Klomen ve Çatlatma İğnesiyle Hamileyim Diyenler ???

İnşallah görülür senin kese de canım pıhtılaşma bozujlugindan pek Bsy olmaz sadece sürekli ilaç kullanmak gerekebilir
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım. Hakkında hayırlısı olsun her gunu degerlendirin. Doktor bana hergün iliski demisti. Yumurtlama gününden sonra iliskiyi bırakın. Bakalim aksam 6 buçukta randevu var heyecanla bekliyorum. İnşallah canim

Insalalh bu ay olur ya bakalım canım
İki gün dedi bugün gittiğimde progestan da başladık ise yarar inşallah
Git gel doktora yaz merak ettim bak :)))

sadece ovulasyondan sonra günde bir parça 5 gün yenilecekmiş yada transferin ertesi günü

Kızlar mimnacik kesemizi gördük 7 mm dedi doktor clexane igne verdi coraspirin ve vajina icin progestan. Onu önlem amacli verdi ilk ignemi vurdum. Bakalim nasip.

Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah hep sorunsuz devam eder darısı kalbini duymaya :)
Allah razı olsun canım amiiin inşallah hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkesr versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Bayramdan sonra bakalım kalp atışı için çağırdı cumartesi bir daha gidicez ikiz olmasindan suphelendi. Bakalim nasip. Klomenin faydalari :)))

Kızlar mimnacik kesemizi gördük 7 mm dedi doktor clexane igne verdi coraspirin ve vajina icin progestan. Onu önlem amacli verdi ilk ignemi vurdum. Bakalim nasip.
Oyyy çok sevindim canımmm... sağlıkla kucağına aldığın günleride gör inşallahh..böyle hamiş haberleri nasıl gızel umut veriyor insana,tebrik ederim çokk

Oyyy çok sevindim canımmm... sağlıkla kucağına aldığın günleride gör inşallahh..böyle hamiş haberleri nasıl gızel umut veriyor insana,tebrik ederim çokk
Coook sağol canım Allah isteyen herkese versin herkesin kucağını doldursun inşallah. 4 yıllık sevincimiz 4 yıllık sabrımız sağlıkla gelir inşallah.

ALINTI...

KIZLAR ARA SIRA DUA PAYLAŞMAYA ÇALIŞIYORUM SONUÇTA YER GÖK DUA...

Merhaba hanımlar,yıllar önce denediğim,dilediğim ve dileğim gerçeğe dönüşünce de unuttuğum -unutturan da Allah ,hatırlatan da- bi tesbihden bahsetmek istiyorum size..Evlendiğimde 2 yıl çocuğum olmadı..Doktor sağlık açısından bi sorun yok demesine rağmen..Nerden duydum kimden öğrendim hatırlamıyorum "dön elham" diye bi tesbihden haberdar olunca bir ramazan günü bu tesbihi çekmeye başladım ve bayrama kadarda bitirdim..Bayramdan çok kısa bi süre sonra hamile olduğumu öğrendim..Duaları çokca kabul eden mevlam benim duamı da kabul etmişti.Şükürler olsun O'na..Hatırladığım gibi sizinle paylaşmak istedim..Denemekle dilemekle ne kaybedersiniz? Ama bir de kabul olursa muradınızı kucağınızda bulabilirsiniz..Yeter ki herşeye güç yetiren Rabbimden dileyin..İnşaallah mevlam dualarınızı kabul eder..

Gelelim tesbihin nasıl çekileceğine..Bunun için size gerekli olan şeyler önce güçlü bir inanç,,Çünkü olmayacağına inandığınız bişey için yeterince güçlü dua edemezsiniz..Önce kabul olacağına inanınız..sonra bir tesbih,küçük bi parça ip ya da kurdele ile iki farklı boyda çengelli iğne..İp ya da kurdele parçasını tesbihin imamesi ile ilk boncuğunun arasına bağlayın ki ; başladığınız yeri ve gideceğiniz yönü şaşırmayın..Şimdi kalkıp güzelce abdest alın-bu tesbihi abdestli çekmenizi tevsiye ederim- Allah rızası için 2 rekat namaz kılın,namazınızın ardından dileğinizi,muradınızı Rabbimden dileyin.Sonra dileğinizin kabul olması için dilek tesbihi çekmeye niyet edin..

