Klomen + ovitrella iğne + duphaston + vinalac kullananlar surec degerlendirme tavsiye

Var kasıklarım çok ağrıyor göğüs uçlarım acımaya başladı ama adet öncesi zaten acır göğüslerim oyüxden bekliyorum sadece sende başka belirti varmıı canım
Az önce mutfakta yere çöküp delicesine turşu yedim gözüm dönmüştü acayip iştahım da açık. Belki progesteron etkisidir belki iğne etkisidir

Az önce mutfakta yere çöküp delicesine turşu yedim gözüm dönmüştü acayip iştahım da açık. Belki progesteron etkisidir belki iğne etkisidir
Afiyet şifa olsun inşallah kuzu
Bende onu düşünmeden edemiyorum biliyor musun acaba bunlar iğne etkisi yüzünden mi diye

Canım üzülme senin bence bat in 8 şubat. 25 i aşılama oldun yumurtlaman o desek 14 gün koy üstüne. O yüzden erken olmuş olabilir idrara geçmemiş olabilir hayirlisj olsun
Aaaaa bak hiç bu yönden bakmamıştım canım geçen ay da 29 Aralık'ta yumurtam çatlamış tam 14 gün sonra ocağın 12'sinde adet olmuşum demek ki daha zamanım var ama bugün yaptım negatifti demek ki negatife dönmüş o zaman bir daha anca pazartesi ya da salı yaparım testi dayanabilirsem yani hemen hemen yakınız seninle inşallah aynı anda hayırlı haberi almak nasip olur belirtilerin devam ediyor mu

Canım dün akşam aşırı karnim ağrıdı regl olacak gibi gece uykudan uyandım o derece. Sabah da karnim ağrıdı afedersin ishal olmuşum. Belirti ile ilgisi yokmuş yani. başka da birseyim yok şuan sende var mı. Amin canim

Bu da bir belirti olabilir canım ishal kabızlık belirti bunlar ama işte iğne etkisi mi diye düşünmeden edemiyoe insan
Benimde uzayan akıntım oldu beyaz adet dönemim başlıyor yakında başım da ağrımaya başladı adetten önce hep böyle oluyor umudum yok artık benim

Canım ne yaptın test yaptın mı bugun

Yok kuzum yapmadım sen yaptın mı. 10 subati bekleyeceğim. Kan testi negatif cikti çok düsuk olsa da bir deger çıkardı bence olsaydi
Bende yapmadım adet olucak gibiyim olmazsam sabah kan vermeye gideceğim nasip olursa
Senin daha zamanın var bekle bencede benim kan verme sebebim ilaç bitince kan ver dedi doktor bugun bitti bakacağım duruma göre artık hayırlısı olsun

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba, birde özel hastanede mi yaptirdiniz aşilamayi

İnşallah güzel haberlerle gel canım haber ver mutlaka

Nasil ilerledi süreç anlatabilir misiniz, biz daha tedaviye baslamadik hic. Hormonlara bakildi rahim filmi cekildim sperm testi iyi cikti bu kadar. Doktor adetin 2. Gunu gel dedi sadece.
Devlet karsilamadi mi ilaci
Ozelde mi muayene oldunuz
Aşılama olmadım canım
Klomen kullandım
Bence olmadı 10subat regl bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…