Nasil ilerledi süreç anlatabilir misiniz, biz daha tedaviye baslamadik hic. Hormonlara bakildi rahim filmi cekildim sperm testi iyi cikti bu kadar. Doktor adetin 2. Gunu gel dedi sadece.
Devlet karsilamadi mi ilaci
Ozelde mi muayene oldunuz
Canım kaçıncı denemen bu ovitrelle etkisi ne kadar sürede geçiyor ya daha 4. Günüm benim ama bekleyemiyorumÖzel de muayene oldum canım. Catlatma iğnesini devlet karşılamıyor. Benim eşimin de spermlerinde biraz problem çıktı bu sebeple hersey dahil tüm ilaçlar takviyeler Dr testler 4 bin tl harcadık.
13 ocak regl 3. Gunu Dr a gittim
o ctesi 1 hafta sonra yumurta kontrolüne gittim
23 ocak catlatma iğnesi oldum
22 24 26 ocak deneme oldu
Şuan beklemedeyim ama maalesef olmadi
Canım kaçıncı denemen bu ovitrelle etkisi ne kadar sürede geçiyor ya daha 4. Günüm benim ama bekleyemiyorumkasık ağrım var bide oda sanırım iğne etkisi
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım kucaklarımız boş kalmasınCanım ilk denememdi olmadi maalesef hayırlısı olsun senin olur umarım. Ben iğne etkisini takip etmek için 4. Günden sonra 2 günde 1 test yaptım 8. Günde falan negatif oldu
İnşallah sağlıkla gelir canimİnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım kucaklarımız boş kalmasınbenimde kasıklarım sancıyor devamlı ben daha önce 1 kere ilk denememde hamile kaldım ama düşük yaptım malesef üstünden tam 1 sene geçti şimdi tekrar başladım ama günler geçmiyor
İnşallah sağlıkla gelir canimİnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım kucaklarımız boş kalmasınbenimde kasıklarım sancıyor devamlı ben daha önce 1 kere ilk denememde hamile kaldım ama düşük yaptım malesef üstünden tam 1 sene geçti şimdi tekrar başladım ama günler geçmiyor
Tekrar başladınız mı tedaviye peki merak ettimİnşallah sağlıkla gelir canim
Yok canım bu ay kullanmadimTekrar başladınız mı tedaviye peki merak ettim
Tedaviye umuttepedemi basladiniz peki.benimde umuttepeden rapor cikardim ocakda ilac yazdirdim ama temin edemedim.mayisda raporum bitmeden bu ay tekrar yAZdirmak istiyorum ama calistigim icin kac gun gidiliyor bu surecte ogrenebilir miyim.ve sehir disindan gelicem cok kararsizim ozel mi umuttepemi diyeÖzel de muayene oldum canım. Catlatma iğnesini devlet karşılamıyor. Benim eşimin de spermlerinde biraz problem çıktı bu sebeple hersey dahil tüm ilaçlar takviyeler Dr testler 4 bin tl harcadık.
13 ocak regl 3. Gunu Dr a gittim
o ctesi 1 hafta sonra yumurta kontrolüne gittim
23 ocak catlatma iğnesi oldum
22 24 26 ocak deneme oldu
Şuan beklemedeyim ama maalesef olmadi
Canım sen klomen ile aynı anda mı hsg yaptın.benim doktorum yasak dedi ikisi aynı anda zararlı dedi bende çekin im yapmadımGecen ay aslında belirti coktu iki yumurtam vardı olmadı bu ayda hsg çekildim birşey çıkmadı klomen içtim 5 yumurta oluştu iğne vurulali 7 gün oldu daha erken test için
Canım hsg yi çekildim daha sonra klomen içtimCanım sen klomen ile aynı anda mı hsg yaptın.benim doktorum yasak dedi ikisi aynı anda zararlı dedi bende çekin im yapmadım
Ama zaten gebelik olmadıCanım sen klomen ile aynı anda mı hsg yaptın.benim doktorum yasak dedi ikisi aynı anda zararlı dedi bende çekin im yapmadım
Olsada kimyasal oluyor hep.okudum bikaç kişideAma zaten gebelik olmadı
Ha anladım.oyleyse tamamCanım hsg yi çekildim daha sonra klomen içtim
Ama aynı ay yani bana birşey demedi ya zararlı falan diyeHa anladım.oyleyse tamam
Geçmiş zaten o ay demiAma aynı ay yani bana birşey demedi ya zararlı falan diye
EvetGeçmiş zaten o ay demi