- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Aynen benimde öyle canım ya sabah tekrarlamak gerekiyorYa bizim sürecimiz ne kadar aynı ilerliyorakşam işten geldim bi baktım sabahki testte silik çizgi var innncecik çok zor görülüyor. Ama dünküne göre silik valla ne düşüneceğimi şaşırdım
Belirtin var mı canım? Sol kasık ağrım var benimAynen benimde öyle canım ya sabah tekrarlamak gerekiyor
Var kasıklarım çok ağrıyor göğüs uçlarım acımaya başladı ama adet öncesi zaten acır göğüslerim oyüxden bekliyorum sadece sende başka belirti varmıı canımBelirtin var mı canım? Sol kasık ağrım var benim
Az önce mutfakta yere çöküp delicesine turşu yedim gözüm dönmüştüVar kasıklarım çok ağrıyor göğüs uçlarım acımaya başladı ama adet öncesi zaten acır göğüslerim oyüxden bekliyorum sadece sende başka belirti varmıı canım
Afiyet şifa olsun inşallah kuzuAz önce mutfakta yere çöküp delicesine turşu yedim gözüm dönmüştüacayip iştahım da açık. Belki progesteron etkisidir belki iğne etkisidir
Canım ne yaptın bugün test yapabildin miAfiyet şifa olsun inşallah kuzu
Bende onu düşünmeden edemiyorum biliyor musun acaba bunlar iğne etkisi yüzünden mi diye
Yaptım canım maalesef negatif çıktıCanım ne yaptın bugün test yapabildin mi
Canım üzülme senin bence bat in 8 şubat. 25 i aşılama oldun yumurtlaman o desek 14 gün koy üstüne. O yüzden erken olmuş olabilir idrara geçmemiş olabilir hayirlisj olsunYaptım canım maalesef negatif çıktı
Aaaaa bak hiç bu yönden bakmamıştım canım geçen ay da 29 Aralık'ta yumurtam çatlamış tam 14 gün sonra ocağın 12'sinde adet olmuşum demek ki daha zamanım var ama bugün yaptım negatifti demek ki negatife dönmüş o zaman bir daha anca pazartesi ya da salı yaparım testi dayanabilirsemCanım üzülme senin bence bat in 8 şubat. 25 i aşılama oldun yumurtlaman o desek 14 gün koy üstüne. O yüzden erken olmuş olabilir idrara geçmemiş olabilir hayirlisj olsun
Aaaaa bak hiç bu yönden bakmamıştım canım geçen ay da 29 Aralık'ta yumurtam çatlamış tam 14 gün sonra ocağın 12'sinde adet olmuşum demek ki daha zamanım var ama bugün yaptım negatifti demek ki negatife dönmüş o zaman bir daha anca pazartesi ya da salı yaparım testi dayanabilirsemyani hemen hemen yakınız seninle inşallah aynı anda hayırlı haberi almak nasip olur belirtilerin devam ediyor mu
Bu da bir belirti olabilir canım ishal kabızlık belirti bunlar ama işte iğne etkisi mi diye düşünmeden edemiyoe insanCanım dün akşam aşırı karnim ağrıdı regl olacak gibi gece uykudan uyandım o derece. Sabah da karnim ağrıdı afedersin ishal olmuşum. Belirti ile ilgisi yokmuş yani.başka da birseyim yok şuan sende var mı. Amin canim
Canım ne yaptın test yaptın mı bugunCanım dün akşam aşırı karnim ağrıdı regl olacak gibi gece uykudan uyandım o derece. Sabah da karnim ağrıdı afedersin ishal olmuşum. Belirti ile ilgisi yokmuş yani.başka da birseyim yok şuan sende var mı. Amin canim
Yok kuzum yapmadım sen yaptın mı. 10 subati bekleyeceğim. Kan testi negatif cikti çok düsuk olsa da bir deger çıkardı bence olsaydiCanım ne yaptın test yaptın mı bugun
Bende yapmadım adet olucak gibiyim olmazsam sabah kan vermeye gideceğim nasip olursaYok kuzum yapmadım sen yaptın mı. 10 subati bekleyeceğim. Kan testi negatif cikti çok düsuk olsa da bir deger çıkardı bence olsaydi
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba, birde özel hastanede mi yaptirdiniz aşilamayiMerhaba arkadaşlar
Psikopat gibi oldum :) sürekli konu acıyorumilk denememiz olduğu için belki de bu heyecan. 13 ocaktan bugüne aslında sadece yaşadığım süreç ama ben takıntılıyım galiba
Surecimi anlatıyorum 5.5 senelik evliyim. 34 yaşımdayım eşim 36 yaşında. Regl 3. Günü
Doktora gittik regl 3. Gunu klomene başladık. Her gün akşamları 2 tane 5 gun içtim. Bugun regl 11. Günüm yumurta kontrolüne gittim. 1 tane sol tarafimda 16 mm 2 tane sağ tarafımda biri 10 mm diğeri 14 mm toplamda 3 yumurtam oluşmuş çok şükür. Bu arada regl 3. Günümden beri vinalac vitamin kullaniyorum. Pazartesi ovitrella catlatma iğnesi vurulacagim saat 16:00 da. Sonra ilişki günleri verdi sabah 4-5 arası toplam 4 gün verdi. 29 ocakta da duphaston kullanmaya başlayacağım sabah akşam.
Eşim hafta içi sperm testi verdi. Sayısı 22 milyon. Morfoloji %2. Hız çok şükür iyi çıktı %64. Ona da üroloji 2 kutu argifertil m verdi aldık. Şuan için gebe kalmaya engel değil dedi hem üroloji hem kadın doğum doktorum.. verdiğimiz test merkezi medikalpark samsun un. Eşimin Dr u o hastanenin değerleri çok eski metota göre. Çokta canınızı sıkmayın değerlendirmeye almıyorum. Fakülte de verin dedi. Fakülte de tekrar test vereceğiz.
Yarın ilk değerlendirme günümüz.
Allah in izniyle umarım fayda alabiliriz. Hatta en baştan beri yaşımdan dolayı ikiz çok istiyorum. 14 ve 16 mm lik yumurtalarim çift yumurta ikizi olarak bana döner umarımtabi nankörlük yapmak istemiyorum ilk bebeğimiz olacak. 1 taneye de razıyız ama ama ama gönlüm Allah biliyor ikizden yana
Surecim şimdilik bu kadar. 13 ocaktan beri ilaçlar dahil toplamda 3885 tl harcadık. Parası önemli değil yeterki meyvemize sahip olabilelim inşallahbilgilendirmek amacli yazdım.
Benim gibi bu süreci yaşayan veya yaşamış olan pozisyon ek takviye her tavsiyeye açığım
Allah her isteyene nasip etsin inşallah
İnşallah güzel haberlerle gel canım haber ver mutlakaBende yapmadım adet olucak gibiyim olmazsam sabah kan vermeye gideceğim nasip olursa
Senin daha zamanın var bekle bencede benim kan verme sebebim ilaç bitince kan ver dedi doktor bugun bitti bakacağım duruma göre artık hayırlısı olsun
Veririm inşallah canım ama sabaha adet olurum gibi geliyorİnşallah güzel haberlerle gel canım haber ver mutlaka
Aşılama olmadım canımMerhaba sonucunuz ne oldu acaba, birde özel hastanede mi yaptirdiniz aşilamayi
İnşallah olmazsın gebelik vardır İnşallah canımVeririm inşallah canım ama sabaha adet olurum gibi geliyor
Aşılama olmadım canım
Klomen kullandım
Bence olmadı 10subat regl bekliyorum