- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Aslında bu yüzden test yapmayı önermiyolar canım üzülüyoruz diye üzülme senin daha çok var bak benim aslında yakın ben üzülmüyorum asıl sende üzülme sakın bebişin tutunması için morale ihtiyaç varAynen canım bugün niyeyse kendim için umutsuz oldum umarım hayirli sonuçlar alabiliriz. Karın kasık batmam da bitti benim iğne etkisiymis demekki
Aslında bu yüzden test yapmayı önermiyolar canım üzülüyoruz diye üzülme senin daha çok var bak benim aslında yakın ben üzülmüyorum asıl sende üzülme sakın bebişin tutunması için morale ihtiyaç var
Aslında bu yüzden test yapmayı önermiyolar canım üzülüyoruz diye üzülme senin daha çok var bak benim aslında yakın ben üzülmüyorum asıl sende üzülme sakın bebişin tutunması için morale ihtiyaç var
Vallaaa yAa benim arkadaşım öyle öğrenmişti 7 haftalıkmış haberi yok mide bulantısından anlamıştıCok güzel moral veriyorsun canım ama senin için de erken daha belki geç döllenme olduevet ya test yapmak çok sıkıntı keşke 2 aylıkken aaa hamileymisiz desekte öğrensek bilince işte test yapmadan ve düşünmeden duramıyorsun maalesef
Aynen canım doğru diyorsunVallaaa yAa benim arkadaşım öyle öğrenmişti 7 haftalıkmış haberi yok mide bulantısından anlamıştı
Oyüzden moral bozmak yok kuzucum olmazsa bidahaki ay deneriz nolcakkii
Amin İnşallah canım benim her şeyin bir zamanı var işte benim kuzenimin evliliği hep çok kötüydü boşanmayı düşünüyordu sonra kendilerini düzelttiler tam 14 sene sonra hiç beklemediği anda çocuk sahibi oldular 40 yaşında düşün rabbim her şeyin en iyisini bilirAynen canım doğru diyorsunsağlıkla bir gün bizim olacaklar inşallah Allah çok bekletmesin inşallah
Ayyy ne güzel vallaVallaaa yAa benim arkadaşım öyle öğrenmişti 7 haftalıkmış haberi yok mide bulantısından anlamıştı
Oyüzden moral bozmak yok kuzucum olmazsa bidahaki ay deneriz nolcakkii
İnşallah canım ya hayırlısıylaaAyyy ne güzel vallaaynen canım sağlıkla gelsinler yeterki bekletmeden
Amin İnşallah canım benim her şeyin bir zamanı var işte benim kuzenimin evliliği hep çok kötüydü boşanmayı düşünüyordu sonra kendilerini düzelttiler tam 14 sene sonra hiç beklemediği anda çocuk sahibi oldular 40 yaşında düşün rabbim her şeyin en iyisini bilir
Umutsuz olmak yok canım dedil ya moralini yüksek tutman lazımYaaa maşallah ben yaşımdan dolayı çok mutsuzdum 34 bu da umut oldu
İnşallah canım ya hayırlısıylaa
Kesinlikle valla bu platform iyi ki varUmutsuz olmak yok canım dedil ya moralini yüksek tutman lazım
Var bende de ya ayıptır söylemesi rüyamda göğüslerim büyümüştü aha dedim hamileyim sevinmiştim uyandım kasık ağrım var ama yormuyorum birşeye hayırlısı olsun diyorumKasigimda ağrı batma başladı yine ya psikolojik ya birsey var ya da usuttumsende bir belirti kaldı mı canim
Evet derttaşlarım varKesinlikle valla bu platform iyi ki var
Var bende de ya ayıptır söylemesi rüyamda göğüslerim büyümüştü aha dedim hamileyim sevinmiştim uyandım kasık ağrım var ama yormuyorum birşeye hayırlısı olsun diyorum
Benimki evde kaldı akşam bakarim ama bembeyazdi hicbirsey yoktu çıkarkenEvet derttaşlarım varbu arada sabah yaptığım teste baktım silik çizgi çıkmış kuruma çizgisi oluşmuş
Allah razı olsun canım aynı şekilde bende dua ediyorumAyyyy maşallah çok içten mutlu haberi en kısa sürede almanı diliyorum canımpazar günü sanki seninki netleşir gibi kan mi versen pazar acilde ua da pazartesi sağlık ocaginda
Kaset test mi yaptın senBenimki evde kaldı akşam bakarim ama bembeyazdi hicbirsey yoktu çıkarken
Kaset test mi yaptın sen
Yanına alsaydın yaa bakar dururdun,
Bende bi alayım demiştim de almam daha kaset teste devamHahhaha evet kaset test canım erken gebelik testi hiç yapmadım ben
Ya bizim sürecimiz ne kadar aynı ilerliyorEvet derttaşlarım varbu arada sabah yaptığım teste baktım silik çizgi çıkmış kuruma çizgisi oluşmuş