- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Valla ben iğneden korkuyorum canım ya onun etkisidir diye sevinemiyorum ama devam edicem yapmayaHayatta duramam hahhahah ilişkiden 1 hafta sonra mi öğrenmiş kuzum yaa bizim son degerlendirmemiz 26 ocak 26 ocak Sabah 4 5 gibiydi o günü de sayarsam bugün tam 7. Günüm eee senin aşılama 25 i değil miydi senin de 8. Gunun
Valla ben iğneden korkuyorum canım ya onun etkisidir diye sevinemiyorum ama devam edicem yapmaya
Doğru diyorsun ama beklenmiyor bu zamanlara çok zor geldimEn sagliklisi aslında regl gününü beklemek veya bir iki gün öncesinde kan testi vermek
Bende aynıyımDoğru diyorsun ama beklenmiyor bu zamanlara çok zor geldim
Al benden de o kadar valla kafa dağıtmaya yer arıyorum bugun dışardayım geziyorum sabahı bekliyorum sabırsızlıkla erken gebelik aldım bakayım çıkıcsk mı onlaa aldığım eczacı ben 8.gün yapmıştım silikti sonra pozitifi gördğm dediBende aynıyımboyle gezmeye gitmek istiyorum ki dusunmeyeyim diye
Al benden de o kadar valla kafa dağıtmaya yer arıyorum bugun dışardayım geziyorum sabahı bekliyorum sabırsızlıkla erken gebelik aldım bakayım çıkıcsk mı onlaa aldığım eczacı ben 8.gün yapmıştım silikti sonra pozitifi gördğm dedi
Awox yazıyor ama aynı prodoctor gibi oda yalancı pozitif çıkarıyo bazen ama yine bakalım hayırlısıYaaa ay hadi hayırlısı markası neydi
Awox yazıyor ama aynı prodoctor gibi oda yalancı pozitif çıkarıyo bazen ama yine bakalım hayırlısı
Erken yapsan daha iyi aslındaBende yarın normal kaset test yapacağım
Erken yapsan daha iyi aslında
He senin baya varmış o zaman doğru çıkmayabilirİğne etkisi tam geçmedi heralde canım ya onu takip edeceğim bir de benim bat 10 11 şubat gibi erkende çıkmaz zaten
Meehaba kaçıncı günün bugün iğneden sonra? Benim 12.gün bugün. beşinci günden beri test yapıyorum hala silik çizgi vae negatife hiç dönmedi. Yaptıklarımın hepsi erken gebelik testiydi o yüzden mi acaba diye düşünüyorumMaşallah canım Allah yüzünden gülücükleri eksik eylemesin inşallah sonu da güzel olur çok sevinirizvallahi bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacağım bakalım varsa çizgi çıkar yoksa zaten hiç çıkmaz diğerini de ertesi gün yaparım hayırlısı olsun iki gün daha silik çizgi devam ederse cuma kan veririm diye düşünüyorum ben
Yok canım vardır bence ondan pozitiftir bazı arkadaşların negatife dönüp sonra pozitife dönmüş bazısı da 11 günden sonra negatif çıkmışMeehaba kaçıncı günün bugün iğneden sonra? Benim 12.gün bugün. beşinci günden beri test yapıyorum hala silik çizgi vae negatife hiç dönmedi. Yaptıklarımın hepsi erken gebelik testiydi o yüzden mi acaba diye düşünüyorum
Umarım öyledir yaYok canım vardır bence ondan pozitiftir bazı arkadaşların negatife dönüp sonra pozitife dönmüş bazısı da 11 günden sonra negatif çıkmış
He senin baya varmış o zaman doğru çıkmayabilir
Canım üzülme hiç hayırlısı ı iste her zaman ve yarın sabah yap mutlaka test bende yapacağım hayırlı haber verelim birbirimizeUmarım öyledir yahiç belirtim de yok. Bi de kaset test alıp denemeyi düşünüyorum
Tamam at canım merak ettim valla senin pazara kadar beklemen daha sağlıklı olur tabikiAynen canım bata baya var. Pazar belki dayanamayıp kan verebilirim 5 6 gün öncesi oluyor. Akşam eve gidince resimleri atarim 4 6 ve 8. Günleri ama hepsi iğne günü hariç yaptığım testler
Canım testlerim bu sekilde normalde daha belirgin resimde çıkmamış yarın iğne etkisi tamamen geçmiş olur heralde iğne günü hariç 10. Günüm oluyorTamam at canım merak ettim valla senin pazara kadar beklemen daha sağlıklı olur tabiki
Benimkilere benziyo sanki yarın ben yapayım da çıkmazsa anlarız zaten sende yaparsın iğnenin 11 günü olacak hayırlısı bakalım artık benimkiler de filtresiz böyleCanım testlerim bu sekilde normalde daha belirgin resimde çıkmamış yarın iğne etkisi tamamen geçmiş olur heralde iğne günü hariç 10. Günüm oluyor
Aynen benziyorlar sanki benimkiler de direkt fotoğraf çekilmiş hali evet yarın iğne günü dahil 11 ama iğneyi öğleden sonda 4 te vuruldum iğne gününü saymiyorum o yüzden test üstlerine. Ay güzel haberler alalım verelim inşallahBenimkilere benziyo sanki yarın ben yapayım da çıkmazsa anlarız zaten sende yaparsın iğnenin 11 günü olacak hayırlısı bakalım artık benimkiler de filtresiz böyle