Klomen ve Çatlatma İğnesiyle Hamileyim Diyenler ???

Merhaba kızlar ben de gecen ay klomen kullandım ama yumurtam gelismedi doktor 3 ay klomen tedavisi demişti ama memlekette olunca doktora gidemedim. Herhalde gittigimde kaldigim yerden tedavi devam eder. Yalnuz ben sunu anlamadim klomen kullanmadihim zaman yumurtam gelişiyordu kullaninca gelismedi bi fikriniz var m bu konuda

Bu sabah belli belirsiz kahverengi bir alıntı geldi. Ağustos 18 de çatlatma iğnesi olan biri için yorumunuz ne olur bu durumda....

Evet kızlar var mı hamile kalan deneme yapan arkadaşlar?

Canım kızın olacakmış hayır olsun sağlıcakla doğsun inşallah

Amin canım cümlemizinkini...bende ikinciyi istiyorum bu ay başladım klomene bakalım hayırlısı inşallah..

Canım hamile kalmışsın hayırla sağlıcakla gelsin bebişin klomen tedavisine başlayacaktın yaradı galiba nasıl kullandın kaçıncı saatte ilişki oldu bilgi verebilir misin? :)

Canım hamile kalmışsın hayırla sağlıcakla gelsin bebişin klomen tedavisine başlayacaktın yaradı galiba nasıl kullandın kaçıncı saatte ilişki oldu bilgi verebilir misin? :)
Canım malesef hamile değilmişim evdeki idrar testinde çift cizgi görünce kesin dedik ama kan testinde negatif çıktı ama hamilelik takvimimi yine hamile kalana kadar değistirmiycem uğur getirsin bana.. klomen kullanmıycam artık 2 ay kullandımönümüzdeki ay aşılama deniycez bakalım nasip inşallah olur..

İnşaALLAH tez zamanda kalırsın canım bende bu ay klomen düşünüyorum tabii yine doktorumla görüşeyim ona göre hepimiz için hayırlısı neyse o olsun

İnşaALLAH tez zamanda kalırsın canım bende bu ay klomen düşünüyorum tabii yine doktorumla görüşeyim ona göre hepimiz için hayırlısı neyse o olsun
Amiiinn canım tabiki herşeyin hayırlısı..allahım evladında hayırlısını nasip etsin hepimize.. senin yumurtalarda problem varmı benimki gelişmiyor sanırım tembelleşmiş

Selam kizlar allahim herksin gonlhne gore versinn bn bu ay klomen kullandim ama catlatma ignesi olmadim hastalimin 5.gunu basladim gunde birtane ictim ne zman yumoslar catlar bana bilgi verirmisiniz acill

Selam kizlar allahim herksin gonlhne gore versinn bn bu ay klomen kullandim ama catlatma ignesi olmadim hastalimin 5.gunu basladim gunde birtane ictim ne zman yumoslar catlar bana bilgi verirmisiniz acill
canım ben de bu ay klomen kullandım. adetin 4. günü başladım. iğnemi de yarın olmamı söyledi doktorum yani 15.gün. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...

Ben 4. Klomen denememde hamile kaldim.
5.gunden iyibaren sabah aksam 1 tane kullaniyordum 5 gun boyunca.
Catlatma ignesi hic olmadim cunku doktor gerek olmadigini zaten catladigini soyledi.
Henuz cinsiyet belli degil sali gunu keseyi gorucez :)

canım ben de bu ay klomen kullandım. adetin 4. günü başladım. iğnemi de yarın olmamı söyledi doktorum yani 15.gün. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...
Canim bn igne vurdurmayacagim kendiliginden catlasin isderim allahim herkesin gonlune gore versin

Ben 4. Klomen denememde hamile kaldim.
5.gunden iyibaren sabah aksam 1 tane kullaniyordum 5 gun boyunca.
Catlatma ignesi hic olmadim cunku doktor gerek olmadigini zaten catladigini soyledi.
Henuz cinsiyet belli degil sali gunu keseyi gorucez :)
Gozunuzzzz aydin allahim saglila kucagina aldirsin canim peki ilski nasil onerdi gun asirmi olsun dedi bnde igne vurdurmadimhastalima 7gun kaldi

Selam kizlar.aranizda polikistik over olup hamile kalan var mi????birde adetleri ilacla gelenler warmiiii????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…