- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Doğru en sağlıklısı beklemek olacak sanırım yoksa sonuç üzebilirKan için erken canım verme takip et ben iğne etkisi geçti mi geçmedi mi onu takip etmek için 2 günde bir 4. Günümden itibaren (iğne günü hariç) test yaptım. 4 6 ve 8. Günler var elimde yarın 10. Gunu yapacağım. Üniversite hastanesi aşılama yapıyor demekki nasıl müracaat ettiniz direkt normal kadın doğuma mi. Ortada birsey yok 4 bin tl harcadık biz.ki aşılama da değil normal klomen kullandim.
Yaaaa yalnız olmadığıma sevindim vallahi ben de bugün 4'te kalktım testi yaptım sonra buraya bakmaktan uyuyamadımKız uyuyamiyordum ki heyecandan panikten. İşte fırsat buldukça bakıyorum. Evde zaten yatana kadar elimde degerlendirmelerimizde hep sabah 4 5 gibiydi 2 3 kalkiyordumgeçen hafta komple uykusuz geldim işe. İsim de bu arada aşırı aşırı yoğun sürekli okudum psikopat gibi telefon elimde uyuya kalmışım artık
Doğru en sağlıklısı beklemek olacak sanırım yoksa sonuç üzebilir
Ben de yapıp yapmama arasında kaldım stres yapmayayım diye önceden pozitif miydi görmedim bile yani. Evet Kocaeli üniversitesi Hastanesi'nde yaptırdım normal kadın doğuma başvurdum oradan tahlillerimi yaptırdım sonra tüp bebek merkezine yönlendirdiler. Özeller biraz para tuzağı gibi geliyor bana ya ya da çok fazla durumumuz yok o yüzden de gitmemiş olabilirim he bir de doktor iyi dediler o yüzden bu hastaneyi tercih ettim
Gerçi doktordan doktora değişiyor özelde iyi de var devlette kötü de var Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsınOzeller kesinlikle bence de para tuzağı. Ben çalıştığım için devlette nereye gideceğimi bilemedim. Eğer tutmazsa sevk alır ya da yıllık izin alır bende giderim. Benim en çok güvendiğim Dr lar bence hep devlet hastanesindekiler.
Gerçi doktordan doktora değişiyor özelde iyi de var devlette kötü de var Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
Hep yaşıyorum ya karnımın alt tarafı geriliyo sanki böyle bu arada ben durmadan test yapıyorum biri beni durdursunAmin canim insallahayyyy beklemek çok zor var mi bir belirtin karın batması falan sabah bir batma gibi yaşadım suan tık yok
Hep yaşıyorum ya karnımın alt tarafı geriliyo sanki böyle bu arada ben durmadan test yapıyorum biri beni durdursun
Yaptım yaa daha yarın yapcam koyulaşma olcak mı diye herhalde etkisi geçiyor iğnenin yavaştankız yapma yine mi yaptın benim gibi 2 günde 1 sabahları yapsana
İğne etkisi geçsin normal pozitife dönsün inşallah canımYaptım yaa daha yarın yapcam koyulaşma olcak mı diye herhalde etkisi geçiyor iğnenin yavaştan
Şuan onları hissetmiyorum suyu çok içiyorum zaten çıkıyorum oyüzden lavaboya uykuda normal işte sende varmıİğne etkisi geçsin normal pozitife dönsün inşallah canımtuvalete çıkma ve uykuya doyamama var mi sende
Şuan onları hissetmiyorum suyu çok içiyorum zaten çıkıyorum oyüzden lavaboya uykuda normal işte sende varmı
İnşallah bebiş yüzündendir canım ya çok heyecanlı bekleyiş inşallah sonu hayırlı olur Rabbim yardımcımız olsun iyiye yoralım iyi olsun inşallah ben de sivilceler çıktı daha çok güzelleşmektenseSanki şu icmem normal ama tuvalete çıkmam arttı gibi geliyor. Psikolojikte olabilirbir de kaç gündür herkes cildime birsey söylüyor pamuk gibi maşallah ne kadar güzel diye. En az 5 6 kişi söyledi uykuya sürekli aç olduğum için sürekli esnememi bagdastiramiyorum çünkü sürekli uyku ister benim vücudum eskiden beri öyleyim. Diğerleri de belki Psikolojiktir bilmiyorum
Amin canım inşallah bebislerimiz bizledirİnşallah bebiş yüzündendir canım ya çok heyecanlı bekleyiş inşallah sonu hayırlı olur Rabbim yardımcımız olsun iyiye yoralım iyi olsun inşallah ben de sivilceler çıktı daha çok güzelleşmektense
İğne günü dahil 10. Günümüz bugünİnşallah bebiş yüzündendir canım ya çok heyecanlı bekleyiş inşallah sonu hayırlı olur Rabbim yardımcımız olsun iyiye yoralım iyi olsun inşallah ben de sivilceler çıktı daha çok güzelleşmektense
Maşallah canım Allah yüzünden gülücükleri eksik eylemesin inşallah sonu da güzel olur çok sevinirizAmin canım inşallah bebislerimiz bizledirben mutlu olunca yüzümden gözümden çevreme yansır ihtimalde olsa o mutlu etti ya beni onu farkediyorlardir belki de eşimle sevgiliyken abartmiyorum tüm çevrem çok güzelleştin sen diyorlardı mutluysam hemen enerji yayılır benden. Karnımda kasigimda ağrı var hala mutluyum ya iğneden kaç gün sonra test versek acaba kan testi offf zaman geçmek bilmiyor
Maşallah canım Allah yüzünden gülücükleri eksik eylemesin inşallah sonu da güzel olur çok sevinirizvallahi bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacağım bakalım varsa çizgi çıkar yoksa zaten hiç çıkmaz diğerini de ertesi gün yaparım hayırlısı olsun iki gün daha silik çizgi devam ederse cuma kan veririm diye düşünüyorum ben
Maşallah canım Allah yüzünden gülücükleri eksik eylemesin inşallah sonu da güzel olur çok sevinirizvallahi bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacağım bakalım varsa çizgi çıkar yoksa zaten hiç çıkmaz diğerini de ertesi gün yaparım hayırlısı olsun iki gün daha silik çizgi devam ederse cuma kan veririm diye düşünüyorum ben
Öyle oluyor ama erkenden öğrenenlerde var canım umutsuzluk yokCanım erken gebelik testi regle 5 gün öncesine kadar çıkarıyor diyorlar bende birsey çıkarmaz sen benden önceydin güzel haberler vereceksin inşallahiğne gününden 15 gün sonra test için ideal diyorlar aslında arastirmalarima göre yani 6 şubat pazartesi oluyor iğne günü dahil
Valla dayanılmıyor yaaBende silik falan çıkarsa pazar veririm ama kan dayananam gibi geliyor
Valla dayanılmıyor yaabazı arkadaşlar adeti geçmiş hiç test yapmamıs bile nasıl duruyorlar anlamıyorum