Klomen ve Çatlatma İğnesiyle Hamileyim Diyenler ???

Amiiinn canım tabiki herşeyin hayırlısı..allahım evladında hayırlısını nasip etsin hepimize.. senin yumurtalarda problem varmı benimki gelişmiyor sanırım tembelleşmiş

Canım bende de tembellik var pko görünümlü adet olmayı bekliyorum sonra doktor ne derse o yolda devam edeceğiz

Merhaba arkadaslar,1ay once klomen kullandim ama hamile kalamadim,3yumurtam olgunlasmis olmasina rağmen,şunu belirteyim klomen kilo aldiriyor,ekim ayinin sonlarina dogru asilama yapriracam,insallah tedavi uzun surmeden bebislerimize kavusuruz

Merhaba arkadaslar,1ay once klomen kullandim ama hamile kalamadim,3yumurtam olgunlasmis olmasina rağmen,şunu belirteyim klomen kilo aldiriyor,ekim ayinin sonlarina dogru asilama yapriracam,insallah tedavi uzun surmeden bebislerimize kavusuruz
Canım 3 ay klomen tedavisinden sonra yapmiyorlarmi aşılamayı ben öyle yapıcam..klomen kullandım olmadi bu ay adet olmayi bekliyorum rahim filmi cekilecek sonra sanırım asılama olacak

Doktorum zaman kaybi dedi bu ay uapacak asilamayi,2kimyasal gebelik gecirdim,rahim filmi cektirmistim sorun cikmadi şükür,sorun yok yani ne bende ne de esimde,klomen kullandiktan sonra iyi kilo aldimbilginiz olsun kızlar

merhaba arkadaşlar; ben 1 yıllık evliyim hiç korunmadım. ama çocuğum olmuyor. dr. gittim hiçbir sorun yok dedi folbiol verdi ve adetinin 2 veya 3. günü gel alttan muayne edeceğini söyledi büyük bi ihtimal klomen verecek. allah herkese hayırlı evlat nasip etsin. gerçekten insan kendini çok mahçup hissediyor. insan takmamaya çalışıyor ama inanın aklımdan 1 an olsun çıkmıyor

Merhaba canım stres yapma en önemlisi bu ben ikinciyi istiyorum ama 1 yıldır olmadı hakkımızda hayırlısı inşallahh...birinci hemen oldu benim fakat ikinci uğraştırıyor

merhaba kızlar bende de pko var 1 yıllık evliyim 9aydır bebek düşünüyorum..ilk klomen günde 1 doz haziranda kullandım 1 yumurta oldu..şimdi de 2doz klomen kullandım ptesi çatlatma iğnemi oldum beklemedeyim hayırlısı..inşallah bu ay güzel haberler alırız

arkadaşlar merhaba ben cuma günü doktoruma gittim klomen başladık ama günde 2 doz başladık bu normal mi ilk defa kullanıyorum klomen.

arkadaşlar merhaba ben cuma günü doktoruma gittim klomen başladık ama günde 2 doz başladık bu normal mi ilk defa kullanıyorum klomen.
evet canım normalde günde 2 tane 5 gün kullanılıyor bazen duruma göre doktorlar günde 3 e de çıkarabiliyor hayırlı olsun tedavi sürecin canım inşallah çok bekletmez gelir bebişin sağlıkla

saol canım . allah herkese nasip eder inşallah. bide bişey sorucam belki siz bilirsiniz. 17sinde gidicem yumurta oluşmuşmu diye bakılacak acaba alttan mı muayne edecek yoksa ultrasyonla mu muayne oluyor?

tskederim canım devlet karşılamıyor dimi.birde birsey daha soracağım 10gun içerisinde 2 kez Dr a gidilir se 2 ci de para odenmiyor diye duydum doğrumu aceba
Rapor falan çıkması gerekiyormuş devletin karşılaması için..hastaneyede göre değişir bence ama çoğu öZel hastanede öyle.10 gün içerisinde olursa kontrol diye geçiyor ama gittiğin günü de sayıyorlar

ben özel hastahaneye gidiyorum yumurta takibim yapılıyor bugün gittim çarşamba sabah gel dedi.ödemem ozaman dimi.75tl az değil yani muayene ücreti

Ben randevu almadım.çünkü bu hafta dolu.beni araya alacak.çarşamba sabah gel dedi girişini yaptır dedi.bugün 14.gün

ben özel hastahaneye gidiyorum yumurta takibim yapılıyor bugün gittim çarşamba sabah gel dedi.ödemem ozaman dimi.75tl az değil yani muayene ücreti
Ovitrelle 74 tl ben choriomon 5000 alıyorum 42 tl ayrıca özelde 10 gün kontrol olarak geçiyo ücretsiz genelde

Ovitrelle 74 tl ben choriomon 5000 alıyorum 42 tl ayrıca özelde 10 gün kontrol olarak geçiyo ücretsiz genelde
tskederim ben bu ay ilk defa klomen kullandım.3 dusugum var ve bu ay hemen hamile kalmam için drum verdi.bugün 14.gün 12mm lik 2 tane yumurtam varmış gelişen.32 günde bir adet oluyorum.çarşamba sabah gel alttan muayene dedi.catlatma ignesi verebilirim dedi.12mm buyurmu kendiliginden ve catlarmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…