Klomen + ovitrella iğne + duphaston + vinalac kullananlar surec degerlendirme tavsiye

Aynen canım bugün niyeyse kendim için umutsuz oldum umarım hayirli sonuçlar alabiliriz. Karın kasık batmam da bitti benim iğne etkisiymis demekki 😑
Aslında bu yüzden test yapmayı önermiyolar canım üzülüyoruz diye üzülme senin daha çok var bak benim aslında yakın ben üzülmüyorum asıl sende üzülme sakın bebişin tutunması için morale ihtiyaç var❣️

Cok güzel moral veriyorsun canım ama senin için de erken daha belki geç döllenme oldu 💜 evet ya test yapmak çok sıkıntı keşke 2 aylıkken aaa hamileymisiz desekte öğrensek 🤣💜 bilince işte test yapmadan ve düşünmeden duramıyorsun maalesef
Aslında bu yüzden test yapmayı önermiyolar canım üzülüyoruz diye üzülme senin daha çok var bak benim aslında yakın ben üzülmüyorum asıl sende üzülme sakın bebişin tutunması için morale ihtiyaç var❣️

Cok güzel moral veriyorsun canım ama senin için de erken daha belki geç döllenme oldu 💜 evet ya test yapmak çok sıkıntı keşke 2 aylıkken aaa hamileymisiz desekte öğrensek 🤣💜 bilince işte test yapmadan ve düşünmeden duramıyorsun maalesef
Vallaaa yAa benim arkadaşım öyle öğrenmişti 7 haftalıkmış haberi yok mide bulantısından anlamıştı 😂😂
Oyüzden moral bozmak yok kuzucum olmazsa bidahaki ay deneriz nolcakkii 😍😍

Aynen canım doğru diyorsun 💜💜💜 sağlıkla bir gün bizim olacaklar inşallah 🙏 Allah çok bekletmesin inşallah
Amin İnşallah canım benim her şeyin bir zamanı var işte benim kuzenimin evliliği hep çok kötüydü boşanmayı düşünüyordu sonra kendilerini düzelttiler tam 14 sene sonra hiç beklemediği anda çocuk sahibi oldular 40 yaşında düşün rabbim her şeyin en iyisini bilir 🌹🌹

Amin İnşallah canım benim her şeyin bir zamanı var işte benim kuzenimin evliliği hep çok kötüydü boşanmayı düşünüyordu sonra kendilerini düzelttiler tam 14 sene sonra hiç beklemediği anda çocuk sahibi oldular 40 yaşında düşün rabbim her şeyin en iyisini bilir 🌹🌹

Yaaa maşallah ben yaşımdan dolayı çok mutsuzdum 34 bu da umut oldu 💜

Kasigimda ağrı batma başladı yine ya psikolojik ya birsey var ya da usuttum 🤣🤣🤣 sende bir belirti kaldı mı canim
Var bende de ya ayıptır söylemesi rüyamda göğüslerim büyümüştü aha dedim hamileyim sevinmiştim uyandım kasık ağrım var ama yormuyorum birşeye hayırlısı olsun diyorum😍

Var bende de ya ayıptır söylemesi rüyamda göğüslerim büyümüştü aha dedim hamileyim sevinmiştim uyandım kasık ağrım var ama yormuyorum birşeye hayırlısı olsun diyorum😍

Ayyyy maşallah çok içten mutlu haberi en kısa sürede almanı diliyorum canım 🥰🥰🥰 pazar günü sanki seninki netleşir gibi kan mi versen pazar acilde ua da pazartesi sağlık ocaginda

Ayyyy maşallah çok içten mutlu haberi en kısa sürede almanı diliyorum canım 🥰🥰🥰 pazar günü sanki seninki netleşir gibi kan mi versen pazar acilde ua da pazartesi sağlık ocaginda
Allah razı olsun canım aynı şekilde bende dua ediyorum 😍 pazara kadar test yaparım çıkarsa kan vermeye giderim pazartesi diye düşünüyorum acil de almıyorlar kan 🙄

Evet derttaşlarım var 😍 bu arada sabah yaptığım teste baktım silik çizgi çıkmış kuruma çizgisi oluşmuş😀
Ya bizim sürecimiz ne kadar aynı ilerliyor 🤣 akşam işten geldim bi baktım sabahki testte silik çizgi var innncecik çok zor görülüyor. Ama dünküne göre silik valla ne düşüneceğimi şaşırdım 😅

X