• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar ve Başlayacak olanlar hadi toplanın 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En güzel Polistik overli hamilelilik motivasyonu sizsiniz😍 Demek olabiliyor hissi uyandırıyor insanda. İlk hafta belirtiniz var mıydı çok merak ediyorum. Bir de gebelik testini iğneden kaç gün sonra uyguladınız? Bir de o süreçte ağır iş temizlik şu bu yapmaya devam ettiniz mi yoksa yatıp dinlenerek mi geçti? Ben de 2 yıllık evliyim ben de kendi kendime ovulasyon testi uyguladım ama baktım haybeye uğraşıyorum doktora yöneldim ki öyle yapın he rkim okuyorsa yorumu kendi kendinize uğraştığınız didindiğiniz her şey sizi daha çok kafa karışıklığına götürüp yıpratıyor. Bir dee minik sağlıkla gelsin hamileliğiniz kuş gibi geçsin gitsin inşallah
Çok teşekkür ederim insallah isteyen herkese sizede nasip olsun rabbim aratmasın 🙏 ben iğneden 2 hafta sonra öğrendim. Aradaki 2 haftalık süreci normal rutinimde gecirdim. Bi beklenti olusturmadım kendimde ki daha rahat olursunuz böyle :) reglime 1-2 gün vardı erken gebelik testi aldım belim agrımaya alt karın bölgeme kramplar girmeye baslamıstı.. reglimden önce benim bel agrım ve kramplarım olmaz sadece reglideki gibi kasıklarımda sağır bi ağrı olur.. farklı belirtilerden birde iğne oldugum icin erken test aldım :) doktor desteği almanızda iyi olmus hakkaten diğer türlü yıpranıyor stres yapıyor ve gebeliği erteliyoruz

Dün yazarken de yorumları okurken de çok eğlendim😄Herkeste belirsizlik...Yapıyoruz ama neden yapıyoruz sonraki aşama ne süreci bilmemekten herkes foruma yığılıyor 🤭 Ben söylüyorum arada şaşırıyor sen çok araştırıyorsun galiba dedi. Polikistik overe takmıştım bir ara çünkü başka bir doktor ömür boyu polikistik overli olarak kalacaksın bu iyileşen bir hastalık değil dedi bana. Süt ürünleri tüketmek iyi gelmiyor mesela polikistiklilere o yüzden vegan oluyor insanlar soya, şeker pancarı, keten tohumu, baklagil tüketmeye özen gösterin mesela. Doktora söyledim bunu evet doğru dedi yabancı makalelerden okumuştum ben de😁 vegan olmak zor olabilir de beslenme düzenini biraz biraz değiştirmeye çalışın hamileliği de faydası olacaktır eğer kilonuz da varsa. Ay laf lafı açtı nereye geldik 😁
Klomenle gebe ialmaktan teee hayat boyu pcosa :KK48: yani su beslenme seklini falan niye anlatmaz doktorlar bilmem. Noluyor sanki soyleseler😁🤢

Yani 14-15 aydır evliyim canım...
Çok sinirlerim bozuldu dün
Sabah yine test yaptım.
Yine birşey çıkmadı. Bu ay doktora gidicem.
Doktor araştırıyorum.
Bende bu iğne ve ilacı denicem...
Allah isteyen herkese versin.
Beni de bu sınavdan artık geçirsin
Senin durumun başkadır belki bu ilaca gerek kalmadan çözülür Pco başka bir dert çünkü komple yumurtaların yapısını etkiliyor inşallah yoktur sende amin üzme kendini üzülerek bir yere varılmıyor çözüme yönelik davran

Back