Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bir şey sormak istiyordum kimyasal gebeliğin sebebi klomen miydiBen kimyasal gebelik yaşadım klomenle ama çatlatma iğnesiz kist oluştuğunu biliyorum benim yumurtam çatladı kendi kendine ama kalitesiz oldu
Canım kimyasal gebeliğin sebebi klomen miydiBen kimyasal gebelik yaşadım klomenle ama çatlatma iğnesiz kist oluştuğunu biliyorum benim yumurtam çatladı kendi kendine ama kalitesiz oldu
Çok kişi var klomenle ve diğer yumurta geliştirme ilaçlarıyla hormon olduğu için ve reçetede şu da yazıyor eğer hormon ilaçlarıyla hamile kalırsanız normal gebelikten daha çok oluyomuş düşük riskiCanım kimyasal gebeliğin sebebi klomen miydi
Evet benim de şuan beta hcg 18 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir dedi. Hayırlısı olsunÇok kişi var klomenle ve diğer yumurta geliştirme ilaçlarıyla hormon olduğu için ve reçetede şu da yazıyor eğer hormon ilaçlarıyla hamile kalırsanız normal gebelikten daha çok oluyomuş düşük riski
Benim değerim de düşmüş 15 olmuş kimyasal gebelik diyor doktorÇok kişi var klomenle ve diğer yumurta geliştirme ilaçlarıyla hormon olduğu için ve reçetede şu da yazıyor eğer hormon ilaçlarıyla hamile kalırsanız normal gebelikten daha çok oluyomuş düşük riski
Canım merhaba benimde reglıma 8 gün var kan verdim 5.77 çıktı acaba benimki de mi kimyasalMadem klomen vs gibi ilaçlarla kimyasal gebelik bu kadar fazla oluşuyor neden bu ilaçlar veriliyor çok üzgünüm yaşadıklarım için
Olabilir de olmayabilir de canım takipte kal benceCanım merhaba benimde reglıma 8 gün var kan verdim 5.77 çıktı acaba benimki de mi kimyasal
Bu olaydan sonra yine de Umutlarım tükendi büyük üzüntü oldu ama inşallah hepimize nasip etsin Allah büyüktürCanım benimde klomenle kimyasal oldu ilk denemede ilk kan verdim 33 çıktı sonra 54 iki gün sonra 105 e kadar çıktı ve birden düştü düzenli artış gibi gözükse de de öyle olmadi bilmiyorum ama en azından hamile kalabiliyoruz bu demek oluyo ki eşinde de sende de sorun yok kimyasal yaşayanların en az bir tüpü açık demektir yani sorun yok demekmiş inşallah en kısa zamanda nasip olur
Merhaba bende klomenle hamile kalıp dış gebelik geçirip sağ tüpüm alındı yeniden gebelik düşünüyorum siz tekrardan hamile kaldığınızda klomen mi kullanmıştınızMerhaba ben klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadan hamile kaldım ama 6. Haftada kese gözükmedi sağlıksız bi gebelikti şimdi yeniden hamileyim Allaha şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah