Klomen + ovitrella iğne + duphaston + vinalac kullananlar surec degerlendirme tavsiye

Perlitik

.
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
3.852
4.811
Merhaba arkadaşlar
Psikopat gibi oldum :) sürekli konu acıyorum ilk denememiz olduğu için belki de bu heyecan. 13 ocaktan bugüne aslında sadece yaşadığım süreç ama ben takıntılıyım galiba

Surecimi anlatıyorum 5.5 senelik evliyim. 34 yaşımdayım eşim 36 yaşında. Regl 3. Günü
Doktora gittik regl 3. Gunu klomene başladık. Her gün akşamları 2 tane 5 gun içtim. Bugun regl 11. Günüm yumurta kontrolüne gittim. 1 tane sol tarafimda 16 mm 2 tane sağ tarafımda biri 10 mm diğeri 14 mm toplamda 3 yumurtam oluşmuş çok şükür. Bu arada regl 3. Günümden beri vinalac vitamin kullaniyorum. Pazartesi ovitrella catlatma iğnesi vurulacagim saat 16:00 da. Sonra ilişki günleri verdi sabah 4-5 arası toplam 4 gün verdi. 29 ocakta da duphaston kullanmaya başlayacağım sabah akşam.

Eşim hafta içi sperm testi verdi. Sayısı 22 milyon. Morfoloji %2. Hız çok şükür iyi çıktı %64. Ona da üroloji 2 kutu argifertil m verdi aldık. Şuan için gebe kalmaya engel değil dedi hem üroloji hem kadın doğum doktorum.. verdiğimiz test merkezi medikalpark samsun un. Eşimin Dr u o hastanenin değerleri çok eski metota göre. Çokta canınızı sıkmayın değerlendirmeye almıyorum. Fakülte de verin dedi. Fakülte de tekrar test vereceğiz.

Yarın ilk değerlendirme günümüz.

Allah in izniyle umarım fayda alabiliriz. Hatta en baştan beri yaşımdan dolayı ikiz çok istiyorum. 14 ve 16 mm lik yumurtalarim çift yumurta ikizi olarak bana döner umarım tabi nankörlük yapmak istemiyorum ilk bebeğimiz olacak. 1 taneye de razıyız ama ama ama gönlüm Allah biliyor ikizden yana

Surecim şimdilik bu kadar. 13 ocaktan beri ilaçlar dahil toplamda 3885 tl harcadık. Parası önemli değil yeterki meyvemize sahip olabilelim inşallah bilgilendirmek amacli yazdım.

Benim gibi bu süreci yaşayan veya yaşamış olan pozisyon ek takviye her tavsiyeye açığım

Allah her isteyene nasip etsin inşallah

Gecen ay aslında belirti coktu iki yumurtam vardı olmadı bu ayda hsg çekildim birşey çıkmadı klomen içtim 5 yumurta oluştu iğne vurulali 7 gün oldu daha erken test için
Maşallah canimmm. Benim yeni daha iğneyi pazartesi vurduracagim. İnşallah güzel haberler verirsin

Ben 23 ocakta iğne oldum. 22 24 26 28 değerlendirme verdi doktor. 29 una duphaston başla dedi. Seninki aşılama sayesinde gördüler ya catladigini ondan 27 sinde başlatmış olabilir canım. Aşılama bende düşünüyorum olmazsa. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize bat in ne zaman benim 11 şubat

6 ya da 7 Şubat olması lazım adetim pek düzenli değil 2-3 aydır geç yumurtladığım için geç adet oluyorum.
Kan versem mi diye düşünüyorum ama yeni etkisi devam ediyorsa sonucu etkiler ne yapsam bilmiyorum

Ilk klomene başladığımda 3 hafta önce yaklaşık elimde telefonla uyuyordum artık sanırım tüm sayfaları okudum
Ben de klomen yazdım kaç cümlede klomen geçiyorsa hepsini okudum ovitrellle aşılama hadi ben işsizim sen çalışıyorsun ne ara fırsat buluyorsun
Polinos Alfa kullanıyorum polikistik over olduğu için doktor vermişti

Kan için erken canım verme takip et ben iğne etkisi geçti mi geçmedi mi onu takip etmek için 2 günde bir 4. Günümden itibaren (iğne günü hariç) test yaptım. 4 6 ve 8. Günler var elimde yarın 10. Gunu yapacağım. Üniversite hastanesi aşılama yapıyor demekki nasıl müracaat ettiniz direkt normal kadın doğuma mi. Ortada birsey yok 4 bin tl harcadık biz. ki aşılama da değil normal klomen kullandim.

Kız uyuyamiyordum ki heyecandan panikten. İşte fırsat buldukça bakıyorum. Evde zaten yatana kadar elimde degerlendirmelerimizde hep sabah 4 5 gibiydi 2 3 kalkiyordum geçen hafta komple uykusuz geldim işe. İsim de bu arada aşırı aşırı yoğun sürekli okudum psikopat gibi telefon elimde uyuya kalmışım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…