Ne zaman test günün canım umarım güzel haberler verirsinMerhaba canım benimde iikinci klomen ve iğne tedavisi beklemedeyim Allah hepimize nasip etsin
Ne zaman test günün canım umarım güzel haberler verirsin
Senin kaçıncı gününNe zaman test günün canım umarım güzel haberler verirsin
Maşallah canimmm. Benim yeni daha iğneyi pazartesi vurduracagim. İnşallah güzel haberler verirsinGecen ay aslında belirti coktu iki yumurtam vardı olmadı bu ayda hsg çekildim birşey çıkmadı klomen içtim 5 yumurta oluştu iğne vurulali 7 gün oldu daha erken test için
İnşallah canım ama umut yok artık bilmiyorum bakalım inşallah seninde bir sürü güzel yumurtan olurMaşallah canimmm. Benim yeni daha iğneyi pazartesi vurduracagim. İnşallah güzel haberler verirsin
Neden canim bir sürü yumurtan var öyle düşünmeİnşallah canım ama umut yok artık bilmiyorum bakalım inşallah seninde bir sürü güzel yumurtan olur
Yumurta çokluğu çok birşey değiştirmiyor canım ya bir taneyle tutan lâr varNeden canim bir sürü yumurtan var öyle düşünme
Şans artıyor en azından canımYumurta çokluğu çok birşey değiştirmiyor canım ya bir taneyle tutan lâr var
Aynen öyle canım ya topik topik gezmekten yoruldumyirmibesekim canim burdan konusalim totem olsun ikimiz de gebe kalirsak baştan süreci de okumuş olsunlar insan sürekli birsey araştırıyor çünkü okumadığım yazı kalmadi
Ilk klomene başladığımda 3 hafta önce yaklaşık elimde telefonla uyuyordum artık sanırım tüm sayfaları okudumAynen öyle canım ya topik topik gezmekten yoruldum
Canım vitamin verdi mi doktorun ben vinalac kullaniyorumAynen öyle canım ya topik topik gezmekten yoruldum
6 ya da 7 Şubat olması lazım adetim pek düzenli değil 2-3 aydır geç yumurtladığım için geç adet oluyorum.Ben 23 ocakta iğne oldum. 22 24 26 28 değerlendirme verdi doktor. 29 una duphaston başla dedi. Seninki aşılama sayesinde gördüler ya catladigini ondan 27 sinde başlatmış olabilir canım. Aşılama bende düşünüyorum olmazsa. İnşallah güzel haberler veririz birbirimizebat in ne zaman benim 11 şubat
Ben de klomen yazdım kaç cümlede klomen geçiyorsa hepsini okudum ovitrellle aşılama hadi ben işsizim sen çalışıyorsun ne ara fırsat buluyorsunIlk klomene başladığımda 3 hafta önce yaklaşık elimde telefonla uyuyordum artık sanırım tüm sayfaları okudum
6 ya da 7 Şubat olması lazım adetim pek düzenli değil 2-3 aydır geç yumurtladığım için geç adet oluyorum.
Kan versem mi diye düşünüyorum ama yeni etkisi devam ediyorsa sonucu etkiler ne yapsam bilmiyorum
Kız uyuyamiyordum ki heyecandan panikten. İşte fırsat buldukça bakıyorum. Evde zaten yatana kadar elimde degerlendirmelerimizde hep sabah 4 5 gibiydi 2 3 kalkiyordumBen de klomen yazdım kaç cümlede klomen geçiyorsa hepsini okudum ovitrellle aşılama hadi ben işsizim sen çalışıyorsun ne ara fırsat buluyorsun
Polinos Alfa kullanıyorum polikistik over olduğu için doktor vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?