- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
- 33
O zaman 6sını bekle bakalım olmazsan yüksek ihtimal hamilesin hadi bakalım :)Normalde 6 eylül de olmam gerekiyor. Ama okuduklarım kafamı karıştırdı. Sanki iğneden sonraki 14 ve 15. günler baz alınmış hep. Beklemedeyim, bakalım.
Bu sabah regl oldum... Yarın yine dr yılları görünüyor bize...
Benim o :)
Bende ilk denememde hamile kaldim cok sukur... suan 12 haftalik henuz belli degil cinsiyetimiz yarin kontrolum var belki belli olur... Ben hep hissediyordum ama olmadigi zamanlarda yumurta takibi yapsam olacak sanki diye... Allahima bin sukur her zaman hayirlisini ve sagliklisini ver diye dua ettim...
Bu arada solda 3 buyuk sağda 1 kucuk yumurtam olusmustu. Hemen catlatalim riske atmayalim dedi dr. Bitanesini olctu 20 mm dedi. Hastaneden cikinca pregyl vuruldum gobekten (bu onemli bence) bana en onemli iliski yarin aksam demisti saat vermedi ama zaten ertesi aksam 36 saate denk geliyor. Bizde 36 saat sonra yani ayin 15 16 19 21 26 gunleri iliski oldu. Ramazandan dolayi yapamadigimiz gunler olmustu cok korkmustm tutmayacak dye sahura kadar uyumayip catlatma ignesi arastirmalari yapardimnacizane bi oneri isterseniz catlatma ignesinin zamani onemli bence bide muhakkak gobekten vurulun bulabilirseniz pregyl bulun derim...
Amin canım cümlemizinkini...bende ikinciyi istiyorum bu ay başladım klomene bakalım hayırlısı inşallah..
Canım kızın olacakmış hayır olsun sağlıcakla doğsun inşallah
Canım malesef hamile değilmişim evdeki idrar testinde çift cizgi görünce kesin dedik ama kan testinde negatif çıktı ama hamilelik takvimimi yine hamile kalana kadar değistirmiycem uğur getirsin bana.. klomen kullanmıycam artık 2 ay kullandımönümüzdeki ay aşılama deniycez bakalım nasip inşallah olur..Canım hamile kalmışsın hayırla sağlıcakla gelsin bebişin klomen tedavisine başlayacaktın yaradı galiba nasıl kullandın kaçıncı saatte ilişki oldu bilgi verebilir misin? :)
Canım malesef hamile değilmişim evdeki idrar testinde çift cizgi görünce kesin dedik ama kan testinde negatif çıktı ama hamilelik takvimimi yine hamile kalana kadar değistirmiycem uğur getirsin bana.. klomen kullanmıycam artık 2 ay kullandımönümüzdeki ay aşılama deniycez bakalım nasip inşallah olur..
Amiiinn canım tabiki herşeyin hayırlısı..allahım evladında hayırlısını nasip etsin hepimize.. senin yumurtalarda problem varmı benimki gelişmiyor sanırım tembelleşmişİnşaALLAH tez zamanda kalırsın canım bende bu ay klomen düşünüyorum tabii yine doktorumla görüşeyim ona göre hepimiz için hayırlısı neyse o olsun
canım ben de bu ay klomen kullandım. adetin 4. günü başladım. iğnemi de yarın olmamı söyledi doktorum yani 15.gün. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...Selam kizlar allahim herksin gonlhne gore versinnbn bu ay klomen kullandim ama catlatma ignesi olmadim hastalimin 5.gunu basladim gunde birtane ictim ne zman yumoslar catlar bana bilgi verirmisiniz acill
Canim bn igne vurdurmayacagim kendiliginden catlasin isderim allahim herkesin gonlune gore versincanım ben de bu ay klomen kullandım. adetin 4. günü başladım. iğnemi de yarın olmamı söyledi doktorum yani 15.gün. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...
Gozunuzzzz aydin allahim saglila kucagina aldirsin canim peki ilski nasil onerdi gun asirmi olsun dedi bnde igne vurdurmadimhastalima 7gun kaldiBen 4. Klomen denememde hamile kaldim.
5.gunden iyibaren sabah aksam 1 tane kullaniyordum 5 gun boyunca.
Catlatma ignesi hic olmadim cunku doktor gerek olmadigini zaten catladigini soyledi.
Henuz cinsiyet belli degil sali gunu keseyi gorucez :)
Gozunuzzzz aydin allahim saglila kucagina aldirsin canim peki ilski nasil onerdi gun asirmi olsun dedi bnde igne vurdurmadimhastalima 7gun kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?