• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve Çatlatma İğnesiyle Hamileyim Diyenler ???

tskederim ben bu ay ilk defa klomen kullandım.3 dusugum var ve bu ay hemen hamile kalmam için drum verdi.bugün 14.gün 12mm lik 2 tane yumurtam varmış gelişen.32 günde bir adet oluyorum.çarşamba sabah gel alttan muayene dedi.catlatma ignesi verebilirim dedi.12mm buyurmu kendiliginden ve catlarmiki
Yani doktorun takibi önemli kendi çatlar derse bekler büyük ihtimal iğne verir ama sen akşamları bi kase yoğurda bi kaşık çörek otu karıştır ye ben fayda görmüştüm buyutuyo yumurtaları

Yani doktorun takibi önemli kendi çatlar derse bekler büyük ihtimal iğne verir ama sen akşamları bi kase yoğurda bi kaşık çörek otu karıştır ye ben fayda görmüştüm buyutuyo yumurtaları
bende 4 gündür sabahları aç karnına corek otu yağı ve bal yiyorum

tskederim ben bu ay ilk defa klomen kullandım.3 dusugum var ve bu ay hemen hamile kalmam için drum verdi.bugün 14.gün 12mm lik 2 tane yumurtam varmış gelişen.32 günde bir adet oluyorum.çarşamba sabah gel alttan muayene dedi.catlatma ignesi verebilirim dedi.12mm buyurmu kendiliginden ve catlarmiki
Büyür canım ama bence garanti olsun iğne de vurul

Merhaba kızlar bizde 15 aydır deniyoruz ama sonuç alamadık 3 ay önce klomen kullandım işe yaramadı bu ay yine denedik yanında çatlatma iğnesi verdi doktor yarım saat sonra vurulucam inşallah bu ay güzel sonuç alırız

ınsallah aminnn.Kafayı da takmak istemiyorum ama planlı planlı oluyor hersey takmamak imkansız...

Merhaba kızlar.perşembe catlatma ignesi oldum.dün akşam 10da ilişki olmasi gerekiyordu.misafir geldi yatılı.4.5 a kadarda okey oynadılar sabaha kadar.ilişki olmadı...yumurtam da 19.günüm catlamadi.çünkü hiç o kaygan sıvı gelmedi.çok sancim var ama.kasikkarimda

Bende bu ay klomen kullandim bakalim biri16 biri18mm olan iki yumurtam oldugunu soyledi doktorum ikiz olma sansi yuksekmis.bati bekliyorum 22ekim yani hakkimizda hayirlisi

Kızlar ben pko var bir yil korunmadik son uç ay klomen kullandım olmadı dördüncü ay babam hastalandı ara verdim bir ay içinde bir kere birlikte olduk oda yumurtlama zamanım değildi. Babamı kaybettiğim gün hamile olduğumu öğrendim stres zirvedeydi hiç iyi beslenmedim çok sigara içtim şimdi 8 haftalık hamileyim bebeğin kalbini duydum bir sorun yok allaha şükür demek istediğim sakın üzülmeyin allaha dua edin her şeyin vakti zamanı var derler ya doğru allah isteyen herkese nasip etsin inşallah umudunuzu kaybetmeyin

Kızlar bugün çatlatma iğnemin 12. Günü yaklaşık 4-5 gündür çok fazla akıntım geliyo arada da kasık sancım oluyo başından böyle bişey geçen var mı umutlanmalı mıyım yoksa iğneden midir

26 si adet günüm ama kasiklarim çok ağrıyor gogsumde öyle.sık idrara çıkmaya başladım.ayaklarım Üşüyor.halsizim.ilaçtan sanırım.çünkü igneden sonra ilişkiyi 2 gün kacirdik.ve catladimi onu bile bilmiyorum.14 15 16 mm lik 3 yumurtam vardı en son

Bugün iğnenin 13. günü idrar testinde çıkar mı şuan

Idrarda cikmasi icin adetinin gecmesi gerekir.benadetim gecmeden 2 defa yaptim cikmadi ama şu an adetim gecti doktorum tahlil istedi bakalim bugun yaptiricam

ben de 9 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugun 15. gün arada adet sancısı oluyor ama adet olamayıp kist olmasından da korkuyorum dün test yaptım negatifti:KK51:

ben de 9 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugun 15. gün arada adet sancısı oluyor ama adet olamayıp kist olmasından da korkuyorum dün test yaptım negatifti:KK51:
Aramızda iki gün var canım benimde sancım var senin gibi ve çok akıntım var bende anlayamıyorum adet sancısı mı yoksa bi umut var mı bilemedim sen kan testi mi yaptırdın onda sonucu daha erken alabiliyosun diye biliyorum ben yarın gidicem sağlık ocağına

Aramızda iki gün var canım benimde sancım var senin gibi ve çok akıntım var bende anlayamıyorum adet sancısı mı yoksa bi umut var mı bilemedim sen kan testi mi yaptırdın onda sonucu daha erken alabiliyosun diye biliyorum ben yarın gidicem sağlık ocağına
evet canım ben de yarın sabah gideceğim sen idrar testi yaptın mı

Back