Klomen + ovitrella iğne + duphaston + vinalac kullananlar surec degerlendirme tavsiye

Hayatta duramam hahhahah ilişkiden 1 hafta sonra mi öğrenmiş kuzum yaa bizim son degerlendirmemiz 26 ocak 26 ocak Sabah 4 5 gibiydi o günü de sayarsam bugün tam 7. Günüm eee senin aşılama 25 i değil miydi senin de 8. Gunun
Valla ben iğneden korkuyorum canım ya onun etkisidir diye sevinemiyorum ama devam edicem yapmaya

Bende aynıyım 🤣💜 boyle gezmeye gitmek istiyorum ki dusunmeyeyim diye 🤣
Al benden de o kadar valla kafa dağıtmaya yer arıyorum bugun dışardayım geziyorum sabahı bekliyorum sabırsızlıkla erken gebelik aldım bakayım çıkıcsk mı onlaa aldığım eczacı ben 8.gün yapmıştım silikti sonra pozitifi gördğm dedi

Al benden de o kadar valla kafa dağıtmaya yer arıyorum bugun dışardayım geziyorum sabahı bekliyorum sabırsızlıkla erken gebelik aldım bakayım çıkıcsk mı onlaa aldığım eczacı ben 8.gün yapmıştım silikti sonra pozitifi gördğm dedi

Yaaa ay hadi hayırlısı markası neydi

Maşallah canım Allah yüzünden gülücükleri eksik eylemesin inşallah sonu da güzel olur çok seviniriz 😍😍😍 vallahi bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacağım bakalım varsa çizgi çıkar yoksa zaten hiç çıkmaz diğerini de ertesi gün yaparım hayırlısı olsun iki gün daha silik çizgi devam ederse cuma kan veririm diye düşünüyorum ben
Meehaba kaçıncı günün bugün iğneden sonra? Benim 12.gün bugün. beşinci günden beri test yapıyorum hala silik çizgi vae negatife hiç dönmedi. Yaptıklarımın hepsi erken gebelik testiydi o yüzden mi acaba diye düşünüyorum🙈

Meehaba kaçıncı günün bugün iğneden sonra? Benim 12.gün bugün. beşinci günden beri test yapıyorum hala silik çizgi vae negatife hiç dönmedi. Yaptıklarımın hepsi erken gebelik testiydi o yüzden mi acaba diye düşünüyorum🙈
Yok canım vardır bence ondan pozitiftir bazı arkadaşların negatife dönüp sonra pozitife dönmüş bazısı da 11 günden sonra negatif çıkmış

Tamam at canım merak ettim valla senin pazara kadar beklemen daha sağlıklı olur tabiki
Canım testlerim bu sekilde normalde daha belirgin resimde çıkmamış yarın iğne etkisi tamamen geçmiş olur heralde iğne günü hariç 10. Günüm oluyor

Eklentiler

• 20230201_203227.jpg
    20230201_203227.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 111
  • 20230201_203218.jpg
    20230201_203218.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 119
  • 20230201_203206.jpg
    20230201_203206.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 113
Canım testlerim bu sekilde normalde daha belirgin resimde çıkmamış yarın iğne etkisi tamamen geçmiş olur heralde iğne günü hariç 10. Günüm oluyor
Benimkilere benziyo sanki yarın ben yapayım da çıkmazsa anlarız zaten sende yaparsın iğnenin 11 günü olacak hayırlısı bakalım artık benimkiler de filtresiz böyle

Eklentiler

• IMG_20230201_203851.jpg
    IMG_20230201_203851.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 106
Benimkilere benziyo sanki yarın ben yapayım da çıkmazsa anlarız zaten sende yaparsın iğnenin 11 günü olacak hayırlısı bakalım artık benimkiler de filtresiz böyle
Aynen benziyorlar sanki benimkiler de direkt fotoğraf çekilmiş hali evet yarın iğne günü dahil 11 ama iğneyi öğleden sonda 4 te vuruldum iğne gününü saymiyorum o yüzden test üstlerine. Ay güzel haberler alalım verelim inşallah

X