yumurta çatlamayınca kiste dönüyormuş
bende kullandım bu ay sol taraftaki yumurta fazla büyümüş çatlamamış dedi diğerleri kaybolmuş dedi bende nasıl kaybolmuş dedim büyük bi ihtimalle yumurtlamışsındır dedi doktor anlamıyormu yumurtlama olduğunu benim sol taraftakide kistemi dönüşür acaba
bende ilk defa kullandım bu ay sende yumurtlama sorunumu vardı
öncelikle mrb inşllh hamilesindir bende klomen kullandım aynı şeyleri yaşadım sizin belirtiler aynen bendede oldu günümde ongün geçti ümitlenmiştim ama malasef kist varmış yumurta çatlamayınca kiste dönüyormuş
inşllh dönüşmez hamilesindir inşllh ama benim kist oluş bidaki adette gittim vajina ultrasyon verdi orda belli oluyo çünki şimdi ilaç verdi bidaki aya adete çagırdı yine bakıcaz klomenmi diyecek yine bilemiyom
çatlatma iğnesi yapmamışmıydı sana doktor
kpz cim seninki kist değiiilll..hiç kafana takma, sen yumurtlamışsınn..hayırlısı ile güzel haberlerini de alıcaz..
ben 3 ay üst üste klomen kullandım,sonra iki ay ara verdim.rahim filmi çekildim, simdi rahim filminden sonrakı ikinci ayım,ilk klomenim oluyor..insallah hamısımdır:))
hayır yapmadı bilmiyorum iynedemi yapılıyo
bu rahim filmini her klomen kullandıgındamı çektiriyorsun ögrene bilirmiyim benimki bir kaç ay oldu doktor tekrar istermi acaba
ay hayırlısıyla inşallah..bu arada birde ilaç verdi. progestan..düşük engellemek içinmiş.kullanan oldumu