Hiç duymadım varmı öyle bsy acaba ?kızlar duydunuz mu bebeğin tutunması için ananas yemek gerekmiş ???
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım. Hakkında hayırlısı olsun her gunu degerlendirin. Doktor bana hergün iliski demisti. Yumurtlama gününden sonra iliskiyi bırakın. Bakalim aksam 6 buçukta randevu var heyecanla bekliyorum. İnşallah canimİnşallah görülür senin kese de canım pıhtılaşma bozujlugindan pek Bsy olmaz sadece sürekli ilaç kullanmak gerekebilir
Insalalh bu ay olur ya bakalım canımİnşallah olumlu sonuç alırsın canım. Hakkında hayırlısı olsun her gunu degerlendirin. Doktor bana hergün iliski demisti. Yumurtlama gününden sonra iliskiyi bırakın. Bakalim aksam 6 buçukta randevu var heyecanla bekliyorum. İnşallah canim
Evet duymuştum ben de ananas hamile kalmaya da yardımcı oluyormus denemedim hiç ama :)kızlar duydunuz mu bebeğin tutunması için ananas yemek gerekmiş ???
Hım denesek mi acaba ?Evet duymuştum ben de ananas hamile kalmaya da yardımcı oluyormus denemedim hiç ama :)
Tamam canım yazarım benim doktor prof. Hergün ilişki dedi ödev veriyorum dediInsalalh bu ay olur ya bakalım canım
İki gün dedi bugün gittiğimde progestan da başladık ise yarar inşallah
Git gel doktora yaz merak ettim bak :)))
Bu ay da tutmazsa denerim olmadı az kaldı reglime :)Hım denesek mi acaba ?
Aminn canım benim hamilelerin duası kabul olurmuş çok teşekkür ederim..Amiin. İnşallah çok beklemeden kavuşursun yavruna.
Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah hep sorunsuz devam eder darısı kalbini duymaya :)Kızlar mimnacik kesemizi gördük 7 mm dedi doktor clexane igne verdi coraspirin ve vajina icin progestan. Onu önlem amacli verdi ilk ignemi vurdum. Bakalim nasip.
Allah razı olsun canım amiiin inşallah hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkesr versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Bayramdan sonra bakalım kalp atışı için çağırdı cumartesi bir daha gidicez ikiz olmasindan suphelendi. Bakalim nasip. Klomenin faydalari :)))Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah hep sorunsuz devam eder darısı kalbini duymaya :)
Oyyy çok sevindim canımmm... sağlıkla kucağına aldığın günleride gör inşallahh..böyle hamiş haberleri nasıl gızel umut veriyor insana,tebrik ederim çokkKızlar mimnacik kesemizi gördük 7 mm dedi doktor clexane igne verdi coraspirin ve vajina icin progestan. Onu önlem amacli verdi ilk ignemi vurdum. Bakalim nasip.
Coook sağol canım Allah isteyen herkese versin herkesin kucağını doldursun inşallah. 4 yıllık sevincimiz 4 yıllık sabrımız sağlıkla gelir inşallah.Oyyy çok sevindim canımmm... sağlıkla kucağına aldığın günleride gör inşallahh..böyle hamiş haberleri nasıl gızel umut veriyor insana,tebrik ederim çokk
Amin cnm bu kadar beklemenin sonucunda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olsun inşallahh..Coook sağol canım Allah isteyen herkese versin herkesin kucağını doldursun inşallah. 4 yıllık sevincimiz 4 yıllık sabrımız sağlıkla gelir inşallah.
Amiiiin canım inşallah nasipte ne varsa oAmin cnm bu kadar beklemenin sonucunda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olsun inşallahh..
Merhaba adet tarihiniz ne Zaman onla da alakalı olabilir ben geçen ay 15. Gün olmuştum mesela battan 4gün önce gelmişti reglim belki test yapsan çıkar aslındaHepinize merhabalar, sayfada yeniyim. Son regl tarihim 8 ağustos. 18 in de de çatlatma iğnesi oldum. Bugün 17. gün. İçimde bir umut... ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. Henüz test yapmadım, açıkçası korkuyorum yapmaya... illa iğneden sonraki 14-15 gün regl olunuyormu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?