Yani doktorun takibi önemli kendi çatlar derse bekler büyük ihtimal iğne verir ama sen akşamları bi kase yoğurda bi kaşık çörek otu karıştır ye ben fayda görmüştüm buyutuyo yumurtalarıtskederim ben bu ay ilk defa klomen kullandım.3 dusugum var ve bu ay hemen hamile kalmam için drum verdi.bugün 14.gün 12mm lik 2 tane yumurtam varmış gelişen.32 günde bir adet oluyorum.çarşamba sabah gel alttan muayene dedi.catlatma ignesi verebilirim dedi.12mm buyurmu kendiliginden ve catlarmiki
bende 4 gündür sabahları aç karnına corek otu yağı ve bal yiyorumYani doktorun takibi önemli kendi çatlar derse bekler büyük ihtimal iğne verir ama sen akşamları bi kase yoğurda bi kaşık çörek otu karıştır ye ben fayda görmüştüm buyutuyo yumurtaları
Büyür canım ama bence garanti olsun iğne de vurultskederim ben bu ay ilk defa klomen kullandım.3 dusugum var ve bu ay hemen hamile kalmam için drum verdi.bugün 14.gün 12mm lik 2 tane yumurtam varmış gelişen.32 günde bir adet oluyorum.çarşamba sabah gel alttan muayene dedi.catlatma ignesi verebilirim dedi.12mm buyurmu kendiliginden ve catlarmiki
merak ettim ne durumdasiniz.inşallah hamilesinizdirBenimde bugun adet gunum kac gundur kasiklarim belim felaket agiriyor bakalim sonuc ne olacak hayirlisi
Valla hala tik yok inşallah gelmez kasigim belimfelaket agiriyormerak ettim ne durumdasiniz.inşallah hamilesinizdir
İnşallah hamilesinizdir :) Bende 13 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum bi umut bekliyorum acaba idrarda çıkar mı bi bilginiz var mıBugun kan tahlili yaptiricam cok heyecenliyim
Aramızda iki gün var canım benimde sancım var senin gibi ve çok akıntım var bende anlayamıyorum adet sancısı mı yoksa bi umut var mı bilemedim sen kan testi mi yaptırdın onda sonucu daha erken alabiliyosun diye biliyorum ben yarın gidicem sağlık ocağınaben de 9 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugun 15. gün arada adet sancısı oluyor ama adet olamayıp kist olmasından da korkuyorum dün test yaptım negatifti
evet canım ben de yarın sabah gideceğim sen idrar testi yaptın mıAramızda iki gün var canım benimde sancım var senin gibi ve çok akıntım var bende anlayamıyorum adet sancısı mı yoksa bi umut var mı bilemedim sen kan testi mi yaptırdın onda sonucu daha erken alabiliyosun diye biliyorum ben yarın gidicem sağlık ocağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?