- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Amin inşallah yaaa valla nasıl uyucaz gece bilmemAynen benziyorlar sanki benimkiler de direkt fotoğraf çekilmiş hali evet yarın iğne günü dahil 11 ama iğneyi öğleden sonda 4 te vuruldum iğne gününü saymiyorum o yüzden test üstlerine. Ay güzel haberler alalım verelim inşallah
Su 1 hafta çok heyecanlı geçecek heyecan güzel duygulara yerini bırakır inşallahAmin inşallah yaaa valla nasıl uyucaz gece bilmem
İnşallah yaaa Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah Rabbim bir bekleyiş içinde olanlara beklediğini nasip eylesin...Su 1 hafta çok heyecanlı geçecek heyecan güzel duygulara yerini bırakır inşallah
Amin canim hayirlisiysa ve sağlıklaİnşallah yaaa Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah Rabbim bir bekleyiş içinde olanlara beklediğini nasip eylesin...
İnşallah yaaa Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah Rabbim bir bekleyiş içinde olanlara beklediğini nasip eylesin...
Kızlar bunlar da benim testlerAmin canim hayirlisiysa ve sağlıkla
Canım sanki silikten koyuya gitmiş 11günde ki ayy yarın mutlaka tekrarla vardır inşallahKızlar bunlar da benim testleryalancı pozitiflik herhalde ama umarım gerçeğe dönerr
Yaaa çok heycanlıyımmCanım sanki silikten koyuya gitmiş 11günde ki ayy yarın mutlaka tekrarla vardır inşallah
Aminnn kuzum benim sabah hayırlı haberlerini bekliyorum tabi uyuyabilirsemmmYaaa çok heycanlıyımmAllahım kucaklarımızı doldursun
Uyku yok sabaha kadar bin tane düşünce ile rüyalarıma giriyorAminnn kuzum benim sabah hayırlı haberlerini bekliyorum tabi uyuyabilirsemmm
Al benden de okadar yaaaaUyku yok sabaha kadar bin tane düşünce ile rüyalarıma giriyorsenin testler de pozitif şuan, bat ne zamandı ne zaman kan vericeksin
Sen yine her gün test yap artış olursa takip edersin bizle de paylaşAl benden de okadar yaaaaPozitif ama iğnenin etkisidir diye düşünüyorum en başından beri takip etmedim ya o kötü oldu negatife dönüşünü göremedim neyse nasip artık ne yapalım. Canım ben duphaston kullanıyorum pazar günü bitiyor doktor bitince gebelik testi yap bize haber ver dedi 5 yada 6 şubat olurum diye düşünüyorum yarındsn sonra 4 gün kalacak
Bende yarın yaparım koyulaşma olursa cuma kan veririm diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah senninde az kalmış bak şükür geçti bugünler de inşallah hayırla sonuçlanırSen yine her gün test yap artış olursa takip edersin bizle de paylaşBenim de dört gün var adete ama 14.gün kan verip duruma göre progestan almayı bırakıcam aldığım müddetçe adet olamıyorum çünkü cuma kan veririm muhtemelen
İnşallah canım kaset test yap benceKızlar bunlar da benim testleryalancı pozitiflik herhalde ama umarım gerçeğe dönerr
Canım bende erken gebelik yaptım çıkmadı ya iğne etkisi tamamen gitti yada oluşmadı hayırlısı olsunAmin canim hayirlisiysa ve sağlıkla
Günaydın canım al benden de o kadarCanım bende erken gebelik yaptım çıkmadı ya iğne etkisi tamamen gitti yada oluşmadı hayırlısı olsun
Nasip değilmiş canım ne yapalımGünaydın canım al benden de o kadar
Canım benim de sabah yaptığım test tamamen negatifti. Bence iğne etkimiz geçti bundan sonrası için Allah sağlıkla pozitife dönmesini nasip etsin inşallahCanım bende erken gebelik yaptım çıkmadı ya iğne etkisi tamamen gitti yada oluşmadı hayırlısı olsun
Aminnn inşallah canım ya pazara kadar hergün yaparım diye düşünüyorum olmazsa da nasip değilmiş deriz ne yapalımCanım benim de sabah yaptığım test tamamen negatifti. Bence iğne etkimiz geçti bundan sonrası için Allah sağlıkla pozitife dönmesini nasip etsin inşallah
Aynen canım bugün niyeyse kendim için umutsuz oldum umarım hayirli sonuçlar alabiliriz. Karın kasık batmam da bitti benim iğne etkisiymis demekkiAminnn inşallah canım ya pazara kadar hergün yaparım diye düşünüyorum olmazsa da nasip değilmiş deriz ne yapalım