• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar ve Başlayacak olanlar hadi toplanın 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar ben de anlatatim Ben 2016'da evlendim ilk yıl çocuk düşünmedik sonra düşünmeye başladık o aralar eşimin Ailesi baskı yapınca ve ben de çok isteyince Stresten çocuk olmadı o süreçte iki kere Klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum Ama herhangi bir şey olmadı Doktor kanallarının kapalı olabilir dedi beni Araştırma Hastanesi'ne sevk ettim ben de uzun bir süre bıraktım Stresten uzak durmak için 2 ay önce rahim içi filmi çektim temiz çıktı sonra yumurta rezervlerine baktı düşük olduğunu gördük tekrar Klomen verdi günde 2 kere kullan dedi Bu arada özele gittim adetimin 6 günü başta 5 gün kullan 3 gun sonra gelndedi Pazartesi günü doktora görüneceğim yumurta rezervlerinin düşük diye doktor bana 3 ay normal süre tanıdı bu üç ay içinde hamile kalamazsam tüp bebek yapacağız

Sizlere tavsiyem bol sebze bol çerez tuketin karbonhidrattan uzak durun Bunlar çok etkiliymiş

Ben de bu ay 5 gün letu kullandım. Bugün dr gittim 13 mm olmuş pazartesi tekrar gidecem büyümüşse çatlatma iğnesi olacam. Hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız

Bende süt ve süt ürünleri çok tüketiyorum diyetteyim zaten vitamin takviyesi , bol su , yürüyüş filan yapıyorum inşallah tutar benimde pazartesi kontrolüm var şuan ilaç kullanıyorum
Insallah tutar evet süt ürünleri yürüyüş cok önemi Allah yardimcimiz olsun ikimiz de guzel haber aliriz insalalh

Kizlar ben 2 hafta önce tam ignemi vuruldum ne zaman test yapmam gerekiyor regl günüme de 8 gün var beklemeli miyim yoksa yaptırsam olur mu

Merhaba ben de bugun muayene oldum. Adetimin 5. Gunu yani persembe gunu klomene basliyorum. Catlama ignesini de gerek gorursek yapariz dedi doktorum.ilk defa kullanicam insallah bu sefer olir hepimiz icin 🙏

Merhaba kızlar benimde hikayem 4 yıldır devam ediyor klomen merional gonalf yapılabilecek bütün tedaviler sayısız yapıldı iğnelerimi artik evde kendim vurmaya başlamıştım tedaviye şubat ayında ara verdim haziranda tekrar gittim benim durumun sebepsiz inferlite doktor herşey yapılmış tek çare tüp bebek dedi doktora son kez sadece klomen tedavisi yapalım dedim ve başladık günleri değerlendirdik rengliye 2 gün kala çıkan hcg testi bu şekilde pozitif dimi kızlar yanlış görmüyorum karnımda sanci belimde ağrı ve göğüs hassasiyeti var destekleriniz için şimdiden allah razı olsun allahım kucağımızı boş bırakmasın Screenshot_20200705-022025_Pip Collage.jpg 20200704_205939.jpg

Merhabalar bende polikistik over var ve doktorum klomen verdi kullandım hatta 2 yumurtalığım oluşmuş yumurtalıkların istediğim kıvana geldi dedi çatlatma iğnesi yapılalı 10 gün oldu 3 gündür kasıklarımda batma ağrı hissi var sizlerdede olmuşmuydu

Back