Amiiinn canım tabiki herşeyin hayırlısı..allahım evladında hayırlısını nasip etsin hepimize.. senin yumurtalarda problem varmı benimki gelişmiyor sanırım tembelleşmiş
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşim..inşallah en kısa zamanda hamile haberini alırız..Canım bende de tembellik var pko görünümlü adet olmayı bekliyorum sonra doktor ne derse o yolda devam edeceğiz
Canım 3 ay klomen tedavisinden sonra yapmiyorlarmi aşılamayı ben öyle yapıcam..klomen kullandım olmadi bu ay adet olmayi bekliyorum rahim filmi cekilecek sonra sanırım asılama olacakMerhaba arkadaslar,1ay once klomen kullandim ama hamile kalamadim,3yumurtam olgunlasmis olmasina rağmen,şunu belirteyim klomen kilo aldiriyor,ekim ayinin sonlarina dogru asilama yapriracam,insallah tedavi uzun surmeden bebislerimize kavusuruz
Merhaba canım stres yapma en önemlisi bu ben ikinciyi istiyorum ama 1 yıldır olmadı hakkımızda hayırlısı inşallahh...birinci hemen oldu benim fakat ikinci uğraştırıyormerhaba arkadaşlar; ben 1 yıllık evliyim hiç korunmadım. ama çocuğum olmuyor. dr. gittim hiçbir sorun yok dedi folbiol verdi ve adetinin 2 veya 3. günü gel alttan muayne edeceğini söyledi büyük bi ihtimal klomen verecek. allah herkese hayırlı evlat nasip etsin. gerçekten insan kendini çok mahçup hissediyor. insan takmamaya çalışıyor ama inanın aklımdan 1 an olsun çıkmıyor
evet canım normalde günde 2 tane 5 gün kullanılıyor bazen duruma göre doktorlar günde 3 e de çıkarabiliyor hayırlı olsun tedavi sürecin canım inşallah çok bekletmez gelir bebişin sağlıklaarkadaşlar merhaba ben cuma günü doktoruma gittim klomen başladık ama günde 2 doz başladık bu normal mi ilk defa kullanıyorum klomen.
Ovitrelle 74 tlArkadaslar catlatma ignesi ücreti nekadar
tskederim canım devlet karşılamıyor dimi.birde birsey daha soracağım 10gun içerisinde 2 kez Dr a gidilir se 2 ci de para odenmiyor diye duydum doğrumu acebaOvitrelle 74 tl
Rapor falan çıkması gerekiyormuş devletin karşılaması için..hastaneyede göre değişir bence ama çoğu öZel hastanede öyle.10 gün içerisinde olursa kontrol diye geçiyor ama gittiğin günü de sayıyorlartskederim canım devlet karşılamıyor dimi.birde birsey daha soracağım 10gun içerisinde 2 kez Dr a gidilir se 2 ci de para odenmiyor diye duydum doğrumu aceba
ben özel hastahaneye gidiyorum yumurta takibim yapılıyor bugün gittim çarşamba sabah gel dedi.ödemem ozaman dimi.75tl az değil yani muayene ücretiRapor falan çıkması gerekiyormuş devletin karşılaması için..hastaneyede göre değişir bence ama çoğu öZel hastanede öyle.10 gün içerisinde olursa kontrol diye geçiyor ama gittiğin günü de sayıyorlar
Ödemezsin ama zaten randevu almadın mı tekrar orda Söylüyorlar..bi de kaçıncı gününben özel hastahaneye gidiyorum yumurta takibim yapılıyor bugün gittim çarşamba sabah gel dedi.ödemem ozaman dimi.75tl az değil yani muayene ücreti
Ovitrelle 74 tl ben choriomon 5000 alıyorum 42 tl ayrıca özelde 10 gün kontrol olarak geçiyo ücretsiz geneldeben özel hastahaneye gidiyorum yumurta takibim yapılıyor bugün gittim çarşamba sabah gel dedi.ödemem ozaman dimi.75tl az değil yani muayene ücreti
tskederim ben bu ay ilk defa klomen kullandım.3 dusugum var ve bu ay hemen hamile kalmam için drum verdi.bugün 14.gün 12mm lik 2 tane yumurtam varmış gelişen.32 günde bir adet oluyorum.çarşamba sabah gel alttan muayene dedi.catlatma ignesi verebilirim dedi.12mm buyurmu kendiliginden ve catlarmikiOvitrelle 74 tl ben choriomon 5000 alıyorum 42 tl ayrıca özelde 10 gün kontrol olarak geçiyo ücretsiz genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?