Hani ip bağlamıştınız ya,o ipin yanındaki boncuğa euzu besmele çekerek bir fatiha suresi okuyarak tesbihe başlayın...(Sonrasında besmele ile devam edebilirsiniz.).Aynı boncuğa bir tane daha fatiha suresi,sonra ikinci boncuğa..ikinci boncukdan sonra tekrar başa dönüp birinci ikinci ve üçüncü boncuğa fatiha suresi..sonra tekrar başa dönüp,birinci ikinci ve üçüncü ve dördüncüye..Yani bi boncuktan diğerine geçerken hep başa döneceksiniz..Bunun için adı "dön elham"..Elham halk arasında fatiha suresinin adı..Çekerken hep başa dönüldüğü için adına "dön elham" denmiş..

İğnelerin işi ne diyosanız anlatayım..Bu tesbih uzun sürecek bi tesbih. İğneler "acaba nerde kalmıştım" diye düşünmekten sizi kurtaracak can simitleri..:) Diyelimki sekizinci boncuğa kadar okudunuz ocakda yemeğinize bakacaksınız ya da biraz dinleneceksiniz,büyükce olan iğneyi son okuduğunuz boncuğa takın ve gönül rahatlığıyla yemeğinize bakın..Yemeğinizi hallettiniz ve hala abdestlisiniz diyelim..Zamanınız da var,tekrar euzu besmele ile bıraktığınız yerden devam edeceksiniz....( tesbihe her oturuşunuzda ilk fatihayı euzu besmelei ile okuyun)..sekizinci boncukda kalmıştınız hani..dokuzuncu boncuğa geçmek için en başa döndünüz..beşinci boncukdasınız diyelim telefonunuz çaldı,bakmanız gerek..Hemen daha küçük olan iğneyi son okuduğunuz boncuğa takıp telefonunuza bakabilirsiniz..Yani iğneler size nerede kaldığınızı hatırlatacak..

99.boncuğa geldiniz diyelim,son fatihanızı okuyup tekrar Allah rızası için 2 rekat namaz kılın,ardından Rabbimden dileğinizi dileyin..Umut ederek bekleyin sonrasında..Rabbim inşaallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ..

"Bu tesih uzun sürecek,şunu eş dostla beşer onar paylaşıp çekelim de çabuk bitsin." demeyin..Azmedin,bulduğunuz her fırsatı değerlendirin..Kendiniz başlayın kendiniz bitirin..Haa başkaları sizin için dileyip başlarlar ve bitirirler orası ayrı..

Uzun oldu farkındayım..Zamanınızı aldıysam hakkınızı helal edin..Hatırlayınca sizlerle paylaşmak istedim hemen..Umulur ki belki birilerinin mutluluğuna vesile olurum..Aklınıza takılabilecekleri açıklamaya çalıştım..Yine yardımcı olabilirim elimden geldiğince..İnternete çok sık giremiyorum,sorularınıza hemen cevap veremesem de bulduğum ilk fırsatı cevaplarım memnuniyetle..:)

Okuyabildiğiniz kadar okuyun..tekrar başa dönüş şöyle..ilk boncuğa okudunuz diyelim..ikinci boncuğa geçmeden ilk boncuğa tekrar okuyacaksınız..üçüncü boncuğa geçerken de, önce birinciye sonra ikinciye sonrada üçüncüye okuyacaksınız..dördüncüye geçerkende ,birinci ikinci üçüncü boncuğa okuduktan sonra dördüncüye...yani son boncuğa dek hep başa dönüp sırayla okuyacaksınız..

Hepinize merhabalar, sayfada yeniyim. Son regl tarihim 8 ağustos. 18 in de de çatlatma iğnesi oldum. Bugün 17. gün. İçimde bir umut... ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. Henüz test yapmadım, açıkçası korkuyorum yapmaya... illa iğneden sonraki 14-15 gün regl olunuyormu...

Merhaba adet tarihiniz ne Zaman onla da alakalı olabilir ben geçen ay 15. Gün olmuştum mesela battan 4gün önce gelmişti reglim belki test yapsan çıkar aslında

Normalde 6 eylül de olmam gerekiyor. Ama okuduklarım kafamı karıştırdı. Sanki iğneden sonraki 14 ve 15. günler baz alınmış hep. Beklemedeyim, bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…