Merhaba kızlar. Yaklaşık 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz. Her ay yeşeren umutlarım adet görmemle hüsrana uğruyordu. Ekim ayında adet bitiminden sonra rahim filmi çektirdim. Tertemiz çıktı tüplerim açıktı. Kan testi hormon testi ve eşimde spermiogram testleri yaptırdık. Bütün sonuçlar olumluydu. Kasım da adetimin 3. günü klomen kullanmaya başladım adetimin 17. günü ovitrelle göbekten çatlatma iğnesi vuruldum. 22 ve 20 milimlik yumurtalarım vardı sağ tarafımda. İğne vurulmadan 1 gün önce ve iğne vurulduktan 1 gün sonra ve sonrasında gün aşırı ilişki oldu.bugün iğne vurulalı 12 gün oldu. Fakat bende iğne vurulduktan sonra ne akıntı oldu ne sancı oldu. Çatladığına dair hiç birşey hissetmedim. Sizde de böyle durumda olan var mı? Dün adet olmam gerekiyordu.bugün yavaştan göğüslerim acımaya başladı. Doktorum iğneyi vurduktan 15 gün sonra gel gebelik testi yapalım adet olmazsan dedi. Cesaret edip kendim gebelik testide yapamıyorum sonuç yine olumsuz çıkacak diye. Bu çaresizce bekleyiş çok zor. Çok dua ediyorum hem kendime hem tüm bebek isteyen çiftlere. Demek ki bir vakti saati var. Rabbim tez zamanda o kutlu günü hayırlısı ile
Sanki benim yaşadıklarımı yazmışsın rahim filmı spermiyogram hatta yumurta büyüklügu bile gerçi benim 22 ye 14 du ama.gerçi ben dayanamıyorum evde testler yapıyım ama kan testi yaptırmaya korkuyorum burda herkes birbirini tanıdığı icin negtif bi sonc alırsam kendimi teselli etmek gördüğün kişilere açıklama yapmak yada yapamama korkusu.yani kan testı de benim için hem psikolojik hem sosyal fobim diyelim.Rabbim goruyo biliyo inş. en kısa sürede bize de sağlıklı evlatlar verir